Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Treba jsi to spatne pochopila. Rekl to takhle, ale myslel to jinak.
A nechtěl tě spíš jen poškádlit
. Přeci by si nevzal někoho, kdo se mu nelíbil.
mažu svůj příspěvek prý to neni k tématu
Příspěvek upraven 05.11.11 v 19:19
Nebo neni treba zarlivej? Chlapi tohle nekdy delaji, aby si zensky nemyslely, ze jsou hvezdy a nezdrhly jim nebo jim minimalne nezahnuly.
novalgi píše:
holka mazec
malicherná podle mě neijsi mě by se to taky moc dotklo a ani se ti nedivím,ale jednou jse mto zažila také sice to nebyl manžel,ale přítel,ale řekl no nádherná nejsi tvá kamarádka byla hezčí,ale nepotřebuju nádhernou holku aby mi po ní koukal každej tak jsem chtěl teba jo a pak dodal a nemysli si že tě miluju jako rád tě mám ale nemiluju.okamžitě jsem se s nim rozešla a ukončila to,ještě rok mě otravoval a omlouval se že je debil atd,ale mě to tak ranilo že jsem nemohla.ale to byl jen vztah manželství no nevím,nemá občas jen třeba období blbých vtipů???ten muj manžel někdy tak prohlásí totální kravinu a já nad tim musim přemýšlet celou noc a druhej den na něj vlítnu a zeptám se ho a on na mě kouká jak jelito a nechápe proč tohle řešim,že to prej jen vypustil z huby a že to nemám brát tak vážně a občas jen machruje. tak mě napadá nechtěl ten tvůj taky tak trochu zamachrovat???? ale určitě bych se ho na to zeptala mě by to vrtalo moc v hlavě neni to nic příjemnýho
držim palce a jsem zvědavá jak to vyřešíš určitě bych mu to řekla jak se mě to dotklo
Právě, že oni něco kolikrát plácnou a myslí to úplně jinak. A když se urazím nebo chci vysvětlení, tak nechápe a říká, že všechno moc řeším a nad vším zbytečně přemýšlím.
Jéžiš, no tak mu řekni, "Teda Kohn, to ti přeju
"
Když to vyšlo z legrace, asi to myslel i v legraci. Holt chlapi jsou někdy jak sloni v porcelánu. Neřeš to ![]()
já si taky myslím že jsi si to třeba špatně vyložila…nebo si třeba jen rýpnul…pochybuju, že by vám to v tý posteli klapalo, jak píšeš, kdyby jsi ho nepřitahovala. Ne? ![]()
Nic si z toho nedělej. Mě tohle řekl přítel taky. Jsme spolu 3/4 roku, všechno nám klape, řekla bych, že jsme zamilovaní… a on mi tuhle řekl, když jsme se bavili o vzhledu, že vůbec nejsem jeho typ, (vím, že se mu líbí „modelkovské“ naparáděné brunety a já jsem modrooká bledá blondýna s normální postavou) ale že ho na mě zaujaly úplně jiné věci. Prý jsem se mu , po první druhé schůzce vryla „něčím“ do srdíčka ,sám prý ani neví proč… lhala bych, kdybych řekla, že mě to nemrzí, ale každopádně z něj cítím, že je do mě zaláskovaný
novalgi píše:
holka mazec
malicherná podle mě neijsi mě by se to taky moc dotklo a ani se ti nedivím,ale jednou jse mto zažila také sice to nebyl manžel,ale přítel,ale řekl no nádherná nejsi tvá kamarádka byla hezčí,ale nepotřebuju nádhernou holku aby mi po ní koukal každej tak jsem chtěl teba jo a pak dodal a nemysli si že tě miluju jako rád tě mám ale nemiluju.okamžitě jsem se s nim rozešla a ukončila to,ještě rok mě otravoval a omlouval se že je debil atd,ale mě to tak ranilo že jsem nemohla.ale to byl jen vztah manželství no nevím,nemá občas jen třeba období blbých vtipů???ten muj manžel někdy tak prohlásí totální kravinu a já nad tim musim přemýšlet celou noc a druhej den na něj vlítnu a zeptám se ho a on na mě kouká jak jelito a nechápe proč tohle řešim,že to prej jen vypustil z huby a že to nemám brát tak vážně a občas jen machruje. tak mě napadá nechtěl ten tvůj taky tak trochu zamachrovat???? ale určitě bych se ho na to zeptala mě by to vrtalo moc v hlavě neni to nic příjemnýho
držim palce a jsem zvědavá jak to vyřešíš určitě bych mu to řekla jak se mě to dotklo
No tohle je ale úplně něco jinýho než případ zakladatelky. Prej: nemysli si, že tě miluju
No být to můj ex, tak už tu větu ani nedořekl a letěl by ![]()
když já si připadám teď hrozně, já si nemůžu pomoct, ale někoho, kdo se mi nelíbí, nemůžu milovat. a ano, moje ego to ranilo hodně, říkala jsem si, že po třech porodech pořád držím vcelku, nemám strie na břiše a tak, zrovna včera mi nějaká paní řekla slečno a on tohle
zakl
Můj manžel taky jednou pronesl dobrou věc..
Prý v životě nemá moc štěstí.. Nevím co bylo první ale říkal, že jeho sen byl mít opravdu moderní vymakané auto a pěknou holku za kterou se všichni otočí a pak dodal mám smulu nic mi nevyšlo
taky si to neuvědomil..
myslím, že chlapi neví co plácnou.. To mi řekl před 8 lety než jsme se vzali, jenom jsme spolu chodily, taky mě to vzalo..
No ještě můžeš být ráda, že na tebe někdo zbyl, co mám tak říkat já?? Ošklivéj a k tomu na mě už nikdo nezbyl…
![]()
No buď to myslel z legrace nebo mi to hlava nebere.Nevím totiž jak vy děvčata, ale já jakmile jsem se zamilovala, byl ten vyvolený najednou strašně krásnej.
Si vzpomínám na seznámení s jedním mužem, když jsem ho uviděla poprvé, říkala jsem si v duchu : Šmarjá, ten má divnou pusu, oči jak Vietnamec atd…Když mě pak po x týdnech uhnal a já se zabouchla, bylo to : Šmarjá, ten má tak roztomilou pusinku a ty očíčka…
![]()
etatinek píše:
No ještě můžeš být ráda, že na tebe někdo zbyl, co mám tak říkat já?? Ošklivéj a k tomu na mě už nikdo nezbyl…![]()
No to se dívím, protože ty máš vždycky bezva reakce a hlavně krásný modrý oči
.
Pěkný večer,
. No a teď k věci. Dnes přišla řeč na vzhled a přiznám se , že si ani nepamatuju, jak, ale jakoby z legrace. No a vyšlo z toho, že se manželovi nelíbím, ale prý zraju, že je to lepší než to bylo, v překladu bych řekla, zhubla jsi a zvykl jsem si. Teda já to tak pochopila. Nějak mě to vzalo, asi jsem malicherná, máme skvělé manželství, nehádáme se, máme super děti, v sexu také není žádný problém, ale nějak se nemůžu přes ten dnešek přenést. Manžel odjel nakupovat dárky pro děti a já vařím a bulím. Přece nemůže milovat někoho, kdo se mu nelíbí, strašně mě to ranilo, já nějak předpokládala, že to, že jsme ze sebe vzhledově nebyli paf hned na začátku neznamená, že se to nemůže změnit. Naivně jsem si myslela, že se mu líbím, vždyť jsme rodina, žije se mnou roky. Připadám si jak zrůda, co na něj zbyla a protože umí vařit a je nekonfliktní a nic jiného není, tak s ní má děti.
dneska mám den na kulový a potřebuju konzultaci
S manželem jsem se seznámila na internetu, viděli jsme se po několika měsících, nebyl to můj typ, na fotce se mi nelíbil, povídali jsme si, jako přátelé, oba jsme potřebovali mít s kým mluvit. V reálu se mi manžel líbil hned od začátku, je pravda, že vypadal jinak, než můj vysněný muž, ale fakt se mi líbil a brzo jsem se zamilovala. Chodit jsme spolu začali z rozumu, říkali jsme si, že to není láska na první pohled, ale že si rozumíme a vlastně sehnat spřízněnou duši není lehké. Dělali jsme si legraci, že jsme se sobě nelíbili a teď máme plno dětí, které vypadají, jako naše kopie. Je pravda, že když jsme spolu začali chodit, měla jsem mírnou nadváhu 170cm 68kg, ale jinak vypadám normálně. Během let jsem se dostala na 58kg, v práci o mě bylo docela dost zájemců, sice většinou od cca o 10let starších kolegů, ale i to se počítá
děkuji za dočtení a reakce a doufám, že chápete inko, o tomhle se fakt nechci veřejně šířit…