Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fifinka609 Úplně bych asi zase neděsila s pohlavníma chorobama, když nikdo neví, jestli nějaký sex proběhl…
@open mind píše:
Promin, ale to je fakt nesmysl, jestli nekdo pripravi deti o tatu, tak je to snad ten, kdo neco spatneho udelal, ne ten, kdo na to prisel!!
Souhlas.
Nebo mozna je to ted nejaky super moderni trend - at ma chlap klidne 1000 bokovek, ale beda jak se zenska ozve a chce odejit - to.hned bere detem tatu.
@AngelLilly já jsem celkem v šoku z toho, že v každé diskusi o nevěře se řeší jen, jak jí zklamal, jak jí ponížil, jak jí…ale nikoho ani nenapadne, že jí ten zmetek zdravotně ohrozil. Nenapadne to ani těhotné, jaké důsledky může mít v těhotenství pohlavní nemoc. Tohle by mě napadlo jako první
@Vickee píše:
@fifinka609 Úplně bych asi zase neděsila s pohlavníma chorobama, když nikdo neví, jestli nějaký sex proběhl…
Me by tedy stacil ten fakt, ze pravdepodobne probehl. Ja se mam rada… ![]()
@open mind píše:
Promin, ale to je fakt nesmysl, jestli nekdo pripravi deti o tatu, tak je to snad ten, kdo neco spatneho udelal, ne ten, kdo na to prisel!!
V případě, že by vztah byl nefunkční, manžel se choval hnusně, pak by tomu možná tak bylo. Ale vztah je v pohodě, druhé dítě na cestě - a celý tohle zničí ze zvědavosti přečtená konverzace na FB, o níž nevíme, jestli byla pravdivá a nikdy se to nedozvíme. Za mě - i kdyby byla, vztah proběhl a skončil, pokud by zakladatelka ctila soukromí manžela, nemuselo to pro jejich rodinu nic znamenat. Manželovi zakladatelky bych se nedivila, kdyby to byl on, kdo by se cítil zklamán a naštvaný.
Třeba spolu nic neměli, ale jak se znám.. já bych to na něj vybalila a čekala jak se zachová. Za ní bych určitě nechodila, akorát se znemožníš. Byla bych hodně naštvaná. Tady tyhle věci strašně narušují důvěru ikdyž se třeba nic nestalo. Kdybych tohle četla, asi by mě klepla pepka
A facebook je sra*ka ![]()
@hanka.br. píše:
V případě, že by vztah byl nefunkční, manžel se choval hnusně, pak by tomu možná tak bylo. Ale vztah je v pohodě, druhé dítě na cestě - a celý tohle zničí ze zvědavosti přečtená konverzace na FB, o níž nevíme, jestli byla pravdivá a nikdy se to nedozvíme. Za mě - i kdyby byla, vztah proběhl a skončil, pokud by zakladatelka ctila soukromí manžela, nemuselo to pro jejich rodinu nic znamenat. Manželovi zakladatelky bych se nedivila, kdyby to byl on, kdo by se cítil zklamán a naštvaný.
Tyjo, tak to je demagogie… Ty sama bys nemela problem, kdyz by si manzel obcas odskocil s mistni barmankou (nebo s ni na toto tema cile konverzoval)? Pokud by pote doma nadale mily, tak by pro tebe bylo vse v nejlepsim poradku?? Jako je to tva vec, jen doufam, ze neucis rodinnou vychovu. ![]()
@open mind píše:
Me by tedy stacil ten fakt, ze pravdepodobne probehl. Ja se mam rada…
Pravděpodobně? Podle čeho tak soudíš? A podle čeho vy ostatní tak soudíte…? Kdyby hodnotili nějakou probehlou akci, tak by to třeba smysl dávalo, ale takhle?
@hanka.br. píše:
Má jinou variantu? Těhotná, s dítětem?
Tak vsechno je moje - byt, auto, mam i penize, kdyby bylo potreba. A hlavne, pokus¨d se tohle provali, tak mam podporu sve rodiny a i jeho! Jeho rodice me maji radi a hlavne jim zalezi na nasi dceri, muz je jedinacek, takze si nas hyckaji. Manzel by si ani neskrtl, on je ten, kdo by nasim rozchodem ztratil vic
@WontTell píše:
Pravděpodobně? Podle čeho tak soudíš? A podle čeho vy ostatní tak soudíte…? Kdyby hodnotili nějakou probehlou akci, tak by to třeba smysl dávalo, ale takhle?
Nevim jak ty, ja soudim podle sebe a takovehle konverzace nemivam s nekym, s kym o realizaci nestojim. Takze proto „pravdepodobne“.
Já tedy žasnu, jaké se tu hned dělají závěry a jak máte všechny věrné manžely, co nikde nejsou schopní plácat takovéhle kraviny, to nevěřím ani jedné…možná by jste se divily, co někteří bez ženské dokážou ![]()
My onehdy byli na dětském dnu u tchýně, chlap tam byl jako pořadatel…pendlovala jsem tam s dětmi mezi chlapem a ostatní zábavou..ke konci můj povídá "P., hele, už mě normálně začínáš frát, ty jí pořád čumíš do výstřihu a na p.del
já si tedy ničeho nevšimla…P. zrudl a pak povídá…a co bych se nekoukl, tohle doma nemám, po dvou dětech dost dobrý…to jsem už vyprskla smíchy, můj řekl - tak jenom koukej, ty tvoje oplzliny si nech…pak už se rozjela konverzace, které jsem se nezúčastnila, bylo tam více chlapů bez žen a tohle ji rozproudilo…takže v hospodě, kde je nějaká mladá servírka a flirtuje…pcháááá
jestli všechny odcházíte, tak vzroste množství rozvodů ![]()
@Aureliana píše:
No je to šok! To chapu! A zmemilo se u vas neco, co v posteli, klape stejne? Zacal se chovat jinak? Jeste pockej, nic nerikej, poradne si to promysli! Kdyz na nej uhodis a on se prizna, tak mu odpustis? A on bude vedet, ze priste zase odpustis?
Urcite ne, ja resim kazdou kravinu, s muzem se hadame kvuli fakt prkotinam a tohle by nas vztah uz nerozdychal.