Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.7.14 18:19

Ono, pokud by zůstalo jen u psaní, budiž.. Není to nic příjemného, ale většina chlapů to dělá jen proto, aby si zvyšovali svoje ego a dokazovali si, jak velcí borci to stále jsou. Ale pokud zakladatelka ví, že za ní do toho baru chodil, tak to už bohužel nevěstí nic dobrého. Musíš zvážit, jestli bys v takovém vztahu dokázala zůstat, aniž bys mu to neustále nepřipomínala a samotnou Tě to uvnitř každodenně nežralo.

• Citovat
  • Upravit
30408
6.7.14 18:21
@pusina1 píše:
Rychle si to nahlasila :mrgreen: :potlesk:

Nejsem žalobníček. Nenapsala jsi nic, čím bys mě urazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.14 18:22
Pusino, někdy si nevidíš do pusy, fakt. Zbytečně útočíš.
@pusina1 píše:
Rychle si to nahlasila :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
6.7.14 18:23
@hanka.br. píše:
A když jsem to udělala, tak jsi mi napsala, že radím kraviny. Každej to má holt jinak, nebudu přece každýmu, kdo má jiný názor, psát, že radí kraviny. Tebe z toho mrazí, u mě je to obyčejná slušnost a respekt k názoru druhého.

Tve nazory ti neberu, me udivilo jak muzes nazvat zakladatelku stihackou a ze si za to muze sama kdyz mu vlezla na fb. Jeste ji napis ze je to vlastne jeji vina, ze ma chlapa nevernika. :palec: jsi fakt trida

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395

@maminka189 :? a on se chtěl vrátit? To by se musel taky snažit, takže on je s váma jen jako ale jinak je s ní? Možná kvůli alimentům ne :snad to vyřešíš nějak rychle a máte klid :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
@terinka4444 píše:
Pusino, někdy si nevidíš do pusy, fakt. Zbytečně útočíš.

No vsak ty taky, uz jsi asi zapomela ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.7.14 18:24

@pusina1 Díky, já vím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.7.14 18:26
@petulatko píše:
Jakmile má už clovek potřebu neco hledat, tak podvědomě vi, ze je neco spatne a je pravděpodobné, ze neco najde. Ale na druhou stranu lepší o problému vedet a řešit ho…Příspěvek upraven 06.07.14 v 15:26

Jenže předtím by si měla dotyčná rozmyslet, jak s nalezením nevěry naloží, ne to řešit až potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
6.7.14 18:27

@radkka Potom je to většinou takovej šok, že jedná v afektu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
6.7.14 18:31

@maminka189 no tak málokdo má podezření a vyčkává, proto se na to přijde většinou náhodou a pak se jedná někdy moc ukvapeně, já bych taky nejednala v klidu, určitě bych nedělala že jako nic nevim :lol: ale manžel to ví že nevěru fakt ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
6.7.14 18:33

@Markéta80 Taky to ví, že jsem mu sáhla na soukromí. Dlooouho spal z telefonem pod polštářem…
Je t tak krátká cesta z lásky k nenávisti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
6.7.14 18:38

@maminka189 :hug: :hug: je mi to fakt líto že ke starostem s malou řešíš ještě tohle :?, nechápu proč se vracel když milenku má pořád :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.7.14 18:44
@maminka189 píše:
@radkka Potom je to většinou takovej šok, že jedná v afektu :zed: :zed:

Určitě bych se tam nekoukala, kdyby měl manžel být ještě měsíc a půl pryč, může si za to trápení ted sama :nevim:
Já bych nikomu do soukromí nevlezla, pokud bych měla nutkání, tak je prostě něco špatně, bud bych pracovala na důvěře nebo odešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.7.14 18:48
@Anonymní píše:
Nevsimla jsem si niceho, nas vztah sice neni idylicky, protoze ja mam tendence resit nepodstatne veci a pak se kvuli tomu urazium…ale tohle…to by me fakt nenapadlo :,(

jestli jsi tam vlezla jenom z pouhé zvědavosti tak sis přidělala hromadu zbytečných problémů. Protože jak už psaly holky, pokud chci něco najít tak si musím dopředu rozmyslet co s tím udělám, řešit to až pak je trochu pozdě. Co s tím chceš teď dělat, rozvádět se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.14 18:57
@kozisek píše:
Pokud si myslíš, že je nevěrný…nj, chytila jsi se do vlastních slov a teď už jenom kličkuješ :jazyk:Zakladatelko, opravdu bych nedělala ukvapené závěry, je to pořád jen konverzace a ty si budeš teď fabulovat, nevím, když jsi byla svobodná, tak jsi také flirtovala a nemuselo k ničemu dojít, možná by jsi také psala…jasně, od manžela výběr slov hustý, ale pořád to mohl být jen hec ;)

Ta slecna at si pise, co chce, ale ja spis resim, co napsal manzel…procetla jsem jeste jinou jeho diskuzi s holkou, se kterou neco mel jeste, nez jsme se poznali. Je to uz 6 let zpatky. Ona ho vzdy na FB oslovi, snazi se flirtovat, nebo at ji muz rekne, na ktere fotce je sexy a tak, no proste to na nej zkousi a vzdy pise jako prvni on a a manzel na ty narazky nereaguje nebo ji i odbyl, ze zrovna nema cas, proste nezajem z jeho strany. Ale u teto servirky je to fakt jine, ta komunikace, proste jako by mu na ni zalezelo, zajima se o ni, pise, ze na ni mysli, kdyzt jim nevyslo setkani, tak daval najevo zklamani…proste to nemuzu brat na lehkou vahu :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky