Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lette píše:
kdybych si měla vybrat mezi vědět nebo nevědět, že žiju se zmetkem, tak to raději vědět. Většinou se vše stejně provalí, aspoň není za blbku zbytečně dlouho
o. k. ale v tom případě asi víš, co bys udělala kdybys našla.
@jdukolem píše:
kdyby chyby - to se snadno kasá tomu kdo v tom průšvihu není - nic ve zlém
právě v tuto chvíli? si představ..muž na 40 dní v tramtárii ty těhotná? já bych teda pátračku odložila na lepší příležitost protože se mám ráda..
no zakladatelce můžu poradit už jen jedno - máš dost času na to si rozmyslet co a jak dál.. máš několik možností… je jen na tobě co zvolíš
V mém prvním příspěvku radím to samé.
Já zase chápu, že pokud jsou pochybnosti delší dobu, tak nastane okamžik, kdy vědět prostě musíš.
@terien píše:
o. k. ale v tom případě asi víš, co bys udělala kdybys našla.
to netvrdím. Ale… Vciť se do situace, kdy ty manžela opečováváš a zjistíš, že zatím co ty se snažíš, on tě x měsíců, let vodí za nos
@jipo píše: Že si s někým psal ještě neni důkaz, že spolu něco měli. A pokud ano, tak to asi stejně nebylo ono, protože zůstal doma a neutekl za druhou. Tak se zase tak moc nestalo, od ledna si nepíšou, zřejmě to ukončil. Kdyby jsi nelezla kam nemáš, tak jsi byla v klidu. Někdy se to prostě nevyplácí.
jo, jenže on si nepsal o počasí…
@Lette píše:
V mém prvním příspěvku radím to samé.
Já zase chápu, že pokud jsou pochybnosti delší dobu, tak nastane okamžik, kdy vědět prostě musíš.
a k čemu jí to v této situaci je? chlap je 40 dní mimo a ona tady co? akorát bude mít zkažený léto… já jsem praktik a mám se ráda.. pokud bych měla podezření pátrala bych dřív a nebo až přijede..
ona ted může jen sedět a přemejšlet co jí to ten syčák provedl.. a vymýšlet jak se pomstí dotyčné..děkuju pěkně brr
jinak mě se nejeví že by ona měla nějaké extra podezření..prostě jen šmejdila.. jen tak z nudy.. a pak bum..
@jdukolem píše:
a k čemu jí to v této situaci je? chlap je 40 dní mimo a ona tady co? akorát bude mít zkažený léto… já jsem praktik a mám se ráda.. pokud bych měla podezření pátrala bych dřív a nebo až přijede..
ona ted může jen sedět a přemejšlet co jí to ten syčák provedl.. a vymýšlet jak se pomstí dotyčné..děkuju pěkně brr
jinak mě se nejeví že by ona měla nějaké extra podezření..prostě jen šmejdila.. jen tak z nudy.. a pak bum..
Tak každopádně se už stalo, ne?
@Lette píše:
to netvrdím. Ale… Vciť se do situace, kdy ty manžela opečováváš a zjistíš, že zatím co ty se snažíš, on tě x měsíců, let vodí za nos
zabila bych ho
neříkám že mě to nikdy nenapadlo, co bych dělala kdyby… a mám nastaveno jak bych se asi zachovala.
@terien píše:
zabila bych ho![]()
neříkám že mě to nikdy nenapadlo, co bych dělala kdyby… a mám nastaveno jak bych se asi zachovala.
a před zabitím bych přemýšlela o kastraci.
Ale 40 dnů se jeví jako slušná lhůta pro racionální zvážení co s tím.
@Lette píše:
Tak každopádně se už stalo, ne?
stalo.. už se to nedá odestát..
@Lette píše:
a před zabitím bych přemýšlela o kastraci.Ale 40 dnů se jeví jako slušná lhůta pro racionální zvážení co s tím.
néé, kastraci né, co kdybych se rozhodla si ho nechat ![]()
Je to naprd tak jako tak - buď tušit a nepátrat, nebo tušit a pátrat. Jak Skylla a Charybda - oboje je na houby. Nějak nemůžu uvěřit tomu, že někdo pátrá jenom tak z plezíru, když nic netuší, jak ji to může napadnout ![]()
Příspěvek upraven 06.07.14 v 21:10
@terinka4444 píše:
Hele klid jo, zbytečně tady útočíš a ještě někoho napadáš z nahlašování. A tyhle hloupé invektivy, jako že jsem zapomněla si laskavě nech. Je to dost trapné a ubohé.
Ty si opravdu do huby nevidis, koho jsem ja narozdil do tebe napadla? Tomu se rika diskuze a kdyz s necim nesouhlasim dam to najevo. Narozdil od tebe neurazim a nedelam si tu z lidi legraci jako ty. O to hur kdyz jsou v depresi. Clovek by si rekl ze si z toho neco vezmes, ale jak vidim porad ta sama terina.
@Anonymní píše:
Ta slecna at si pise, co chce, ale ja spis resim, co napsal manzel…procetla jsem jeste jinou jeho diskuzi s holkou, se kterou neco mel jeste, nez jsme se poznali. Je to uz 6 let zpatky. Ona ho vzdy na FB oslovi, snazi se flirtovat, nebo at ji muz rekne, na ktere fotce je sexy a tak, no proste to na nej zkousi a vzdy pise jako prvni on a a manzel na ty narazky nereaguje nebo ji i odbyl, ze zrovna nema cas, proste nezajem z jeho strany. Ale u teto servirky je to fakt jine, ta komunikace, proste jako by mu na ni zalezelo, zajima se o ni, pise, ze na ni mysli, kdyzt jim nevyslo setkani, tak daval najevo zklamani…proste to nemuzu brat na lehkou vahu
Já tedy zase nechápu, proč to nesmazal, podle mě opravdu nevěrný chlap maže, mlží…možná právě proto, že je to čerstvé maso, tak si honí ego…rozhodně máš tedy času na přemýšlení až až ![]()
@pusina1 Když už jsme u toho, diskuze opravdu není to, že někoho nařkneš z nahlašování příspěvků bez sebemenšího důkazu. Byl tady docela klid, než jsi zase přišla rozdávat vulgarismy.
@pusina1 mám ústa, nikoliv hubu. A nejsi tu od toho, abys mě nějak vychovávala nebo hodnotila, co já napíšu. Tak si dej pohov. Hanku jsi napadla a úplně bezdůvodně. Jenže srážka s blbcem nejde vyhrát. Tož se měj při neděli hezky.