Manželství - konec

Anonymní
9.1.25 07:48

Manželství -konec

Ahoj, chci se zeptat řekl někomu z vás manžel že už necítí co dřív? Mě včera nevedela jsem co delat tak jsem odešla nejspis je to konec. Nevím jestli to bude chtít zachránit
Mam čekat zda se ozve ( ale prý už není o čem se bavit )

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42031
9.1.25 08:02
@Anonymní píše: Více

Máš čekat, až se ozve? :think: a neuvažuješ, že o svém životě rozhodneš sama? :think:
Děti máte? máš kam jít? nějaké úspory? pokud už se nemáte o čem bavit, má tě naprosto na háku, chybí mu i slušné vychování…už bych byla sbalená a mířila pryč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.25 08:05

@Keyllah dítě “bohužel “ máme o to je ten odchod těžší. Jít mam zatím kam.

• Citovat
  • Upravit
81583
9.1.25 08:06

Hádám to buď bylo zcistajasna po nějaké hádce, pak to nebude nic dramatického, anebo je to po dlouhodobých problémech, a tudíž jsi to snad i mohla očekávat. Podle toho bych se zařídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
9.1.25 08:07

Ahoj,

jak dlouho jste manzele? Pokud se neni o cem bavit, neni mozne ze nekoho ma? Jinak ma preci porad smysl bojovat. Na kazdem vztahu se musi pracovat, museji chtit ale oba. Samozrejme, ze krize prichazeji, je skoda vse hned hodit za hlavu, to je moc jednoduche. Co si s nim sednout a probrat kde vznikl problem a vyresit ho? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42031
9.1.25 08:14

a ti zčista jasna řekne, že už se nemáte o čem bavit a není co zachraňovat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36225
9.1.25 08:17

Tipuji, že je v tom jiná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.1.25 08:19

Tak pokud tomuto nepředcházely letité hádky, dohady, snaha něco změnit a zachránit, pak je nejspíš jasné, že má jinou a nechce se v tom patlat, protože by z toho vyšel špatně on. Proto „už není co řešit“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
9.1.25 08:20

Muselo tomu neco predchazet ne? hadka, dlouhodobe problemy, nevera? preci ti tohle nerekne jen tak u vecere, jako kdyby ti rikal, ze jde na hokej.
Ty s nim chces byt? chces manzelstvi zachranit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
9.1.25 08:21

Hledala bych za tím jinou ženu. Věta „Už necítím to co dřív“, je prakticky přiznání, že jsou city už jinde, tedy jde o milenku, se kterou se to myslí vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
9.1.25 08:27

Vitej v klubu :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.25 08:30

@Petra0009 ano pár problémů jsme měli, vše jsme si vyříkali a teď bylo vše “normální”.
On na mě celé dny prdí žádný skoro fyzický kontakt, na což mi řekne ze mám přijít ja. Chodím ale taky bych chtěla cítit že mě miluje.

• Citovat
  • Upravit
8131
9.1.25 08:30

Ty asopon muzes odejit i s ditetem, nebudes „sama“, to nejcennejsi mas u sebe. Chlapi jako ja to mame horsi v tom, ze musime odejit, bez deti..deti muzeme vidat - to jsme si vždycky přáli (ironie)

Příspěvek upraven 09.01.25 v 08:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.25 08:31

@Andelskej_Satan to je mi líto, a taky máte děti? :(

• Citovat
  • Upravit
53190
9.1.25 08:34
@Andelskej_Satan píše: Více

Co je to za nesmysl? Jako muž máš úplně stejná práva, jako žena ve vztahu k dítěti. Takže stejně jako ona „klidně nemůže odejít s dítětem“ to klidně nemůžeš udělat ty. Toto musí být oboustranná dohoda. Pokud ti žena frnkla a vzala dítě, klidně to můžeš hlásit jako únos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí