Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Žárlí
Jen mě zajímá názor na situaci, která se u nás odehrála.S manželem se nehádáme, fungujeme.
Ale včera jsem jela za rodinou, on se i sám těšil, že si bude dělat v klidu svoje věci. Odjela jsem po 16 h, řekla jsem mu, že nevím, jak se vrátím, ale nejspíš až večer kolem 9.
Vrátila jsem ve čtvrt na 10a on scéna, že musel vyvenčit, a že nevěděl kdy dojedu (přitom věděl) a že už je spousta hodin. No nechápavě jsem šla spát, ale te´d nad tím přemýšlím. Vyčetl mi, že chtěl jít už spát, ale musel venčit psa. Jindy chodí spát v 11 večer ale zrovna ten den se rozhodl, že o půl 8 jde do postele.
Tak nevím, co si o tom myslet.
Předem říkám, že přes noc jsem vždy doma a nikam nechodím, protože v novém městě moc ještě nikoho neznám.
Nevíte, co by to mohlo být, nebo jak si o tom s ním promluvit? Protože on je přesvědčený, že jsem udělala chybu a přes to nejede vlak.
až přijdu tak přijdu, navíc když jsem jen u rodičů. Pes s vámi žije, tak proč by ho jako neměl normálně vyvenčit, když nikdo jiný doma není? Nebyl včera dlouho na sluníčku? Jak malé děcko ![]()
@Anonymní píše:
Myslíš?Na tetu?
Nebo na můj čas?Z.
Určitě…byla si pryč delší dobu a jeho to naštvalo tak takhle zuřil
Naznala bych že mu hráblo z horka a neřešila bych to. Pokud by zkoušle něco vyčítat, tak bych ho poslala do háje. Jinak bych prostě další den fungovala normálně.
Tak jste si mohli napsat nebo zavolat, když měl pocit, že už máš být doma ![]()
@pikola píše:
Tak jste si mohli napsat nebo zavolat, když měl pocit, že už máš být doma
Není jí čtrnáct, aby volala domů že se zdržela.
@Anna766 píše:
Není jí čtrnáct, aby volala domů že se zdržela.
On mohl napsat nebo zavolat
já teda dávám normálně vědět když se někde zdržím dlouho
nebo neříkám v kolik se vrátím
@Anna766 Určitě to tak bude…tohle dělají lidé co žárlí. Proste se zdržela déle a on si představoval kdo ví co
@Annabela11 píše:
@Anna766 Určitě to tak bude…tohle dělají lidé co žárlí. Proste se zdržela déle a on si představoval kdo ví co
A ja si myslim, ze ani nemuse zarlit, ale proste mel jen den blbec. Nemelo by se to stavat, ale kazdemu obcas ujedou nervy kvuli naproste hovadine. Pokud to neni petkrat do roka a umi se omluvit, nedelala bych z toho vedu. I kdyz samozrejme neomlouvam, ze si vylil nejake negace na partnerce.
Vzdyt sama pise, ze se nehadaji a proto ji to evidentne tak prekvapilo.
@Anonymní píše:
Jen mě zajímá názor na situaci, která se u nás odehrála.S manželem se nehádáme, fungujeme.
Ale včera jsem jela za rodinou, on se i sám těšil, že si bude dělat v klidu svoje věci. Odjela jsem po 16 h, řekla jsem mu, že nevím, jak se vrátím, ale nejspíš až večer kolem 9.
Vrátila jsem ve čtvrt na 10a on scéna, že musel vyvenčit, a že nevěděl kdy dojedu (přitom věděl) a že už je spousta hodin. No nechápavě jsem šla spát, ale te´d nad tím přemýšlím. Vyčetl mi, že chtěl jít už spát, ale musel venčit psa. Jindy chodí spát v 11 večer ale zrovna ten den se rozhodl, že o půl 8 jde do postele.
Předem říkám, že přes noc jsem vždy doma a nikam nechodím, protože v novém městě moc ještě nikoho neznám.
Nevíte, co by to mohlo být, nebo jak si o tom s ním promluvit? Protože on je přesvědčený, že jsem udělala chybu a přes to nejede vlak.
Chyba, začni chodit ven, zvykne si a Ty poznáš nové lidi/kamarády.
Jen mě zajímá názor na situaci, která se u nás odehrála.
S manželem se nehádáme, fungujeme.