Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8781
6.7.14 17:15

A docela bych prala tem zastankynim flirtu a nevery nejakou tu chorobicku. On clovek potom dost prehodnoti svuj pohled na vec. Ja bych se tedy do teto situace dostat nechtela, propadla bych se hanbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
6.7.14 17:16
@Anonymní píše:
Urcite ne, ja resim kazdou kravinu, s muzem se hadame kvuli fakt prkotinam a tohle by nas vztah uz nerozdychal.

To vypadá že jsi prostě rozhodnutá pro konec, tak si to svoje rozhodnutí ještě nepodněcuj radami odsud :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
6.7.14 17:16

@Vickee jako že teď ještě vzroste :P

Ne, mě zaráží, kolik žen si fakt myslí, že má doma Adonise, ne, v drtivé většině je to obyčejný chlap, který má své klady, pro které ho milujeme, ale zároveň i zápory, tak to prostě je. Pokud si tolik ženských muže idealizuje, tak se pak nedivím, že tak si pak tak krutě rozbijí ústa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.14 17:17
@loveyme píše:
Když si ničeho nevšimla a přišla na to až zpětně, tak se asi jeho chování vůčí ní nezměnilo :nevim:

Nevsimla jsem si niceho, nas vztah sice neni idylicky, protoze ja mam tendence resit nepodstatne veci a pak se kvuli tomu urazium…ale tohle…to by me fakt nenapadlo :,(

• Citovat
  • Upravit
1045
6.7.14 17:17

@AngelLilly Nemyslím si, že by tady někdo zastával flirt a nevěru, jen tvrdíme, že žádná nevěra prokázaná není, tak proč strašit pohlavními chorobami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
6.7.14 17:18

@kozisek Klasika… Můj nezahýbá, na ženský ani nepomyslí, v hospodě nevysedává… Jediné co dělá je to, že myslí na mě! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
6.7.14 17:18
@kozisek píše:
@Vickee jako že teď ještě vzroste :PNe, mě zaráží, kolik žen si fakt myslí, že má doma Adonise, ne, v drtivé většině je to obyčejný chlap, který má své klady, pro které ho milujeme, ale zároveň i zápory, tak to prostě je. Pokud si tolik ženských muže idealizuje, tak se pak nedivím, že tak si pak tak krutě rozbijí ústa :nevim:

ja tedy nevim, ale nevidim v teto diskuzi nikoho, kdo by si sveho muze idealizoval :think: to spis ty si tady vymyslis nejake pribehy a snazim se holky s jinym nazorem urazit a zesmesnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.7.14 17:20
@Anonymní píše:
Ahoj, radeji anonymne. Prave jsem projela manzeluv FB (vim, ze se to nema, ale to ted prosim ponechme stranou) a precetla jsem si jeho diskuzi s jednou holkou. Tedy precetla jsem vsechny diskuze s zenami, ale tato jedina mi opravdu vyrazila dech :( Oba spolu flirtuji a jednou ji muz napsal, jak ho provokuje a ze ma „strasnou chut s ni sukat“! Pak se stale domlouvaji, kdy se sejdou…jednou jsem i videla, ta holka je servirka z jednoho baru, kam muz vzdy chodil s kolegy po odpoledni…tedy ted uz vim, ze mi lhal, chodil tam za ni. Jsem z toho zdrcena, porad tomu nemuzu uverit, jestli spolu fakt spali nebo ne…pak zase jiny den mu ta holka pise, ze jde zrovna do sprchy, tak si muze predstavovat, ze je tam s ni a ze mu posle foto…pak, ze ne, ze je na to moc stydliva a manzel reaguje, ze on radeji osobne…Holky, co si o tom mam myslet? Komunikace probihala od lonskeho cervna do letosniho ledna, od te doby nic. Manzel je momentalne az do poloviny srpna v zahranici, citim se hrozne, co mam podle vas delat? Zajit za ni, zeptat se? Diky vsem

Nečetla jsem diskusi, ale za sebe: máš co jsi chtěla. Když nevěříš a lezeš do soukromí, tak co.

Pokud jsi žárlivá a nesneseš myšlenku, že by se na jinou podíval (natož aby mu „ujely nohy“), tak se asi budeš stěhovat, rozvádět atd.

Pokud máte vztah v pořádku a Ty jsi rozumná, tak buď budeš dělat, jako že nic, a přeneseš se přes to, nebo mu řekneš, co víš, a pobavíte se, jaký je vztah mezi vámi a jestli o něco šlo atd.

Za sebe myslím, že fantazie má každý (kór jestli jste spolu delší dobu a už to není ono), a dělat z toho závěry je blbost. Pokud do ní není zamilovaný a nechce se stěhovat a u vás doma je vše dobré (domácnost, děti, sex), tak je hloupost rozbíjet rodinu.

Za sebe bych teda měla větší problém s tím, kdyby mi manžel projížděl soukromí (jakkoli tam nemá co najít), než kdyby si někde „vrznul“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.7.14 17:21
@open mind píše:
Tyjo, tak to je demagogie… Ty sama bys nemela problem, kdyz by si manzel obcas odskocil s mistni barmankou (nebo s ni na toto tema cile konverzoval)? Pokud by pote doma nadale mily, tak by pro tebe bylo vse v nejlepsim poradku?? Jako je to tva vec, jen doufam, ze neucis rodinnou vychovu. ;)

Co s tím má společného rodinná výchova, to by mě fakt zajímalo. Zřejmě pokus o skutečně věcný argument do diskuze. Když o tom tak přemýšlím - jsem vdaná 22 let a velmi šťastně. Kdybych se zcela hypoteticky dozvěděla, že mi byl manžel před rokem nevěrný, ale je to pryč, vadilo by mi to, ale rodinu bych nerozbila. Mám úctu k němu i k sobě, do jeho osobních věcí nelezu, takže by mi to musel sám sdělit. Doufám, že bych tím nedala svým žákům špatný příklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045

@AngelLilly Idealizují už tím, že tvrdí jak se má rozvést a nevím co… 80% ženských by po přečtení mužova soukromí zjistilo, že to NĚKDY udělal i ten jejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548

Ja mu zatim budu delat ze zivota peklo…a pak pritvrdim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090

@kozisek hele já mám třeba ráda dvojsmyslný humor, ale mám svoje hranice. Pokud chlap má poznámky před chlapi v hospodě(a to má 99,9%), tak je to normální. Pokud barmance soukromě píše, že by jí chtěl šuk*at, tak to by byl Saigon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
@Vickee píše:
@AngelLilly Nemyslím si, že by tady někdo zastával flirt a nevěru, jen tvrdíme, že žádná nevěra prokázaná není, tak proč strašit pohlavními chorobami?

Vis ja to beru spis tak globalne, ne jen u tohoto pripadu. Nejak nevidim duvod, proc podporivat rozrustani nevery.
Jinak samozrejme pripad zakladatelky - prave proto, ze bych nevedela zda neco probehlo ci neprobehlo bych si davala pozor. Nemohla bych spolehat na to, ze beztak nic nebylo a tak to risknu. Nerikam, ze bych hned odchazela, sance by se dat mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.14 17:23

Tak me ted napadaji ruzne veci…jako treba napsat manzelovi neco ve smyslu." Tak uz vim, proc jsi vzdy po odpoledni chodil do te a te hospudky". Nebo, az se manzel vrati, tak s nim normalne spat, ale vyzadovat u toho kondom, ze si v tehotenstvi fakt nemuzu dovolit chytnout nejakou pohlavni chorobu…nebo jit za tou holkou a udelat ji scenu pred celym podnikem, rozhodne jsem toho schopna…vim, jsou to blbosti, ale tohle se mi ted honi hlavou. Nenavidim ho!

• Citovat
  • Upravit
9649
6.7.14 17:23

Necetla jsem celou diskuzi, ale za ni urcitr nechod!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat