Manželova rodina

Anonymní
1.10.17 22:51

Manželova rodina

Ahoj ženy, matky! Mám takové trápení a vlastně se chci jen vypovídat. Neskutecne mně štve manželova rodina. Zacnu na začátku, ještě když jsem s (teď už)manželem chodila měla jsem strašně moc rada tchýni a jejího přítele, často a ráda jsem k nim jezdila, myslela jsem si jak si dobře rozumím s ní i se švagrovou…bohužel jsem zaslechla jednou jejich rozhovor ohledně moji osoby.Nic pěknýho to nebylo…v podstatě mne mezi sebou pomluvily jaká jsem škaredá, jaký mám hrozny vlasy že jsem absolutně bez vkusu a nechápou co na mně ten debil, tak nazvala tchýně svého syna vlastně vidí. No nechala jsem to být a přestala jsem ke tchýni jezdit a vyhýbala jsem se i švagrové. Ty si toho samozřejmě všimly…manžel si taky všimnul že nejsem z nich už tak hotová jak dřív ale do návštěv mne nenutil.Pak měla tchýně oslavu narozenin a tam mne doslova udupala sebevědomí do země. V že době sme měli s manželem trošku krizi a madam mi jen suše řekla:„se podívej na sebe jak vypadáš a pak se podívej na něj, už chápeš proč máte krizi?“Po tomhle jsem se zbalila a odjela domů. S manželem sme krizi zažehnali ale o téhle příhodách jsem mu nic neřekla. No až po porodu kdy se narodila dcerka a tchýně se na ni přišla podívat. Hned mezi dvěma hulakala že je krásná po tatínkovi, že je do jejich rodiny, že přesně takhle vypadala švagrová jako Mimi, že že mne nemá vůbec nic.Pri focení mi ji vytrhla z ruky, pryTy mi do záběru nelez, vypadáš strašně. podotykam že to bylo asi 5 hodin po porodu.Je toho ale strašně moc jak se ke.mne hnusně chová a teď to přenáší i na dcerku která se začíná měnit a začíná se mi podobat.Uz i manžel si toho všiml. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
1.10.17 22:58

Proc ji neutres? dceru bych ji vzala z ruky s tim, ze jestli si nevsimla, tak je to tve dite ne jeji. A uz vubec nechapu proc si manzelovi ty prihody nezminila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.10.17 22:59

Já bych tchýni řekla, že dokud se k tobě a k tvé dcerce nebude chovat slušně, tak nemusí jezdit. Ať si to přebere. Víc bych nedodávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.17 23:03

Je toho mnohem víc, to ohledně moji osoby jsem si za ty roky co jsem s manželem už zvykla, ale že bude protivná a sprostá i na 4 lete dítě…dcerka je dosti zvláštní v některých věcech, je i paličatá, ale dozvěděla jsem se že v manželově rodině ji mají za postiženou, kuli tomu že nemluvila do 3 let, nebo včera jsem se dozvěděla od prababičky že si rodina myslí že se jí až moc venuju, chápete to? Svoje děti miluju a věnovat se jim budu naplno přece.

• Citovat
  • Upravit
202
1.10.17 23:06

Zakladatelko, to je přesné! Měla jsi to řešit hned. Dovolí si k tobě to, co jsi jim dovolila. Promluv si o tom s manželem a při příštím setkání je odpálkuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.17 23:14

Holky manželovi jsem tyhle příhody řekla až v porodnici, to jsem byla pod hormonama a po tom co tam tchýně předvedla jsem se prostě rozbrečela a vše mu řekla. Taky manžel ji hnedka volal a ta jen řekla že co otviram starý rány…pak se do toho vložila psycho švagrová a volala manželovi a nadávala mu že co já a on děláme matce, že ji brečí do telefonu, že co jsem si to navymyslela za nesmysly…nebo minulý rok jsme byly na oslavě prababička narozenin a dcerka neměla ještě ani 3 roky, si hrála na hromadě kamínků, manželova tetka na ni volala ať jde za ní, jenže dcerka byla tak zazrana do hry, že ji vůbec neslyšela…tak jsem ji nechala si pohrát a po chvilce jsem si ji vzala a šla ji dát svačinu, jenže jak jsem vlezla do baráku, tak v jídelně seděl celej klan čarodějnic a slyšela jsem jak pomlouvají dcerku že je to nevychovaný spratek a já neschopná kráva co si neumí ani vychovat jedno děcko a už si udelala druhý, to jsem jim řekla že jestli něco na mně a moje děti mají, ať mi to řeknou do očí a ony akorát řekly že to mluví o sousedce… Tchyne jezdí jednou za 4-5 měsíců a já odmítám jezdit k ní, švagrovou jsem rok neviděla a teď sme se vrátili od prababičky a ta byla taky hnusná na starší dcerku, pořád ji okrikovala i když nic neprovedla, manžel to vše nechal být, prý jsou staří a nechtěl se s nima hádat, naštěstí dodal že už to všechno videl a už nás tam tahat nebude.

• Citovat
  • Upravit
744
1.10.17 23:14

Cim vic si toho nechavas libit, tim horsi to bude. Neni absolutne duvod si o tom s manzelem nepopovidat. Taky by to chtelo trochu sebevedomi, stuj si za svym, svoji rodinou, svymy detmi! Muze ti byt preci uplne putna co si tchyne mysli, nebo po kom rika ze tva dcera je. Jinak skvelou zbrani proti takovym lidem je ironie a humor, ale to chce byt nad veci. Minule muj tchan mel nejake kecy na mou starsi dceru, ve smyslu toho ze je nesikovna a at se koukne na mladsi, tak jsem dceri jeste pred tchanem vysvetlila ze deda se plete a ze je to hloupost, koukal jak puk ale byl ticho a verim ze i bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.10.17 23:25

Nevím, jestli to dobře chápu. To dítko, co bylo do jejich rodiny a začíná se ti podobat, to je jedno a to samé? Jestli jo, tak bych každou blbou poznámku odpálkovala, že je přece do jejich větve, jak pronesla, tak co se diví.

Dokud to nezarazíš, nebudeš mít klid. Nebo tě budou pomlouvat za zády a ty se budeš nervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbu
832
1.10.17 23:26

Urcite bych to rekla manzelovi. Hlavne si ted obrnit nervy, protoze ty reci jak je genialni po tatinkovi a vse negativni ma po mamince, to znam taky :) Vim, ze to treba babicka zle nemysli - alespon v to doufam, ale je to neprijemne poslouchat. Uz jsem se jednou neudrzela a rekla to nahlas, ze je zajimave, ze vse uzasne ma po tatinkovi a po mamince vse spatne. Tak jen nervozni smich v rodine muze a ticho. Zadne my to tak nemyslime…nevyhodne je, ze sis vyslechla ten rozhovor, tak uz te to bude proste strasit…ale jeste bych zhodnotila, jaka ta rodina je. U nas treba litaji hodne emoce, takze kdyz se v me strane rekne, ze je nekdo idiot, nemuze to brat nikdo vazne, protoze proste to ten clovek tak nemysli, jen proste se potrebuje vyvztekat :D napsane to zni hrozne, ale tim, ze proste se vse hned vybali je v rodine klid. Sice desne drama, ale nikdo v sobe nic nedusi. To spis musis odhadnout ty, pripadne nejak manzel. Ten je zna nejlip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbu
832
1.10.17 23:29

Jo, ctu ze jste to probrali. To je dobre :) Hlavne je super, ze muz stoji pri Tobe a je ochotny tam jezdit sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.17 23:36
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, matky! Mám takové trápení a vlastně se chci jen vypovídat. Neskutecne mně štve manželova rodina. Zacnu na začátku, ještě když jsem s (teď už)manželem chodila měla jsem strašně moc rada tchýni a jejího přítele, často a ráda jsem k nim jezdila, myslela jsem si jak si dobře rozumím s ní i se švagrovou…bohužel jsem zaslechla jednou jejich rozhovor ohledně moji osoby.Nic pěknýho to nebylo…v podstatě mne mezi sebou pomluvily jaká jsem škaredá, jaký mám hrozny vlasy že jsem absolutně bez vkusu a nechápou co na mně ten debil, tak nazvala tchýně svého syna vlastně vidí. No nechala jsem to být a přestala jsem ke tchýni jezdit a vyhýbala jsem se i švagrové. Ty si toho samozřejmě všimly…manžel si taky všimnul že nejsem z nich už tak hotová jak dřív ale do návštěv mne nenutil.Pak měla tchýně oslavu narozenin a tam mne doslova udupala sebevědomí do země. V že době sme měli s manželem trošku krizi a madam mi jen suše řekla:„se podívej na sebe jak vypadáš a pak se podívej na něj, už chápeš proč máte krizi?“Po tomhle jsem se zbalila a odjela domů. S manželem sme krizi zažehnali ale o téhle příhodách jsem mu nic neřekla. No až po porodu kdy se narodila dcerka a tchýně se na ni přišla podívat. Hned mezi dvěma hulakala že je krásná po tatínkovi, že je do jejich rodiny, že přesně takhle vypadala švagrová jako Mimi, že že mne nemá vůbec nic.Pri focení mi ji vytrhla z ruky, pryTy mi do záběru nelez, vypadáš strašně. podotykam že to bylo asi 5 hodin po porodu.Je toho ale strašně moc jak se ke.mne hnusně chová a teď to přenáší i na dcerku která se začíná měnit a začíná se mi podobat.Uz i manžel si toho všiml. :,(

Pokud ti můžu poradit sama za sebe tak zaprvé to manželovi řekni, zadruhé neber si to osobně a za třetí prostě jí řekni svoje. Narovinu tak vy maminko taky vzhledově a váhově zrovna ideál. Ne, je to moje dítě takže toto a bylo naposledy tak si to laskavě uvědomte. Já kdysi svou tchýní taky měla strašně moc ráda, říkala jsem jí mami, vzájemně jsme se se vším svěřovaly, dělaly u nás doma mejdla a normálně jsme se spolu spráskaly, zpívaly, tancovaly a ještě se u toho natáčely na videa a pak se tomu smály, chodila za mnou i když byl manžel v práci a do noci jsme seděly a kecaly, volaly jsme si, když něco potřebovala volala mě. A pak jsem se začala dozvídat, že o mě vykládá jaká jsem pí…svi. ě, jak mě nenávidí, jak manželova první žena byla stokrát lepší, že manželovi zakazuju vídat prvního syna. Po porodu dcery prohlásila, že to je v prde.li a že je z toho špatná a dělala takové rozdíly, že to bys nevěřila a ještě na nás donášela manželově první ženě a ta uškodila kde mohla. A jak to dopadlo? Poslala jsem jí do pr.dele a utnula kontakt. Ani manžel se k ní nechce znát, ale jemu udělala i ještě jiné sviňárny. Svědomí už jí sice dohnalo a pokusila se navázat kontakt znovu, ale s náma už to nehne. Ale manželovi se svěř to každopádně. A pamatuj každý si k tobě dovolí to co mu dovolíš ty sama.

• Citovat
  • Upravit
14895
2.10.17 03:54
@Anonymní píše:
Holky manželovi jsem tyhle příhody řekla až v porodnici, to jsem byla pod hormonama a po tom co tam tchýně předvedla jsem se prostě rozbrečela a vše mu řekla. Taky manžel ji hnedka volal a ta jen řekla že co otviram starý rány…pak se do toho vložila psycho švagrová a volala manželovi a nadávala mu že co já a on děláme matce, že ji brečí do telefonu, že co jsem si to navymyslela za nesmysly…nebo minulý rok jsme byly na oslavě prababička narozenin a dcerka neměla ještě ani 3 roky, si hrála na hromadě kamínků, manželova tetka na ni volala ať jde za ní, jenže dcerka byla tak zazrana do hry, že ji vůbec neslyšela…tak jsem ji nechala si pohrát a po chvilce jsem si ji vzala a šla ji dát svačinu, jenže jak jsem vlezla do baráku, tak v jídelně seděl celej klan čarodějnic a slyšela jsem jak pomlouvají dcerku že je to nevychovaný spratek a já neschopná kráva co si neumí ani vychovat jedno děcko a už si udelala druhý, to jsem jim řekla že jestli něco na mně a moje děti mají, ať mi to řeknou do očí a ony akorát řekly že to mluví o sousedce… Tchyne jezdí jednou za 4-5 měsíců a já odmítám jezdit k ní, švagrovou jsem rok neviděla a teď sme se vrátili od prababičky a ta byla taky hnusná na starší dcerku, pořád ji okrikovala i když nic neprovedla, manžel to vše nechal být, prý jsou staří a nechtěl se s nima hádat, naštěstí dodal že už to všechno videl a už nás tam tahat nebude.

Tak tam k ní prostě nejezdí..nemáš povinnost abys tam jezdila.
Na tu starou čarodějnici se vykašli a neřeš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
2.10.17 05:47
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, matky! Mám takové trápení a vlastně se chci jen vypovídat. Neskutecne mně štve manželova rodina. Zacnu na začátku, ještě když jsem s (teď už)manželem chodila měla jsem strašně moc rada tchýni a jejího přítele, často a ráda jsem k nim jezdila, myslela jsem si jak si dobře rozumím s ní i se švagrovou…bohužel jsem zaslechla jednou jejich rozhovor ohledně moji osoby.Nic pěknýho to nebylo…v podstatě mne mezi sebou pomluvily jaká jsem škaredá, jaký mám hrozny vlasy že jsem absolutně bez vkusu a nechápou co na mně ten debil, tak nazvala tchýně svého syna vlastně vidí. No nechala jsem to být a přestala jsem ke tchýni jezdit a vyhýbala jsem se i švagrové. Ty si toho samozřejmě všimly…manžel si taky všimnul že nejsem z nich už tak hotová jak dřív ale do návštěv mne nenutil.Pak měla tchýně oslavu narozenin a tam mne doslova udupala sebevědomí do země. V že době sme měli s manželem trošku krizi a madam mi jen suše řekla:„se podívej na sebe jak vypadáš a pak se podívej na něj, už chápeš proč máte krizi?“Po tomhle jsem se zbalila a odjela domů. S manželem sme krizi zažehnali ale o téhle příhodách jsem mu nic neřekla. No až po porodu kdy se narodila dcerka a tchýně se na ni přišla podívat. Hned mezi dvěma hulakala že je krásná po tatínkovi, že je do jejich rodiny, že přesně takhle vypadala švagrová jako Mimi, že že mne nemá vůbec nic.Pri focení mi ji vytrhla z ruky, pryTy mi do záběru nelez, vypadáš strašně. podotykam že to bylo asi 5 hodin po porodu.Je toho ale strašně moc jak se ke.mne hnusně chová a teď to přenáší i na dcerku která se začíná měnit a začíná se mi podobat.Uz i manžel si toho všiml. :,(

A s upravou sveho zevnejsku jsi na tom jak? Dbas o sebe? Co uces, liceni, oblekani?

Jinak chapu tve zoufalstvi. Napisu jedno. Kdyby to nebyl tvuj vzhled nebo dcera, bylo by to neco jineho. Carodejnice vzdycky zustane carodejnici (mam na mysli tchyni a ostatni zenske pribuzenstvo) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
2.10.17 06:51

No jako bych to psala ja taky jsem si myslela ze mane hezky vztah pak jsem slysela (manzel taky) ze o me rika ze jsem pi.. :roll: rekla jsem ze pokud se neomluvi nebudu sni mluvit je to uz 5 let a celiu tu dobu mam klid manzel tam jednou za rok jede o malou nema vubec zajem je mu to lito ale sam rikal ze uz vi jaka je…tim se to vyresilo drzim pesti je treba jo to rict narovinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
2.10.17 06:52

@cecetka no nejsem žádná zrůda, vždy když někam jedem tak se samozřejmě upravím, vlasy si pravidelně barvíme, myju :D make Up používám z důvodu horší pleti, takže neupravenou mne sice viděly ale pouze doma při prepadovce.Ono s dvěma dětma nedokážu být 100 proc. upravena 24h v týdnu. Driv jsem používala makeup hodně, ráda jsem se výrazně líčila, tchýně se švagrovou se vždy smály že jsem zmapována jak obrázek, teď nezapomenou připomenout že by to chtělo pridat…jinak běhám, poporodní kila po 2 dcerce se pomalu ztrácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová