Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pusina1 píše:
Rychle si to nahlasila![]()
Nejsem žalobníček. Nenapsala jsi nic, čím bys mě urazila.
@pusina1 píše:
Rychle si to nahlasila![]()
@hanka.br. píše:
A když jsem to udělala, tak jsi mi napsala, že radím kraviny. Každej to má holt jinak, nebudu přece každýmu, kdo má jiný názor, psát, že radí kraviny. Tebe z toho mrazí, u mě je to obyčejná slušnost a respekt k názoru druhého.
Tve nazory ti neberu, me udivilo jak muzes nazvat zakladatelku stihackou a ze si za to muze sama kdyz mu vlezla na fb. Jeste ji napis ze je to vlastne jeji vina, ze ma chlapa nevernika.
jsi fakt trida
@maminka189
a on se chtěl vrátit? To by se musel taky snažit, takže on je s váma jen jako ale jinak je s ní? Možná kvůli alimentům ne :snad to vyřešíš nějak rychle a máte klid
![]()
@terinka4444 píše:
Pusino, někdy si nevidíš do pusy, fakt. Zbytečně útočíš.
No vsak ty taky, uz jsi asi zapomela ze.
@petulatko píše:
Jakmile má už clovek potřebu neco hledat, tak podvědomě vi, ze je neco spatne a je pravděpodobné, ze neco najde. Ale na druhou stranu lepší o problému vedet a řešit ho…Příspěvek upraven 06.07.14 v 15:26
Jenže předtím by si měla dotyčná rozmyslet, jak s nalezením nevěry naloží, ne to řešit až potom.
@maminka189 no tak málokdo má podezření a vyčkává, proto se na to přijde většinou náhodou a pak se jedná někdy moc ukvapeně, já bych taky nejednala v klidu, určitě bych nedělala že jako nic nevim
ale manžel to ví že nevěru fakt ne ![]()
@Markéta80 Taky to ví, že jsem mu sáhla na soukromí. Dlooouho spal z telefonem pod polštářem…
Je t tak krátká cesta z lásky k nenávisti ![]()
@maminka189
je mi to fakt líto že ke starostem s malou řešíš ještě tohle
, nechápu proč se vracel když milenku má pořád ![]()
@maminka189 píše:
@radkka Potom je to většinou takovej šok, že jedná v afektu![]()
Určitě bych se tam nekoukala, kdyby měl manžel být ještě měsíc a půl pryč, může si za to trápení ted sama ![]()
Já bych nikomu do soukromí nevlezla, pokud bych měla nutkání, tak je prostě něco špatně, bud bych pracovala na důvěře nebo odešla ![]()
@Anonymní píše:
Nevsimla jsem si niceho, nas vztah sice neni idylicky, protoze ja mam tendence resit nepodstatne veci a pak se kvuli tomu urazium…ale tohle…to by me fakt nenapadlo
jestli jsi tam vlezla jenom z pouhé zvědavosti tak sis přidělala hromadu zbytečných problémů. Protože jak už psaly holky, pokud chci něco najít tak si musím dopředu rozmyslet co s tím udělám, řešit to až pak je trochu pozdě. Co s tím chceš teď dělat, rozvádět se?
@kozisek píše:
Pokud si myslíš, že je nevěrný…nj, chytila jsi se do vlastních slov a teď už jenom kličkuješZakladatelko, opravdu bych nedělala ukvapené závěry, je to pořád jen konverzace a ty si budeš teď fabulovat, nevím, když jsi byla svobodná, tak jsi také flirtovala a nemuselo k ničemu dojít, možná by jsi také psala…jasně, od manžela výběr slov hustý, ale pořád to mohl být jen hec
Ta slecna at si pise, co chce, ale ja spis resim, co napsal manzel…procetla jsem jeste jinou jeho diskuzi s holkou, se kterou neco mel jeste, nez jsme se poznali. Je to uz 6 let zpatky. Ona ho vzdy na FB oslovi, snazi se flirtovat, nebo at ji muz rekne, na ktere fotce je sexy a tak, no proste to na nej zkousi a vzdy pise jako prvni on a a manzel na ty narazky nereaguje nebo ji i odbyl, ze zrovna nema cas, proste nezajem z jeho strany. Ale u teto servirky je to fakt jine, ta komunikace, proste jako by mu na ni zalezelo, zajima se o ni, pise, ze na ni mysli, kdyzt jim nevyslo setkani, tak daval najevo zklamani…proste to nemuzu brat na lehkou vahu ![]()
Ono, pokud by zůstalo jen u psaní, budiž.. Není to nic příjemného, ale většina chlapů to dělá jen proto, aby si zvyšovali svoje ego a dokazovali si, jak velcí borci to stále jsou. Ale pokud zakladatelka ví, že za ní do toho baru chodil, tak to už bohužel nevěstí nic dobrého. Musíš zvážit, jestli bys v takovém vztahu dokázala zůstat, aniž bys mu to neustále nepřipomínala a samotnou Tě to uvnitř každodenně nežralo.