Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AngelLilly píše:
Ty neumis cist? Psala jsem, ze ja bych se nechtela dostaT do situace, kdy bych neco od partnera chytla. Takze mi nevkladej do ust neco co jsem nepsala. Je to nedospele od Tebe.
A cti vse co pisu, pokud to zvladnes. Ja nic o odchodu od manzela nepisi.EDIT: a dost si vymýšlíš, nikdo mu pohlavní chorobu nepřeje. Máš asi velké nedostatky ve čtení.
Příspěvek upraven 06.07.14 v 17:35
@AngelLilly píše:
A docelabych prala tem zastankynim flirtu a nevery nejakou tu chorobicku. On clovek potom dost prehodnoti svuj pohled na vec. Ja bych se tedy do teto situace dostat nechtela, propadla bych se hanbou.
stačí ![]()
@kozisek píše:
stačí
Jak vtipné ![]()
Nevím co jsi tím vytučněním ted dokázala?
Protože manžela od zakladatelky se to netýkalo. Asi jsi vážně trochu mimo. Manžel zakldatelky je totiž rodu mužského, ne ženského ![]()
@Anonymní píše:
Sice ani jeden nenapsal nic ve smyslu:" moc se mi to s tebou libilo, kdy si to zopakujem", ale napsali si to, co jsem uvedla v uvodnim prispevku a to mi staci…ja takove veci taky nikomu nepisu, jsme snad manzel a vubec, jak mu mam ted verit
Já osobně si myslím, že spolu asi nic neměli. Protože pokud by měli, očekávala bych nějaké reakce na to právě v té fb konverzaci. ![]()
@hanka.br Za nas se v rodinne vychove resily i vztahy - kdyby mi dite prislo ze skoly s tim, ze pani ucitelka rikala, ze za rozpad manzelstvi muze ten, kdo odhalil, ze druhy dela nejakou spatnost, asi bych nebyla rada. Ale nemusis to brat zcela vazne, byl tam smajlik, verim ze jsi obecne vzato rozumna osoba (casto uz jsem s tvym nazorem jinde souhlasila) a tento svuj nazor detem nerikas.
@hanka.br. píše:
Tak pokud si ji představuješ tak, že ze zvědavosti šmejdíš v cizí korespondenci, pak zcela jistě.
Bud jsi mne spatne pochopila, nebo to prekrucujes zamerne, skoda casu vest dalsi hovor.
@Anonymní píše:
Presne tak, i kdyby k nicemu nedoslo (tezko rict, pak si zas psali, ze muz jednou odesel z baru bez pusy od ni a jak ho to mrzelo…), ta¨konverzace a jeji styl je pro me nepripustna, je sakra zenaty s rodinou, tohle delat nemuze! A jednou ji chtel dokonce pozvat na veceri…
Chápu, máš důvod být zklamaná a naštvaná, my jsme tu diskuzi nečetli, ty ano, takže víš nejlíp. Ať už jen machruje nebo flirtuje s jinejma, v pořádku to není. V tom s tebou souhlasím, ale ty týdny nejistoty, než si to budete moci vyříkat, ti nezávidím.
@kozisek Hele já se hádat nechci. Od toho tu diskuze nejsou a myslím si, že nám to za to ani nestojí.
Prostě sto lidí, sto názorů a já ten tvůj respektuju, i když v nečem třeba nesouhlasím.
Ale možná to vidíme stejně - já jí taky neradila odchod, nejsem pro unáhledné balení kufrů a vyhazování. Já jsem pro řešení problémů. Ale zase mám nějaké své meze a nejsem ochotna si nechat od partnera vše líbit.
Tudíž uzavírám MÍR, jak jsme vždycky říkávali ve školce
![]()
@AngelLilly píše:
Jak vtipnéNevím co jsi tím vytučněním ted dokázala?
Protože manžela od zakladatelky se to netýkalo. Asi jsi vážně trochu mimo. Manžel zakldatelky je totiž rodu mužského, ne ženského
Pokud si myslíš, že je nevěrný…nj, chytila jsi se do vlastních slov a teď už jenom kličkuješ ![]()
Zakladatelko, opravdu bych nedělala ukvapené závěry, je to pořád jen konverzace a ty si budeš teď fabulovat, nevím, když jsi byla svobodná, tak jsi také flirtovala a nemuselo k ničemu dojít, možná by jsi také psala…jasně, od manžela výběr slov hustý, ale pořád to mohl být jen hec ![]()
@hanka.br. píše:
Tak pokud si ji představuješ tak, že ze zvědavosti šmejdíš v cizí korespondenci, pak zcela jistě.
@open mind píše: @hanka.br Za nas se v rodinne vychove resily i vztahy - kdyby mi dite prislo ze skoly s tim, ze pani ucitelka rikala, ze za rozpad manzelstvi muze ten, kdo odhalil, ze druhy dela nejakou spatnost, asi bych nebyla rada. Ale nemusis to brat zcela vazne, byl tam smajlik, verim ze jsi obecne vzato rozumna osoba (casto uz jsem s tvym nazorem jinde souhlasila) a tento svuj nazor detem nerikas.
My dětem ve školách říkáme obvykle to, co nám předepisují osnovy, na sdělování osobních postojů jsme velmi opatrné. Nikdy bych si nedovolila tvrdit, kdo může za rozpad manželství takto jednou větou, zvlášť v případě jednostranně podané diskuze. Jak jsi to tedy myslela s tou sebeúctou?
@pusina1 píše:holka ty mas nazory
byl ti nekdy chlap neverne? Radis tu kraviny a sama by jsi jednala jinak
zkus se vcitit ze by ses neco takoveho dozvedela. To jako manzel prijde, rekne mel jsem zasun jinde…a ty odpovis…nevadi mame rodinu tak na to zapomeneme
no nevim nevim
Když pominu tvou snahu být rýpavá a sarkastická - tak v zásadě ano.
Já teď asi blbě chápu ty z vás, které psaly něco jako,,máš, cos chtěla, neměla jsi slídit,, Jak to vlastně myslíte? Vy byste nechtěly vědět, že žijete ve lži? Nechtěly byste mít možnost začít znovu? Nechtěly byste třeba vědět, kdyby váš manžel půjčoval váš kartáček na zuby nebo vibrátor sousedce?
Já bych to chtěla vědět i v případě, že bych chtěla rodinu zachovat. Třeba i kvůli tomu, že bych mohla přehodnotit, jak důležitá je věrnost z mojí strany. Nechtěla bych třeba až v důchodu zjistit, že mě několik desetiletí podváděl a já si mohla daleko víc užít ![]()
@hanka.br. píše:
Když pominu tvou snahu být rýpavá a sarkastická - tak v zásadě ano.
Co je v tomhle prispevku sarkastickeho a rypaveho nevim. Mozna by nebylo od veci se uklidnit. Delas tu ze zakladatelky stihacku a sama by si mlatila hlavou o zed
tak trochu empatie by neskodilo. Miluju tady ty vychytrale nanynky.
@maminka189
to mě mrzí ale z popisu jak jsi psala jsem myslela že jsi s dětma sama ![]()
Sice ani jeden nenapsal nic ve smyslu:" moc se mi to s tebou libilo, kdy si to zopakujem", ale napsali si to, co jsem uvedla v uvodnim prispevku a to mi staci…ja takove veci taky nikomu nepisu, jsme snad manzel a vubec, jak mu mam ted verit