Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše:
Ale ono to vlastně je k věci. Nakonec by si z téhle diskuse mohla taky odnést, že žít v blažené nevědomosti je vlastně fajn, kdyby se neozvalo pár jedinců, kteří prostě nekopou jen sami za sebe, ale za pár.
Proč si myslíš, že respektovat soukromí = žít v blažené nevědomosti? Ty snad díky nulovému soukromí víš o manželovi něco, co bys jinak - například na mém místě - nevěděla?
@pusina1 souhlas, koho zajima jak to maji jednotlive nicky doma?…zakladatelku tezko
@hanka.br. píše:
Hele, na mě neútoč a moje manželství vynech. Já na rozdíl od tebe tady vztah mého muže a servírky rozebírat nemusím. Tak buď happy, že si ke svému manželovi můžeš dovolit projet mu FB a raduj se, co hezkého jsi díky tomu objevila.
Tenhle prispevek zni docela nevyrovnane, celou dobu tu zakladatelku pitvas a kdyz se ozve, tak ouvej ona nesmi.
nekde u tebe je chybka hm
@hanka.br. píše:
Proč si myslíš, že respektovat soukromí = žít v blažené nevědomosti? Ty snad díky nulovému soukromí víš o manželovi něco, co bys jinak - například na mém místě - nevěděla?
souhlasím…
@pusina1 nedávej,protože mě tvé komentáře baví
![]()
ale ano někteří přeceňují virtuálno a nechápou, že co člověk to názor
@hanka.br.Já,ne, nicméně je zde málo diskusí, kde uživatelky a uživatelé píšou, že někam nakoukli a nestačili se divit? Každý kdo má trochu rozum, když bude chtít dělat nějaké neplechy, dokáže si to zařídit jinak, nicméně, pokud by si můj partner urputně bránil hesla a podobně, nějak bych měla pocit, že mne podvádí, ne třeba jen se ženami, ale i jinak i kdyby to pravda nebyla.
@chebskamaminka píše:
@pusina1 nedávej,protože mě tvé komentáře baví![]()
ale ano někteří přeceňují virtuálno a nechápou, že co člověk to názor
@boball píše: @hanka.br.Já,ne, nicméně je zde málo diskusí, kde uživatelky a uživatelé píšou, že někam nakoukli a nestačili se divit? Každý kdo má trochu rozum, když bude chtít dělat nějaké neplechy, dokáže si to zařídit jinak, nicméně, pokud by si můj partner urputně bránil hesla a podobně, nějak bych měla pocit, že mne podvádí, ne třeba jen se ženami, ale i jinak i kdyby to pravda nebyla.
respektování soukromí neznamená, že si něco urputně bráníš… u nás v rodině, když se sjedeme na chatě, tak máme všichni mobily naházené na poličce a nikdo nic neřeší… nikdo nikomu do mobilu neleze, nikdo neřeší, komu co, kdo píše… myslíš, že slídění a kontrolování dělá vztah hezčí? že budeš šťastnější?
@Maria37 Já psala o nějakém slídění? Musíš si přečíst vše, co jsem napsala, znovu se mi to psát nechce.
@boball píše: @hanka.br.Já,ne, nicméně je zde málo diskusí, kde uživatelky a uživatelé píšou, že někam nakoukli a nestačili se divit? Každý kdo má trochu rozum, když bude chtít dělat nějaké neplechy, dokáže si to zařídit jinak, nicméně, pokud by si můj partner urputně bránil hesla a podobně, nějak bych měla pocit, že mne podvádí, ne třeba jen se ženami, ale i jinak i kdyby to pravda nebyla.
Nač potřebuješ znát partnerova hesla, aby byl nucen je bránit? Jsou to přeci jeho hesla - koho napadne je po něm chtít vědět?
@pusina1 hele a kdyby ti jí nikdo zavřel, tak máš ještě deset prstů,20 celkem když budeš hodně ohebná ![]()
@chebskamaminka píše:
@pusina1 hele a kdyby ti jí nikdo zavřel, tak máš ještě deset prstů,20 celkem když budeš hodně ohebná
Tyyy jo, no vidis
tak to je v zadeli…me se nezbavite
![]()
@pusina1 jen pokud tě nebudou pořád nahlašovat - jsi si měla dát nick prořízlá pusina ![]()
@hanka.br. To je pořád kolem dokola, to nejsou jeho nebo moje hesla, ale naše hesla.Ani jednoho z nás by nenapadlo, nad tím nějak přemýšlet. Máme to tak nastavené od jakživa, moji rodiče také, manželovo rodiče jak by smet.Ty nechápeš mne, já tebe. Nicméně někdo se přiklonil k tvému názoru, jiný k mému, takže je vidno, že každému vyhovuje něco jiného. Ale pokud zakladatelka to cítí jako já, že jsou prostě pár a ten má soukromí společné, nemyslím, že je třeba jí hned sprdnout za to, že se prostě podívala. Jde hlavně ted o to, co objevila a jak s tím naložit.
@boball píše:
@hanka.br. To je pořád kolem dokola, to nejsou jeho nebo moje hesla, ale naše hesla.Ani jednoho z nás by nenapadlo, nad tím nějak přemýšlet. Máme to tak nastavené od jakživa, moji rodiče také, manželovo rodiče jak by smet.Ty nechápeš mne, já tebe. Nicméně někdo se přiklonil k tvému názoru, jiný k mému, takže je vidno, že každému vyhovuje něco jiného. Ale pokud zakladatelka to cítí jako já, že jsou prostě pár a ten má soukromí společné, nemyslím, že je třeba jí hned sprdnout za to, že se prostě podívala. Jde hlavně ted o to, co objevila a jak s tím naložit.