Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, prosim nehadejte se tu…Nezakladala jsem tuto diskuzi, aby se resilo, ze jsem muzi vlezla na FB…o to nejde, jde ciste jen o to, co jsem tam videla! Muj muz at si klidne precte vsechny me diskuze na FB, nemam (na rozdil od nej) co skryvat
@Anonymní píše:
Holky, prosim nehadejte se tu…Nezakladala jsem tuto diskuzi, aby se resilo, ze jsem muzi vlezla na FB…o to nejde, jde ciste jen o to, co jsem tam videla! Muj muz at si klidne precte vsechny me diskuze na FB, nemam (na rozdil od nej) co skryvat
no a co s tím chceš dělat?
@Bubiii píše:
To je výborný nápad a taky poslat ho na testy.
ja to nemyslela jako dukaz u soudu pri rozvodu
ale jako dukaz az bude manzel tvrdit ze nikdy nic takoveho s zadnou zenou nepsal ![]()
@hanka.br. Myslela jsem to tak, ze pokud bych nenasla jine moznosti a mela vazne podezdreni, ze je mi partner neverny, podivala bych se i na Fb. Proste se mam rada, a nehodlam zit ve lzi. Varit a verit cloveku, ktery me takto ponizuje. Nepatram ovsem bezduvodne a ani v pripade, ze bych se zjistenym faktem nedovedla nic udekat - nedovedla se podle nej zaridit.
Bylo by fajn, kdyby stacilo pockat, az se nevernik prizna sam, realitou bohuzel byva ze to neudelaji a bez jiste davky naruseni soukromi by podvadena mohla byt za pitomce predlouhou dobu…
Chapu ale i ty, co radeji ziji ve sladke nevedomosti a nekritizuuji je.
@radkka píše:
Určitě bych se tam nekoukala, kdyby měl manžel být ještě měsíc a půl pryč, může si za to trápení ted sama
Já bych nikomu do soukromí nevlezla, pokud bych měla nutkání, tak je prostě něco špatně, bud bych pracovala na důvěře nebo odešla
Tak ja jsem opravdu necekala, ze tam najdu, jak manzel pise nejake mlade pipce, ze ma strasnou chut s ni su.kat
. Ted me na tom nejvic depta, ze muz odjel teprve minuly tyden a vrati se za 40 dni…co budu do te doby delat, jak mam tohle vydrzet. Nechci udelat neco ukvapeneho, ted jsem porad v soku
Neumim si predstavit, co bude, az manzel treba zavola…nejsem typ, co se dokaze chovat, jako ze nic. Na druhou stranu, pokud bych mu ted neco naznacovala pres tel., muze se na to pripravit, kdyz to na nej vybalim po prijezdu a on to nebude cekat, budu hned vedet co a jak, vzdy na nem poznam, kdyz lze…kdyz si tu situaci predstavim, tak bude stat za to si pockat, i kdyz to budou asi muka
@pusina1 píše:
No vsak ty taky, uz jsi asi zapomela ze.
Anonymní, prosím tě, hlavně nechoď za tou servírkou, je to těžké, ale budeš muset vyhrabat kousek sebecti. Navíc, pokud byli ve styku, mohla by mu ona o tvé návštěvě dát vědět a když už to rovnou nepoužije on proti tobě, bude mít spoustu času vymyslet nějaké výmluvy.
@open mind píše:
@hanka.br. Myslela jsem to tak, ze pokud bych nenasla jine moznosti a mela vazne podezdreni, ze je mi partner neverny, podivala bych se i na Fb. Proste se mam rada, a nehodlam zit ve lzi. Varit a verit cloveku, ktery me takto ponizuje. Nepatram ovsem bezduvodne a ani v pripade, ze bych se zjistenym faktem nedovedla nic udekat - nedovedla se podle nej zaridit.
Bylo by fajn, kdyby stacilo pockat, az se nevernik prizna sam, realitou bohuzel byva ze to neudelaji a bez jiste davky naruseni soukromi by podvadena mohla byt za pitomce predlouhou dobu…Chapu ale i ty, co radeji ziji ve sladke nevedomosti a nekritizuuji je.
My tady v té situaci ale nehovoříme o vážném podezření, jsme v situaci, kdy zakladatelka prohlíží FB ze zvědavosti a o tom jsem psala i já. Proto mě zajímalo, v čem se náš náhled na sebeúctu podle tebe tak liší. Mě osobně by taky uráželo, kdyby můj manžel šmejdil v mých korespondencích ze zvědavosti, protože pro mě by to byla známka toho, že mi nevěří, přiznám se, že by se u mě hrozně shodil. Ani jeden tohle nemáme zapotřebí a já tohle šmírování nechápu a neuznávám. A ani si nemyslím, že tím žijeme v nějaké lži, žijeme upřímný společný život. Předpokládám, že to není až tak podivné, aby to muselo směřovat k poznámkám typu každý si úctu k sobě představujeme jinak a podobně.
Zakladatelko, neblbni! Jsou kroky, ktere nelze vzit zpet. Nemas jediny dukaz, ze s ni spal. To ze o tom to tele hubou mele-to delaji vsichni. Osobne: sbalim jakehokoliv chlapa, kdyz chci. Dokonce i zamilovaneho. S hodne muzi jsem si i psala-podobne veci jako si nasla u manzela. Dela to tolik chlapu, ze si to ani neumis predstavit a vetsina podobnych zen, co by te tu hnala hned k rozvodu, jsou vetsinou jejich zeny. Ale NIKDY bych to nedotahla za hranice /take jsem zadana/. Tezko se to chape a vysvetluje ale je to o spestreni vsednich dni. Asi se ti to nelibi, ale tak jako ty se treba vecer mrknes na ulici, tak chlap si chce psat treba o necem nevsednim. Neni to pro to, ze by te nemel rad, ale protoze potrebuje Lovit, vedet ze je porad v kurzu, coz mu ty urcite po x letech najevo nedavas. Neresila bych to tak razantne jako ty. Pokud v tobe neco hloda, vyckej az prijede a zamer se na ten telefon. Zda si ho hlida nebo ma neustale u sebe/pise casto. Za ni bych nechodila. Tobe muze byt jedno co dela ona. Ty mas vztah s manzelem. Ona ani nemusi vedet, ze je zenaty. Buh vi co ji ten tvuj rekl. Vetsinou rikaji ze jsou spolu kvuli detem, nerozumi si, rozvadeji se, spi oddelene, roky spolu nespi-to by ses divila co jsou schopni vymyslet. Bude na tebe koukat jako na vola, protoze mozna ani nebude vedet ke komu patris. Pokud ji kontaktujes, ztratis body-opravdu. A bude ti jeste hur protoze to ma na haku. Opravdu se neunahluj. Nemas o podvodu zadny dukaz a pokud se budes chovat jako histerka, pohrbis to cele uplne.
@Anonymní píše:
Tak ja jsem opravdu necekala, ze tam najdu, jak manzel pise nejake mlade pipce, ze ma strasnou chut s ni su.kat. Ted me na tom nejvic depta, ze muz odjel teprve minuly tyden a vrati se za 40 dni…co budu do te doby delat, jak mam tohle vydrzet. Nechci udelat neco ukvapeneho, ted jsem porad v soku
V tom případě, jsi tam neměla co lézt, když jsi neměla ani podezření. Narušování soukromí je ale asi strašná švanda… ted se s tím holt budeš muset nějak poprat, než se vrátí.
@radkka píše:
V tom případě, jsi tam neměla co lézt, když jsi neměla ani podezření. Narušování soukromí je ale asi strašná švanda… ted se s tím holt budeš muset nějak poprat, než se vrátí.
Zeny kdyz dam nekam jeji fotku a napisi ji k tomu inzerat, je to trestne?? ![]()
@maminka189 píše:
Zeny kdyz dam nekam jeji fotku a napisi ji k tomu inzerat, je to trestne??
Je to trapné.
Ano, na to jsem taky myslela. Ten dialog si jeste dnes ulozim…