Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
6.7.14 16:08
@Anonymní píše:
To me mrzi… :( To se lehko rekne, ale cekame druhe dite…jsem uplne v pasti, proste v haji a nejhorsi je, ze je pryc a nemuzu si s nim o tom promluvit 8o Nevydrzim to, zajdu asi za tou holkou, nebo ja fakt nevim, musim to proste vedet

Hlavně, že jsi ráda, že to víš. To by mě zajímalo, co to má za výhody v téhle chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
6.7.14 16:09
@Anonymní píše:
To me mrzi… :( To se lehko rekne, ale cekame druhe dite…jsem uplne v pasti, proste v haji a nejhorsi je, ze je pryc a nemuzu si s nim o tom promluvit 8o Nevydrzim to, zajdu asi za tou holkou, nebo ja fakt nevim, musim to proste vedet

za tou holkou nechod, ponizis se. jeste z tebe bude mit srandu. pravdu se asi nedozvis, jestli spolu spali nebo ne. spise res to, ze ji vubec neco takoveho psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
6.7.14 16:09
@Anonymní píše:

Psala jsem ti SZ. My máme dvě děti. Dcerka je „hendykepovaná“.Aspoň kvůli ní by mohhl přestat, ale ona mu za to asi nestojí :cert: :cert:Taky jsem chtěla tý čů. e zavolat a napsat jejímu manželovi…Ale asi by to nemělo smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
6.7.14 16:11
@Anonymní píše:

Ta holka se ti akorát vysměje! S tím počítej! A budeš ještě ve větších sračkách, než jsi teď!

• Citovat
  • Upravit
440
6.7.14 16:12

No je to šok! To chapu! A zmemilo se u vas neco, co v posteli, klape stejne? Zacal se chovat jinak? Jeste pockej, nic nerikej, poradne si to promysli! Kdyz na nej uhodis a on se prizna, tak mu odpustis? A on bude vedet, ze priste zase odpustis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.14 16:13
@Anonymní píše:

Dejchej, v klidu :hug: Nedělej nic unáhleně, opravdu to nemá smysl, jen se pak budeš cítit trapně.
Zkus vyčkat do zítřka a pak se rozmyslet.
Vy spolu s manželem nemáte žádný kontakt?
anonym2

• Citovat
  • Upravit
3774
6.7.14 16:18

Jo, jo - otázkou je, zda komunikace pak nedostala ještě intimnější charakter a probíhala třeba formou sms.
Já jsem kdysi manželovi našla vzkazy, že má děvče ještě zelená kolena - dosud mně je z toho špatně.

Po x letech můžu říct, že jsem rozvedená a v klidu - ale na některé věci se prostě zapomenout nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
6.7.14 16:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.7.14 16:20

Zapírat, zapírat, zapírat neplatí jenom pro toho kdo podvádí. Já bych to spolkla. Představ si, že si svobodná matka se dvěma dětma. Já na tvym místě bych to prostě potichu překousla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
6.7.14 16:23

@loveyme Přesně to je ono. Každej chlap si myslí, že budeme kvůli dětem držet hubu a krok :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
6.7.14 16:25
@loveyme píše:
Zapírat, zapírat, zapírat neplatí jenom pro toho kdo podvádí. Já bych to spolkla. Představ si, že si svobodná matka se dvěma dětma. Já na tvym místě bych to prostě potichu překousla :hug:

A dál si nechala s. r.á. t od chlapa na hlavu?

• Citovat
  • Upravit
30408
6.7.14 16:28
@karfice píše:
A dál si nechala s. r.á. t od chlapa na hlavu?

Má jinou variantu? Těhotná, s dítětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
@hanka.br. píše:
Tak už ji zná. Že by zakladatelce bylo díky tomu nějak prima se mi nezdá.

Ted ji mozna prima neni, ale treba se ji diky te pravde podari zalozit vztah s nekym lepsim, nez je aktualni partner. Proste nekdo ma tu odvahu patrat, kdyz ma pocit, ze je neco spatne, nekdo ji nema a preferuje blazenou nevedomost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288

Když si ničeho nevšimla a přišla na to až zpětně, tak se asi jeho chování vůčí ní nezměnilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
6.7.14 16:29
@hanka.br. píše:
Má jinou variantu? Těhotná, s dítětem?

Ano má, odstěhovat se od nevěrníka, má nároky na alimenty, a ze sociálky přídavky na děti, + přídavky na bydlení. A také si může najít nového partnera.
No není toto lepší?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí