Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
9.7.14 14:53
Totéž si myslím jace] @jdukolem píše:
já myslím, že si jen v rámci situace u vás doma „lechtal ego“ (což tím neříkám že je to ok) a ted když zjistí že to víš si dá pozor a už nebude blbnout.. to si myslím já

Totez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
9.7.14 14:56

@Markéta80 V pátek nastupuju na týden na psychiatrii. Já už takhle nemohu. Měli jste vidět jak je nadšený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.7.14 14:56
@jdukolem píše:
ona tě špatně nepochopila… on to je chlap :mrgreen: :P
poslat do háje se dá vždy.. nač být ukvapená? navíc pokud se muž ucásne ohledně soukromí..no je to JEHO fb ne JEJICH společný čili by ani nebylo divu..
soukromí a to co on prožíval se servírkou (podle mě spíš teda neprožíval) jsou dvě odlišné věci které by se měly řešit odděleně což půjde ztuha..

Kdyby mu to soukromí nenarušila tak by z ní dělal blbce pořád… Mně tohle prostě nepřijde normální, když se chci podívat, podívám se.. můj přítel také, nevidim v tom nic špatného.. :nevim: každý to má jinak asi, ale to nebudu řešit, aby mě tu nekteří hned neukamenovali… jen říkám, že bych čekala spíš omluvnou reakci a ne tuhle, a pokud bych byla v té situaci a přítel by reagoval takhle, určitě bych mu neřekla „promiň, moc se omlouvám“ aby on to ještě otočil proti mně… je to jen můj názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
9.7.14 14:58

@Althya Máš na to rozumný názor. Moje kamarádka ví o nevěře svého partnera, byla dlouholetá, ale nikdy to spolu nevyřešili. Ačkoliv už to skončilo, kdykoliv jde i jen na to pivo, má to v sobě a užírá jí to. Protože co kdyby. Myslím, že kdyby to pořešili, bylo by jí líp. Takhle jí žere i pocit, že on si myslí, jaká je husa, že na nic nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
9.7.14 15:02

@maminka189 8o 8o a on se bude starat o děti :?: Možná tam budeš i déle, asi nasadí léky a bude lépe :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie12345
9.7.14 15:03

Diskuzi jsem nečetla, takže nevím, jaké mají názory ostatní holky, ale je to teda hnus. Já bych to netolerovala. To, žes mu prolezla FB, neodsuzuju, vzhledem k tomu, cos tam našla. UDeřila bych na něj rozhodně…

• Citovat
  • Upravit
69235
9.7.14 15:07
Možná by to chtělo pročíst diskuzi, než tady hodíš takový bomba nekompromisní názor ;)
@Lucie12345 píše:
Diskuzi jsem nečetla, takže nevím, jaké mají názory ostatní holky, ale je to teda hnus. Já bych to netolerovala. To, žes mu prolezla FB, neodsuzuju, vzhledem k tomu, cos tam našla. UDeřila bych na něj rozhodně…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie12345
9.7.14 15:11

@terinka4444 tak já reaguju přímo na problém zakladatelky, hned na první příspěvek.. nevím… mohla bys mi prosím říct nějak ve zkratce, co se tedy řešilo, že bych měla mít názor jiný? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1767
9.7.14 15:12

@Ford Prefect Me by zajimalo z pohledu chlapa, jestli vetu „mam strasnou chut s tebou su.kat“ napise chlap holce, se kterou uz to realizoval, nebo by o to jen stal? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie12345
9.7.14 15:18

@terinka4444 už jsem to teda tak proletěla, ale stejně.. můj názor je pořád stejný. Kdyby mi tohle chlap udělal, určitě bych to nenechala jen tak, nedělala bych, že o ničem nevím.. I když je to jen flirt, tak když žije se mnou, tohle mi dělat nebude. Za tím si prostě stojím :nevim: Ale každý to má nastavené jinak. Někdo je hodně tolerantní, někdo míň…

• Citovat
  • Upravit
Lucie12345
9.7.14 15:19

@Althya To by mě taky zajímalo. Ale vědomí, že s tebou muž žije ve spokojeném vztahu a přitom tohle píše někomu jinému, je dost strašné.. Aspoň teda pro mě.

• Citovat
  • Upravit
26248
9.7.14 15:22
@Lucie12345 píše:
Ale vědomí, že s tebou muž žije ve spokojeném vztahu a přitom tohle píše někomu jinému, je dost strašné.. Aspoň teda pro mě.

on ten vztah v té době nebyl moc ideální, víš? zakladatelka sama přiznala, že se tehdy nechovala zrovna ukázkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
9.7.14 15:24
:,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.7.14 15:35
@Lucie12345 píše:

možná by to chtělo tu diskuzi pročíst abys viděla že to není černobílé a že se zakladatelka už kousek posunula…občas je to nedočítání spíš je škodě věcí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.7.14 15:36
@Althya píše:
@Ford Prefect Me by zajimalo z pohledu chlapa, jestli vetu „mam strasnou chut s tebou su.kat“ napise chlap holce, se kterou uz to realizoval, nebo by o to jen stal? :think:

chuť je chuť.. nejsem teda chlap..a ono víš jak to je s chutěma..já mám občas taky chuť exe zabít a i jsem mu to napsala..a co myslíš žije? :P
ale počkejme na názor muže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria