Manželův Facebook

Anonymní
6.7.14 15:14

Manzeluv Facebook

Ahoj, radeji anonymne. Prave jsem projela manzeluv FB (vim, ze se to nema, ale to ted prosim ponechme stranou) a precetla jsem si jeho diskuzi s jednou holkou. Tedy precetla jsem vsechny diskuze s zenami, ale tato jedina mi opravdu vyrazila dech :( Oba spolu flirtuji a jednou ji muz napsal, jak ho provokuje a ze ma „strasnou chut s ni sukat“! Pak se stale domlouvaji, kdy se sejdou…jednou jsem i videla, ta holka je servirka z jednoho baru, kam muz vzdy chodil s kolegy po odpoledni…tedy ted uz vim, ze mi lhal, chodil tam za ni. Jsem z toho zdrcena, porad tomu nemuzu uverit, jestli spolu fakt spali nebo ne…pak zase jiny den mu ta holka pise, ze jde zrovna do sprchy, tak si muze predstavovat, ze je tam s ni a ze mu posle foto…pak, ze ne, ze je na to moc stydliva a manzel reaguje, ze on radeji osobne…Holky, co si o tom mam myslet? Komunikace probihala od lonskeho cervna do letosniho ledna, od te doby nic. Manzel je momentalne az do poloviny srpna v zahranici, citim se hrozne, co mam podle vas delat? Zajit za ni, zeptat se? Diky vsem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
782
6.7.14 15:19

Ahoj, to je mi te hrozne lito :-/ za ni bych nechodila, na manzela uhodila a cekala, co mi na to rekne. ale spat s ni asi spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.7.14 15:22

Lézt jinému do soukromí se nevyplácí, často najde, co hledá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
6.7.14 15:23

Ja si zas myslim, ze s ni nic neměl. Ze to bylo jen takové „hraní“. Nicmene me by třeba i toto stačilo k rozchodu. Ja jsem proste pro věrnost.
Ideálně počkat na manžela a zeptat se osobně, ale cekat měsíc, to by mi asi hrablo. Jenze po telefonu se nic nevyřeší, to nikdy nedělá dobrotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
6.7.14 15:23

Je mi to moc líto, tuším co prožíváš. Teď musíš být silná a to hodně. Manžela bych určitě kopla do koulí, tohle se nedělá, navíc je Tvá důvěra k němu pohřbená. Máte děti? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.7.14 15:24

Za ní bych taky nešla. Vyřešila bych to s manželem. Jinak psát si mohli cokoliv, vetšinou tohle zůstavá jen u psaní. Ani sama nevím co bych dělala na tvém místě:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
6.7.14 15:25
@hanka.br. píše:
Lézt jinému do soukromí se nevyplácí, často najde, co hledá.

Jakmile má už clovek potřebu neco hledat, tak podvědomě vi, ze je neco spatne a je pravděpodobné, ze neco najde. Ale na druhou stranu lepší o problému vedet a řešit ho…

Příspěvek upraven 06.07.14 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
@hanka.br. píše:
Lézt jinému do soukromí se nevyplácí, často najde, co hledá.

Alespoň pozná pravdu a zařídí se podle toho. Lepší znát pravdu, než žít ve lži s člověkem, který si tě neváží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101

A tady vidíš, že se nemá číst cizí konverzace. Kdyby jsi nešmejdila nic nevíš. Bohužel nikdo ti neřekne jak to bylo jestli si jen psali nebo spolu i spali. Manžel je asi pěkný vůl, že to nemazal a ty stíhačka, že mu lezeš na fc.
Rovnou píšu neuznávám nevěru, ale ani sledování druhého co kde, s kým… Pak člověk musí počítat i s tímto když leze kam nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.14 15:27

Pátrat je hezká věc, ovšem člověk musí být připraven na to, že může něco najít a vědět, co s tím nálezem udělá.
Jestli s ní spal nebo nespal se nedozvíš. Jít za nějakou ženslou do baru a vyptávata se jí, jestli před půl rokem nespala s mým manželem, no to ať tě ani nenapadne, víc ponižující ubohost si ani nedovedu představit.

Co s manželem, těžko poradit, je pryč, evidentně to utnul před půl rokem. Pro mne by byla taková konverzace nepřípustná, co bych s tím ale udělala, to fakt netuším. Facebook vůbec je zabiják vztahů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.7.14 15:27

Ahoj, ja bych za ni taky nesla. Nerikala bych ale ani nic manzelovi. Protoze tim ze jsi mu tam vlezla, vlezla jsi mu do soukromi. A ty se budes vztekat na nej, on na tebe.Ja to ale taky delam, bohuzel jsem poucena z predchozich nezdaru…Podle me mezi nimi k nicemu nedoslo, to by tam bylo urcite neco ve smyslu moc se mi to s tebou libilo, kdy si to zopakujem…Nebo tak neco. A pokud to ukoncili v lednu, myslim si, ze v te dobe si pani nasla pritele. A uz o takove konverzace nemela zajem.Ale co konkretne bych delala to netusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.14 15:28

Já ti napíšu, co jsem dělala já ;)
Nejdřív jsem omlátila chlapovi telefon o hlavu :zed:, bohužel nic co v tu chvíli řekl pro mě nemělo žádnou váhu, takže jsem zavolala slečně (taky servírka) a zeptala se, jak to je.

Nechci tě plašit, ale ani bych se nedivila, kdyby konverzace pokračovala po sms. Nevšimla sis něčeho? Vím co prožíváš a je mi to líto. Ale dusit to v sobě nemá smysl.

• Citovat
  • Upravit
1034
6.7.14 15:30

To je mi tak líto, já bych možná zkusila strčit hlavu do toho baru kde dělá, uvidíš reakci, teda jestli tě vůbec zná. :nevim: a jinak už bych to pak nechala co ti na to řekne muž, myslím, že jestli jsou v kontaktu tak to praskne hned, nebo jestli má dotyčná nějaké dekorum, nestane se nic a sama to ukončí, ale to většinou tyto slečny nemají :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.7.14 15:33
@MambaJ píše:
Alespoň pozná pravdu a zařídí se podle toho. Lepší znát pravdu, než žít ve lži s člověkem, který si tě neváží.

Tak už ji zná. Že by zakladatelce bylo díky tomu nějak prima se mi nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
6.7.14 15:38

Jeste by me zajimalo - zakladatelko - proc jsi mu ten fb prochazela? mela jsi podezreni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí