Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
6.7.14 20:21
Zlato, zlato..ty se v tom pěkně plácáš. Mrzí mě to. Ano, mohla bys z toho mít nepříjemnosti.
@maminka189 píše:
Zeny kdyz dam nekam jeji fotku a napisi ji k tomu inzerat, je to trestne?? :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.7.14 20:21
@maminka189 píše:
Zeny kdyz dam nekam jeji fotku a napisi ji k tomu inzerat, je to trestne?? :cert:

jo je. Je to minimálně přestupek, možná i víc, podle povahy a následku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
6.7.14 20:22

@terien povaha eroticka a nasledek snad nicivi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.7.14 20:24
@terinka4444 píše:
Pravdou je, jakkoliv se musí hnusí chování a psaní tady toho manžela, že kdyby mi manžel vlezl jen tak jako z nudy do mých soukromých věcí, aby si jako pročetl všechny konverzace, co jsem s kým vedla, bouchla bych hodně. Nic netajíme, hesla známe, telefony používáme podle toho, který leží blíž, ne podle toho, čí je…facebook máme jeden jen na fotky dětí pro rodinu vzdálenější, ale stejně…bohužel, tady se našlo, možná to bylo blbé tlachání, možná ne. Ale zakladatelka by se měla připravit na to, že nejlepší obrana je útok a on jako první může vystartovat s tím, že co mu lezla pročítat jeho facebook. Stejně mi hlava neber, že při vší té dnešní vzdělanosti jsou lidi tak dementní, že mají takovpuhle konverzaci s cizí pipkou a klidně jí tam nechají x měsíců zpětně viset.

Přesně tak… Přítel by mě hodně zklamal, kdybych zjistila, že mi šmejdí ve věcech, že mi nevěří :nevim: Nic před sebou netajíme, mobil nechávám volně ležet, facebook někdy odhlásíme, někdy zapomeneme, ale nikdy mě nenapadlo mu tam hrabat. A ne proto, že bych se bála, že tam něco najdu, ale protože mu věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.7.14 20:25
@maminka189 píše:

Hlavně je to trapné, ubohé a dáš tím najevo svou zhrzenost, to chceš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.7.14 20:26
@maminka189 píše:
@terien povaha eroticka a nasledek snad nicivi

rozumím a je mi to líto :hug: ale uvědom si, že ať jí jakkoliv nenávidíš, tak celá váha leží na tobě a na manželovi, asi mu nedržela pistoli u hlavy že. My ženy máme tendence si to vyřídit s milenkou, to ona ho svedla, děv. a jedna! Ale fakt je ten, že řešit to musíš jenom s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.7.14 20:29

Vůbec nevíš, jak to bylo. Taky jsem „chodila“ s klukem, o kterém jsem netušila, že má doma těhotnou ženu. A pokud o tobě ví, mohl jí nakecat, že se rozvádíte apod. Tvůj manžel je svéprávný a ON (pokud s ní tedy vůbec spal :lol: ) to udělal. Nepředpokládám, že by ho nadrogovala a znásilnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
6.7.14 20:30
@open mind píše:
@hanka.br. Myslela jsem to tak, ze pokud bych nenasla jine moznosti a mela vazne podezdreni, ze je mi partner neverny, podivala bych se i na Fb. Proste se mam rada, a nehodlam zit ve lzi. Varit a verit cloveku, ktery me takto ponizuje. Nepatram ovsem bezduvodne a ani v pripade, ze bych se zjistenym faktem nedovedla nic udekat - nedovedla se podle nej zaridit.
Bylo by fajn, kdyby stacilo pockat, az se nevernik prizna sam, realitou bohuzel byva ze to neudelaji a bez jiste davky naruseni soukromi by podvadena mohla byt za pitomce predlouhou dobu…Chapu ale i ty, co radeji ziji ve sladke nevedomosti a nekritizuuji je.

S tím naprostý souhlas. Navíc některé ženské, když začnou tušit, tak už prostě vědí. A důkazy nemají, jenom to prostě vycítí, mají na to „šestý smysl“ a toho svého chlapa znají už tak dobře, že vědí, jak v různých situacích reaguje, na co myslí, když řekne to a to atd. A těhotné jsou k tomu myslím ještě citlivější. Já teda nemůžu říct, co bych v dané situaci dělala, asi bych nešmejdila přímo, ale nachytala bych ho na švestkách, podobně, jak jsi tu radila minule :palec: Radit někomu, ať nešmejdí, když dopředu neví, jak s tím naloží, no, to nevím, někomu to třeba může pomoct, ale když „víš“ tak to nepomáhá. To pomůže jenom těm, který ten „šestý smysl“ nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.7.14 20:30
@Anonymní píše:
Tak ja jsem opravdu necekala, ze tam najdu, jak manzel pise nejake mlade pipce, ze ma strasnou chut s ni su.kat :cert:. Ted me na tom nejvic depta, ze muz odjel teprve minuly tyden a vrati se za 40 dni…co budu do te doby delat, jak mam tohle vydrzet. Nechci udelat neco ukvapeneho, ted jsem porad v soku

a cos čekala že tam najdeš? :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.7.14 20:31
@jdukolem píše:
a cos čekala že tam najdeš? :roll: :think:

Asi jen chtěla chroupat brambůrky u čtení jeho konverzací s přáteli :nevim: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.7.14 20:33
@radkka píše:
Asi jen chtěla chroupat brambůrky u čtení jeho konverzací s přáteli :nevim: :zed: :zed:

tak ted to má..
já jsem zastánce že šmejdit se má až ve chvíli kdy budu vědět jak s případnou informací naložím- pokud ji získám musím vědět co s tím..jinak se v tom hezky plácám a ublížím jen sobě čehož je zakladatelka učebnicovým příkladem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
6.7.14 20:34

V žádném případě to neřeš s ní. Jen se shodíš. Ber to tak, že máš 40 dnů na rozmyšlenou. Řeči, že jsi porušila něčí důvěru neposlouchej, zmetek je tady tvůj manžel. Jen tak by mu to projít nemělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
6.7.14 20:39
@jdukolem píše:
tak ted to má..
já jsem zastánce že šmejdit se má až ve chvíli kdy budu vědět jak s případnou informací naložím- pokud ji získám musím vědět co s tím..jinak se v tom hezky plácám a ublížím jen sobě čehož je zakladatelka učebnicovým příkladem :nevim:

kdybych si měla vybrat mezi vědět nebo nevědět, že žiju se zmetkem, tak to raději vědět. Většinou se vše stejně provalí, aspoň není za blbku zbytečně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.7.14 20:44
@Lette píše:
kdybych si měla vybrat mezi vědět nebo nevědět, že žiju se zmetkem, tak to raději vědět. Většinou se vše stejně provalí, aspoň není za blbku zbytečně dlouho

kdyby chyby - to se snadno kasá tomu kdo v tom průšvihu není - nic ve zlém ;)
právě v tuto chvíli? si představ..muž na 40 dní v tramtárii ty těhotná? já bych teda pátračku odložila na lepší příležitost protože se mám ráda..
no zakladatelce můžu poradit už jen jedno - máš dost času na to si rozmyslet co a jak dál.. máš několik možností… je jen na tobě co zvolíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
6.7.14 20:45

Že si s někým psal ještě neni důkaz, že spolu něco měli. A pokud ano, tak to asi stejně nebylo ono, protože zůstal doma a neutekl za druhou. Tak se zase tak moc nestalo, od ledna si nepíšou, zřejmě to ukončil. Kdyby jsi nelezla kam nemáš, tak jsi byla v klidu. Někdy se to prostě nevyplácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí