Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23997
9.7.14 16:16
@boball píše:
@Arturie No,ale když bude mít pocit, že mu to lehce prošlo, udělá to zas.Asi bych nedělala scény, ale určitě mu to řekla.

On uz ale pul roku zije v tom, " ze mu to proslo ". Dokonce si je tak jistej, ze to ani nesmaz. To je jako, kdyby stebe udelalo louzicku, a tys mu v tom vymachaka cumak po pul roce. Vychovny efekt veskery zadny. Sorry, chlape, za to prirovnani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23997
9.7.14 16:18

Stene a vymachala, pisu z mobilu. Jen chci rict, ze az ten zlatokop prijede z divociny, vubec nebude vedet, o cem zakladatelka mluvi, natoz aby se nejak smysluplne branil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
9.7.14 16:20

@Maria37 To chápu, tak opravdu to vytisknout, dát mu to přečíst s tím, že vím, ale už to nebudu řešit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
9.7.14 16:26
@Arturie píše:
Stene a vymachala, pisu z mobilu. Jen chci rict, ze az ten zlatokop prijede z divociny, vubec nebude vedet, o cem zakladatelka mluvi, natoz aby se nejak smysluplne branil.

Třeba vydrží mlčet a bude to. Já bych to nedokázala, žralo by mne, že si myslí, jak mu to prošlo, že ze mne udělal hlupačku. Ale podle mne se to nedá brát, já jsem horká hlava, vůbec když jsem byla mladá. Dokážu si i představit, že bych se doma užírala a až by přišel, vykypěla bych jak nákyp a majzla ho hned ve dveřích hrncem po hlavě. Prosím nebrat jako návod :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
9.7.14 16:34
@boball píše:
@Maria37 To chápu, tak opravdu to vytisknout, dát mu to přečíst s tím, že vím, ale už to nebudu řešit. :think:

no já bych to v žádném případě netiskla… počkej až přijede, dej mu pár dní oraz - ukaž mu to na, co se těší a má - na svoji rodinu a potom po pár dnech si s ním o tom promluv… ale hned bych to nevybalila… nejdřív „cukr“ potom „bič“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
9.7.14 16:37

@Maria37 Já nejsem zakladatelka, jen tak špekuluji za ní kudy z toho ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
9.7.14 16:40
@boball píše:
@Maria37 Já nejsem zakladatelka, jen tak špekuluji za ní kudy z toho ven.

jj promiň :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.7.14 17:08
@jdukolem píše:
jak z ní dělá blbce? jedná se o půl roku starou záležitost která podle všeho skončila v lednu.. věřím že si v tu dobu uvědomil co a jak a at to bylo co bylo - skončilo to a ted čekají miminko a vše se zdá v pořádku.. tak jakýho blbce? to co se dělo byl důsledek toho jak se zakladatelka v té době chovala a jaký to mezi nima bylo.. že to není ideální o to se přít nebudu, ale holt není to černobílý..
a vztahu - když se chci podívat tak se podívám nerozumím a nevyhovoval by mi..ale ok jak komu vyhovuje každýho věc

Jelikož jsem si až ted přečetla jak zakladatelka psala, že to nebylo ideální tak podotýkám, že jsem jednala pouze podle příspěvku:) stejně si myslím že pokud tam nevěra byla tak i kdyby měli ve vztahu jakékoliv neshody, které se dají vyřešit, tak ne hned podvádět (nevím jak to tam doopravdy bylo/je) ale aby chlap jednal tímhle stylem že by hned něco s jinou tak to já prostě neberu:) už komentovat nebudu, řekla jsem pouze svůj názor a stojím si za tím:) a mimochodem ani přesně nevíte jestli to už skončilo nebo ne :)
K tomu, že by vám nevyhovoval… Nám to takhle vyhovuje a jsme štastní, každý si to ve vztahu nastaví jinak si myslím :)
Hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
9.7.14 18:52
@Mishuliiina89 píše:
@boball to je vlastne taky pravda:( ale vadi mi ze se nedokaze priznat. Nejsem typ co mu tluce do hlavy jak bych mu nikdy neodpustila a vyrazila ho to ne..Zastavam nazor ze je dulezity ze se vrati k nam domu

No ono to asi nic jiného nezbyde že, když s ním chceš být. Ty jo, já bych ho hnala. :cert:

• Citovat
  • Upravit
1429
9.7.14 18:56

No holky já nevim… když jsem se odstěhovala od ex, chodily mi podobné zprávy od chlapů docela často-kolikrát včetně fotek od nich. Někdy jsme se prostě jen bavili po večerech podobnou konverzací. Ale nespala jsem s nima a oni věděli, že to nemám v plánu. Prostě vzrušení po večerech. Takže za mě: Chtěl bych s Tebou š…k, nemusí chlap napsat jen když už spolu něco měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
9.7.14 18:58
@terinka4444 píše:
My jo 8o a tedy nenapadlo by mě to označit jako že si lezeme do soukromí. My tedy máme to soukromí společné :think: prostě dopisy otevře ten, kdo zrovna vybral schránku :think: my i email máme společný. Facebook mám jen já a to čistě za účelem fotek dětí pro vzdálenější příbuzné. Znám komplet všechna hesla, internetové bankovnictví je propojené, telefony používáme stylem, volám nebo používám ten, který zrovna leží blíž v mém dosahu. A tedy nikdy nám to nepřišlo divné. K dopisům, když to mlžu vyřídit já a je to firemní, vyřizuju já, nebo jen řeknu, psal ten a ten je tam to a to, jestli to chceš číst keží to v šuplíku…Kdyny teď na mě muž po 24leteh vytáhl, že mu lezu do soukromí a že to nechce, čuměla bych na něj jak puk.

Máme to doma úplně stejně. :palec:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
9.7.14 19:04
@radkka píše:
Vidíš a já si třeba s dobrými přáteli píšu osobní věci a opravdu nestojím o to, aby to četl někdo jiný. Je to adresováno konkrétní osobně a ta druhá NEMÁ právo do toho čučet.Příspěvek upraven 09.07.14 v 11:29

No právě proto, že to děláš, tak si nepřeješ, aby to četl tvůj přítel a to je ten kámen úrazu, já to nedělám a tak mi nevadí, když si to manžel přečte. Kdybych vykecávala s kámoškou po telefonu, tak taky nebudu chtít, aby mi tam chlap lezl.

• Citovat
  • Upravit
1767
9.7.14 20:04
@boball píše:
Tak mohla proběhnout jen nějaká osahávačka a líbačka, holka zřejmě žádnej cimprlich nebyla, tak si mohl dovolit to napsat i před :think:

Ja si to taky myslim, ze pokud by se s ni uz nevyspal, tak by tohle nenapsal…asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
9.7.14 20:06

@Althya jak jsem psala výše…z vlastní zkušenosti vím, že tohle chlap napíše, i když spolu nic neměli a mít nebudou. Každej je jinej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
9.7.14 20:10

Jeste jsem chtela dodat, ze reakce servirky na tuto vetu byla "neco tak pekneho mi uz dlouho nikdo nerekl " :) Z toho se neda nic poznat, jestli sex probehl nebo ne. Pak si napsali zas za par dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí