Manželova rodina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
2.10.17 06:52

@cecetka no nejsem žádná zrůda, vždy když někam jedem tak se samozřejmě upravím, vlasy si pravidelně barvíme, myju :D make Up používám z důvodu horší pleti, takže neupravenou mne sice viděly ale pouze doma při prepadovce.Ono s dvěma dětma nedokážu být 100 proc. upravena 24h v týdnu. Driv jsem používala makeup hodně, ráda jsem se výrazně líčila, tchýně se švagrovou se vždy smály že jsem zmapována jak obrázek, teď nezapomenou připomenout že by to chtělo pridat…jinak běhám, poporodní kila po 2 dcerce se pomalu ztrácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.10.17 07:39

Zakladatelko, ja ti taaaaak rozumim! Taky me tchyne imrvere pomlouvala a pomlouva…ale co se tyce nasi dcery- taky porad rika, jak je do jejich rodiny, ze muz, kdyz byl malickej, tak vypadal presne takhle. Kdyz byla miminko, tak porad, jak je cela babicka…vrchol vseho byl, kdyz manzela kamarad rekl, ze je dcerka krasna po mamince a tchyne zacala pres pulku ulice jecet" ale ho.vno po mamince, po babicce" :pocitac: jako ja se kuli ni natrapila a nabrecela az az. Zkus to brat tak, ze ona je proste uz takova a zkus to neresit, ikdyz vim, jaknje to tezky. Kdybys chtela, klidne mi napis :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
2.10.17 07:57

Tak určitě už se nebudete stýkat, tak je to vlastně jedno už…
Ale chápu Tě, moje tchýně když k nám přijede, tak nejradši má místo děti kocoura. Hlídat je prý nebude, protože prý " cituji : nemají chlupy" ( má radši zvířata, než lidi )
A potom když odejde, po 3 hodinách nesmyslů u kafe…
Tak manželovi volá a říká mu, no tak moc doma uklizeno nemáte… No co ta Lucka doma celý dny dělá.???
Podotýkám, že máme 3 malé děti.
Nejraději bych ji řekla, že se může zeptat mě, co dělám, že mám práce doma po dětech pořád dost…
Ale nechci se hádat. Bohužel mám k tomu důvod, který sem nemůžu psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.10.17 08:01

Mam také podobný exemplář tchyně a svagrove. S tím rozdílem, ze dokud pomlouvaly mne, tak mi to bylo jedno (v podstatě jsou to cizi lidé, tak ať mi vlezou na zada), ale když se začaly navazet do mých děti, tak jsem vyjela. A to sice v klidu, ale fest. Asi je to dost překvapilo, protože jsem jinak tvor klidný. Ale jasně jsem jim řekla, ze takto ne, pokud mají problém, tak řešit přímo se mnou a NIKDY před mými dětmi, které jsou male a skutečně nechápou o co jde a proč na ne vlastní babicka poušti síru. No. Neni sice klid, ale na děti uz si hubu neotevrou, vzájemné návštěvy jsou sice chladné ale zdvořilé. A jak o nás mluví, když tam nejsme je mi fuk. Nicméně jak uz tu někdo psal - takový druh si vždycky neco najde. Je úplně jedno jaká jsi. Nejlepší je myslet si svoje, ignorovat je a zasáhnout az když presvihnou mez. Vyvdane rodině zdar :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová