Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
6.7.14 16:32
@open mind píše:
Ted ji mozna prima neni, ale treba se ji diky te pravde podari zalozit vztah s nekym lepsim, nez je aktualni partner. Proste nekdo ma tu odvahu patrat, kdyz ma pocit, ze je neco spatne, nekdo ji nema a preferuje blazenou nevedomost…

Psala, že pátrala ze zvědavosti, což mi pro slídění v soukromí druhého přijde dost ponižující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.7.14 16:32
@hanka.br. píše:
Má jinou variantu? Těhotná, s dítětem?

Vzdy je variant vice, ikdyz je situace sebeslozitejsi… Minimalne ji to, ze vi muze pomoct k tomu, zaridit se do budoucna - zbytecne neutracet za blbiny ale sporit si atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.7.14 16:33
@karfice píše:
Ano má, odstěhovat se od nevěrníka, má nároky na alimenty, a ze sociálky přídavky na děti, + přídavky na bydlení. A také si může najít nového partnera.
No není toto lepší?

Možná. V případě, že bude mít dost odvahy a sil od něj skutečně odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.7.14 16:34
@hanka.br. píše:
Psala, že pátrala ze zvědavosti, což mi pro slídění v soukromí druhého přijde dost ponižující.

Ze zvedavosti… To uz mi prijde jako slovickareni, proste bez pocitu, ze je doma neco spatne by se do toho asi nepoustela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.7.14 16:35

Ono prostě záleží na povaze. já bych radši mlčela než zůstat sama s dětma. to o co by nakonec přišla se přece nedá omluvit tim, že si MOŽNÁ užil někde jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.7.14 16:36
@hanka.br. píše:
Možná. V případě, že bude mít dost odvahy a sil od něj skutečně odejít.

Ano, s tim souhlasim, pokud patram, musim mit odvahu se se podle vypatraneho zaridit. Vedet a zit jako doposud pro mne postrada smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.7.14 16:40
@open mind píše:
Ze zvedavosti… To uz mi prijde jako slovickareni, proste bez pocitu, ze je doma neco spatne by se do toho asi nepoustela.

Ze zvědavosti u mě znamená ze zvědavosti, psala, že bylo všechno OK. Takže ta zvědavost ji teď bude stát vztah, děti to připraví o tátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
6.7.14 16:41

To, že nesouhlasím s lezením do soukromí nemá cenu psát…ale co když to jsou opravdu jen takové řeči, hecování, zrovna já jsem na to týpek, baví mě to i tady na diskusích, když jsou už hodně OT, jen takové plácání od compu, něco, co si člověk v rozhovoru nedovolí :nevim:
Já bych jako mladá holka klidně napsala, že se jdu mýt a příchází o hodně, že by slintal, však je to sranda, ne? a on na to asi čekal, třeba jsi moc usedlá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
6.7.14 16:42

Rozhodně bych za ní nechodila, tím si vážně jen víc uškodíš. Ona se ti vysměje, nic ti neřekne (případně ti ještě bude lhát) a v nejhorším ještě z tebe udělá větší krávu že kdyby sis ho hlídala, nic by se nestalo. Stejně bys nevěděla, jestli to co ti řekne je pravda.

Počkala bych, než se manžel vrátí a na rovinu se ho zeptala. Žádný utíkání k rodičům nebo známým, balení jeho kufrů - to je zbabělost. Vím, že to co udělal žádné rozumné vysvětlení pro tebe nemá ale říká se, že takovéhle věci se dějí proto, že je v současném vztahu něco špatně. A vždy lepší, pokud si s ní takovéhle věci psal (i když neměl), než kdyby se s nějakou rovnou vyspal a čau. Lidi takhle často řeší problémy ve vztahu, utíkají z reality a když se realita napraví, s fantazií přestanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
6.7.14 16:42
@loveyme píše:
Zapírat, zapírat, zapírat neplatí jenom pro toho kdo podvádí. Já bych to spolkla. Představ si, že si svobodná matka se dvěma dětma. Já na tvym místě bych to prostě potichu překousla :hug:

Víš jedna stránka věci je to, jestli to dokáže překousnout citově. Další stránka je, jestli je ochotná dát všanc své zdraví jen proto, aby zůstala kompletní rodina. Když bude mlčet, tak se předpokládá, že bude s manželem dál sexuálně žít jakoby se nechumelilo. Kolik nevěrníků podle tebe používá kondom? A kolik ženských opakovaně léčí ženské potíže a strašně se diví, z čeho to mají? Opravdu bys to jen tak přešla a jen doufala, že ti jednou domů nedotáhne třeba HIV? Lidi trochu zapomínají, že tahle nemoc existuje a je na vzestupu.
Ale zakladatelko k tobě…nevíš jistě, jestli se něco stalo a možná buď ráda, že manžel není v dosahu a že tak máš čas si vše promyslet. Za tou slečnou ať tě ani nenapadne chodit! Uklidní se a pro mysli si, jaké máš možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.7.14 16:43
@loveyme píše:
Ono prostě záleží na povaze. já bych radši mlčela než zůstat sama s dětma. to o co by nakonec přišla se přece nedá omluvit tim, že si MOŽNÁ užil někde jinde

A to, ze takovymto zpusobem kominikuje s mistni barmankou by ti nevadilo? Myslim to tak, ze by mi vadila jen ta konverzace samotna - i kdyby k nicemmu nedoslo. Vsak mohlo nedojit treba jen proto, ze to stopla ona… Brala bych to za ponizujici podpasovku - uz se vidim, jak takovemu s laskou chystam vecere, mazu spalena zada a kupuju darky k narozeninam… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.7.14 16:44
@maminka189 píše:
Psala jsem ti SZ. My máme dvě děti. Dcerka je „hendykepovaná“.Aspoň kvůli ní by mohhl přestat, ale ona mu za to asi nestojí :cert: :cert:Taky jsem chtěla tý čů. e zavolat a napsat jejímu manželovi…Ale asi by to nemělo smysl :nevim:

Ona ma manzela? Ja bych to udelala.Mas se trapit sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.7.14 16:45
@kozisek píše:

Já bych jako mladá holka klidně napsala, že se jdu mýt a příchází o hodně, že by slintal, však je to sranda, ne?

Souhlas, podívej se na to z její strany. Máš výhodu že neni doma a máš čas si všechno promyslet, než pozdějc litovat. Vim že je to těžký ale zkus si dát chvilku odstup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.7.14 16:45
@hanka.br. píše:
Ze zvědavosti u mě znamená ze zvědavosti, psala, že bylo všechno OK. Takže ta zvědavost ji teď bude stát vztah, děti to připraví o tátu.

Promin, ale to je fakt nesmysl, jestli nekdo pripravi deti o tatu, tak je to snad ten, kdo neco spatneho udelal, ne ten, kdo na to prisel!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
6.7.14 16:47

@fifinka609 nestacim se divit tomu, jak si lide nevazi sveho zdravi a mam pocit, ze se nejak na pohlavni choroby zapomina.
Pokud bych mela zustat s nevernikem kculi detem, skoncil by pro me s timto muzem sexualni zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí