Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AngelLilly V případě zakladatelky se očividně není o co bát, když bude muž ještě měsíc mimo domov. Neříkám, že by si neměla dávat pozor. Jen prostě počkat až se vrátí, zeptat se ho na to a na férovku mu vysvětlit, že se bojí s ním mít sex, pokud něco nechytnul. A ještě bych ho potupně třeba poslala na všechny možný testy ![]()
@fifinka609 píše:
@kozisek hele já mám třeba ráda dvojsmyslný humor, ale mám svoje hranice. Pokud chlap má poznámky před chlapi v hospodě(a to má 99,9%), tak je to normální. Pokud barmance soukromě píše, že by jí chtěl šuk*at, tak to by byl Saigon
Tohle vidim stejne.
Soukrome konverzace tohoto typu me neprijdou bezne a v poradku. Ono psani je casto kousek od reality.
Ale kazdy ma evidentne ty hranice jinde.
@Anonymní píše:
Tak me ted napadaji ruzne veci…jako treba napsat manzelovi neco ve smyslu." Tak uz vim, proc jsi vzdy po odpoledni chodil do te a te hospudky". Nebo, az se manzel vrati, tak s nim normalne spat, ale vyzadovat u toho kondom, ze si v tehotenstvi fakt nemuzu dovolit chytnout nejakou pohlavni chorobu…nebo jit za tou holkou a udelat ji scenu pred celym podnikem, rozhodne jsem toho schopna…vim, jsou to blbosti, ale tohle se mi ted honi hlavou. Nenavidim ho!
Uklidni se, pockej az se vrati, srovnej si to v hlave. Nic mu nerikej dopredu, kdo je prekvapen nebyva pripraven.
A pak se podle jeho reakci rozhodni, co dal. Pokud od ledna nic, je opravdu mozne ze slo jen o nahaneni ega a zabavu. Spravne to samozrejme neni, ale tragicke take ne.
Hodne sil!!! ![]()
@Anonymní píše:
Tak me ted napadaji ruzne veci…jako treba napsat manzelovi neco ve smyslu." Tak uz vim, proc jsi vzdy po odpoledni chodil do te a te hospudky". Nebo, az se manzel vrati, tak s nim normalne spat, ale vyzadovat u toho kondom, ze si v tehotenstvi fakt nemuzu dovolit chytnout nejakou pohlavni chorobu…nebo jit za tou holkou a udelat ji scenu pred celym podnikem, rozhodne jsem toho schopna…vim, jsou to blbosti, ale tohle se mi ted honi hlavou. Nenavidim ho!
Nic bych mu nepsala, přes SMSky opravdu nic nevyřešíš
Spát a vyžadovat kondom a dělat že nic? To mi spíš příjde jako zbabělost - normálně na něj uhodit a jak jsem zrovna psala, klidně ho poposílat na všechny testy. Za holkou prostě nechodit, udělá krávu ona z tebe ![]()
@Vickee píše:
@AngelLilly V případě zakladatelky se očividně není o co bát, když bude muž ještě měsíc mimo domov. Neříkám, že by si neměla dávat pozor. Jen prostě počkat až se vrátí, zeptat se ho na to a na férovku mu vysvětlit, že se bojí s ním mít sex, pokud něco nechytnul. A ještě bych ho potupně třeba poslala na všechny možný testy
Ja uprimne nevim co bych delala. Ono se lehce radi, ale az je clovek v te situaci, jsou veci casto jinak.
@open mind píše:
A to, ze takovymto zpusobem kominikuje s mistni barmankou by ti nevadilo? Myslim to tak, ze by mi vadila jen ta konverzace samotna - i kdyby k nicemmu nedoslo. Vsak mohlo nedojit treba jen proto, ze to stopla ona… Brala bych to za ponizujici podpasovku - uz se vidim, jak takovemu s laskou chystam vecere, mazu spalena zada a kupuju darky k narozeninam…
Presne tak, i kdyby k nicemu nedoslo (tezko rict, pak si zas psali, ze muz jednou odesel z baru bez pusy od ni a jak ho to mrzelo…
), ta¨konverzace a jeji styl je pro me nepripustna, je sakra zenaty s rodinou, tohle delat nemuze! A jednou ji chtel dokonce pozvat na veceri… ![]()
@AngelLilly píše:
ja tedy nevim, ale nevidim v teto diskuzi nikoho, kdo by si sveho muze idealizovalto spis ty si tady vymyslis nejake pribehy a snazim se holky s jinym nazorem urazit a zesmesnit.
kde koho urážím? zesměšňuji?
Jenom mi přijde hloupé obvinit někoho z nevěry, přát mu pohlavní chorobu jenom proto, že byla objevena konverzace…to ty si tu hraješ na vědmu a přeješ to špatné…já právě naopak hraji proto, aby se vše vysvětlilo a zakladatelka nemusela mít nervy, že jí podvedl, obzvláště je-li těhotná
a navíc bude čekat skoro dva měsíce na řádné vysvětlení z oka do oka.
Pokud jsi měla špatnou zkušenost a tu pohlavní chorobu chytla, tak mi to je líto, ale nepřej to ostatním, je to nedospělé ![]()
@Anonymní píše:
za tou slecnou rozhodne nechod, to by byla vazne chyba. Sms bych mu taky nepsala.
Resila bych to s nim az po jeho prijezdu. A mozna bych zacala tim, jestli je spokojeny s vasim vztahem a jestli mu neco nevadi ci tak neco.
@kozisek píše:
![]()
![]()
kde koho urážím? zesměšňuji?
Jenom mi přijde hloupé obvinit někoho z nevěry, přát mu pohlavní chorobu jenom proto, že byla objevena konverzace…to ty si tu hraješ na vědmu a přeješ to špatné…já právě naopak hraji proto, aby se vše vysvětlilo a zakladatelka nemusela mít nervy, že jí podvedl, obzvláště je-li těhotná
Pokud jsi měla špatnou zkušenost a tu pohlavní chorobu chytla, tak mi to je líto, ale nepřej to ostatním, je to nedospěléa navíc bude čekat skoro dva měsíce na řádné vysvětlení z oka do oka.
Ty neumis cist? Psala jsem, ze ja bych se nechtela dostaT do situace, kdy bych neco od partnera chytla. Takze mi nevkladej do ust neco co jsem nepsala. Je to nedospele od Tebe.
A cti vse co pisu, pokud to zvladnes. Ja nic o odchodu od manzela nepisi.
EDIT: a dost si vymýšlíš, nikdo mu pohlavní chorobu nepřeje. Máš asi velké nedostatky ve čtení.
Příspěvek upraven 06.07.14 v 17:35
@fifinka609 píše:
@kozisek hele já mám třeba ráda dvojsmyslný humor, ale mám svoje hranice. Pokud chlap má poznámky před chlapi v hospodě(a to má 99,9%), tak je to normální. Pokud barmance soukromě píše, že by jí chtěl šuk*at, tak to by byl Saigon
Nemůžu posoudit, co bych dělala já, FB nevedeme, maily mu vyřizuji já, konverzaci přes mobil mi většinou tlumočí, v tomto před sebou nemáme tajemství.
Občas mi píše z profilu a čte si to tady
![]()
@hanka.br. píše:
Co s tím má společného rodinná výchova, to by mě fakt zajímalo. Zřejmě pokus o skutečně věcný argument do diskuze. Když o tom tak přemýšlím - jsem vdaná 22 let a velmi šťastně. Kdybych se zcela hypoteticky dozvěděla, že mi byl manžel před rokem nevěrný, ale je to pryč, vadilo by mi to, ale rodinu bych nerozbila. Mám úctu k němu i k sobě, do jeho osobních věcí nelezu, takže by mi to musel sám sdělit. Doufám, že bych tím nedala svým žákům špatný příklad.
Evidentne si kazda z nas uctu k sobe samotne predstavuje jinak.
@AngelLilly píše:
Ty neumis cist? Psala jsem, ze ja bych se nechtela dostaz do situace, kdy bych neco od partnera chytla. Takze mi nevkladej do ust neco co jsem nepsala. Je to nedospele od Tebe.
A cti vse co pisu, pokud to zvladnes. Ja noc o odchodu od manzela nepisi.
Každá negace, kterou vyřkneme, se nám vrátí, proto jsem ti to napsala. Pokud někomu něco přeješ, dostaneš to ty… číst umím a velice pozorně, opět urážíš, zvládneš psát bez toho?
Nemusíš na mě reagovat ![]()
@open mind píše:
Evidentne si kazda z nas uctu k sobe samotne predstavuje jinak.
Tak pokud si ji představuješ tak, že ze zvědavosti šmejdíš v cizí korespondenci, pak zcela jistě.
@kozisek píše:![]()
![]()
copak? nedělní klid je pryč?
Každá negace, kterou vyřkneme, se nám vrátí, proto jsem ti to napsala. Pokud někomu něco přeješ, dostaneš to ty… číst umím a velice pozorně, opět urážíš, zvládneš psát bez toho?
Nemusíš na mě reagovat
Ano zvládnu psát i bez toho. Ale u Tebe si vyčerpávat pozitivní energii nebudu. Ztráta času.
Ale začala ses tu navážet jako první do holek, tak jen taky dostáváš nazpět to co jsi zasela ![]()
Přeji příjemnou neděli ![]()