Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, radeji anonymne. Prave jsem projela manzeluv FB (vim, ze se to nema, ale to ted prosim ponechme stranou) a precetla jsem si jeho diskuzi s jednou holkou. Tedy precetla jsem vsechny diskuze s zenami, ale tato jedina mi opravdu vyrazila dechOba spolu flirtuji a jednou ji muz napsal, jak ho provokuje a ze ma „strasnou chut s ni sukat“! Pak se stale domlouvaji, kdy se sejdou…jednou jsem i videla, ta holka je servirka z jednoho baru, kam muz vzdy chodil s kolegy po odpoledni…tedy ted uz vim, ze mi lhal, chodil tam za ni. Jsem z toho zdrcena, porad tomu nemuzu uverit, jestli spolu fakt spali nebo ne…pak zase jiny den mu ta holka pise, ze jde zrovna do sprchy, tak si muze predstavovat, ze je tam s ni a ze mu posle foto…pak, ze ne, ze je na to moc stydliva a manzel reaguje, ze on radeji osobne…Holky, co si o tom mam myslet? Komunikace probihala od lonskeho cervna do letosniho ledna, od te doby nic. Manzel je momentalne az do poloviny srpna v zahranici, citim se hrozne, co mam podle vas delat? Zajit za ni, zeptat se? Diky vsem
Zažívám teď něco podobného. Nám to bohužel dlouhodobě neklape, ale taky mi lže a to mi vadí snad nejvíc. Rada? Udělá to jednou-udělá to i podruhé (vlastní zkušenost).Pokud můžeš kopni ho do zadku ![]()
Pokud by si si chtěla pokecat, písni SZ
Říká se, kdo hledá, ten najde, ty jsi šla asi na jistotu s tím, že něco najdeš. Ale třeba vůbec nezmiňuješ jaký je váš sexuální život, ono se to říká lehce, chlap chce sex s jinou… já mám třeba kamarádku, která s manželem spala 1× do měsíce a to mu ještě řekla, že chce rychlovku jinak nic, potom se divila, že jí ten její chlap podvedl.
Ono když bys doma nevařila, tak by se ti chlap taky šel najíst jinam. Ale pokud máte sexuální život naprosto v pořádku, potom je to už jiná… ![]()
@hanka.br. Ano, nema se to, ale ja uz to udelala a chci resit to, co jsem zjistila
@MambaJ píše:
Je mi to moc líto, tuším co prožíváš. Teď musíš být silná a to hodně. Manžela bych určitě kopla do koulí, tohle se nedělá, navíc je Tvá důvěra k němu pohřbená. Máte děti?
Prave, vim, jaky manzel je, nepise jen tak nekomu, ze se na nej tesi, ze mu hodne chybi, ze na nekoho mysli…takze z toho usuzuji, ze mezi nima neco probehlo
Ach jo, tohle je zly sen. Mame skoro triletou holcicku a ted jsem tehotna…kdybych si to precetla drive, tak ke druhemu diteti nedojde
@Makikki píše: Říká se, kdo hledá, ten najde, ty jsi šla asi na jistotu s tím, že něco najdeš. Ale třeba vůbec nezmiňuješ jaký je váš sexuální život, ono se to říká lehce, chlap chce sex s jinou… já mám třeba kamarádku, která s manželem spala 1× do měsíce a to mu ještě řekla, že chce rychlovku jinak nic, potom se divila, že jí ten její chlap podvedl.Ono když bys doma nevařila, tak by se ti chlap taky šel najíst jinam. Ale pokud máte sexuální život naprosto v pořádku, potom je to už jiná…
No jo, ale to chlap rekne.Byl jsem se najist v hospode, protoze ty stejne nevaris…
@terinka4444 píše:
Pátrat je hezká věc, ovšem člověk musí být připraven na to, že může něco najít a vědět, co s tím nálezem udělá.
Jestli s ní spal nebo nespal se nedozvíš. Jít za nějakou ženslou do baru a vyptávata se jí, jestli před půl rokem nespala s mým manželem, no to ať tě ani nenapadne, víc ponižující ubohost si ani nedovedu představit.Co s manželem, těžko poradit, je pryč, evidentně to utnul před půl rokem. Pro mne by byla taková konverzace nepřípustná, co bych s tím ale udělala, to fakt netuším. Facebook vůbec je zabiják vztahů.
No ja vim, ale lepsi vedet, nez byt za blbce. do toho podniku chodi spousta znamych, vsichni vi, ze je zenaty a ma rodinu. Takze i kdyby s ni nespal, takova konverzace je pro me nepripustna! To, ze od ledna si nenapsali na FB prece nic neznamena, muzou spolu dal komunikovat pres tel…jsem fakt bezradna a nevydrzim cekat, az se vrati
@Anonymní píše:
Prave, vim, jaky manzel je, nepise jen tak nekomu, ze se na nej tesi, ze mu hodne chybi, ze na nekoho mysli…takze z toho usuzuji, ze mezi nima neco probehloAch jo, tohle je zly sen. Mame skoro triletou holcicku a ted jsem tehotna…kdybych si to precetla drive, tak ke druhemu diteti nedojde
Ježiš to je fakt šmejd
drž se, snad už je to ukončené nebo máš aspoň dobré zázemí v rodině, taky ted čekám druhé mimčo a toto si nedokážu absolutně představit ![]()
@Anonymní píše:
Prave, vim, jaky manzel je, nepise jen tak nekomu, ze se na nej tesi, ze mu hodne chybi, ze na nekoho mysli…takze z toho usuzuji, ze mezi nima neco probehloAch jo, tohle je zly sen. Mame skoro triletou holcicku a ted jsem tehotna…kdybych si to precetla drive, tak ke druhemu diteti nedojde
Nezlob se, ale ve tvém stavu mi to přijde ještě větší hloupost, to šmírování. Co chceš teď řešit? Odejít od něj s dětmi? Možná něco proběhlo, možná je to pryč. Možná jen tak žvaní - nevím, pro mě chlap sedící na FB je divnej tak jako tak ale to je jen můj názor. V každém případě jsi neměla slídit, peklo jsi připravila jen sama sobě. Nedivila bych se, kdyby byl manžel ještě na koni, žes mu lezla do FB. Prostě se to nedělá. Máš kam s dětmi jít? Někoho, kdo se bude o tebe starat?
Zakladatelko jestli chceš napiš mi SZ, nechci to tady pitvat veřejně.
@petulatko píše:
Ja si zas myslim, ze s ni nic neměl. Ze to bylo jen takové „hraní“. Nicmene me by třeba i toto stačilo k rozchodu. Ja jsem proste pro věrnost.
Ideálně počkat na manžela a zeptat se osobně, ale cekat měsíc, to by mi asi hrablo. Jenze po telefonu se nic nevyřeší, to nikdy nedělá dobrotu.
No prave, vrati se az v srpnu, je i mimo civilizaci, takze jsem fakt bezradna, zit tak dlouho v nejistote. Moje duvera v nej je samozrejme na bode mrazu, ale musim vedet, co spolu meli/maji
@Anonymní píše:
Já ti napíšu, co jsem dělala já
Nejdřív jsem omlátila chlapovi telefon o hlavu, bohužel nic co v tu chvíli řekl pro mě nemělo žádnou váhu, takže jsem zavolala slečně (taky servírka) a zeptala se, jak to je.Nechci tě plašit, ale ani bych se nedivila, kdyby konverzace pokračovala po sms. Nevšimla sis něčeho? Vím co prožíváš a je mi to líto. Ale dusit to v sobě nemá smysl.
Je mi jasne, ze kdyz si na FB napsali naposledy v lednu, ze to nic neznamena, muzou komunikovat nadale pres tel. A nevsimla jsem si niceho, nikdy by me nenapadlo neco takoveho, manzel je teda hodne atraktivni, ale vzdy rikal, ze ja mu bohate stacim a na jine zenske nema cas ani naladu…pripadam si jak de.il ![]()
@gabje píše:
Jeste by me zajimalo - zakladatelko - proc jsi mu ten fb prochazela? mela jsi podezreni?
Ani ne, spis jen tak ze zvedavosti
Ale ted jsem rada, ze o tomhle vim…
@terinka4444 píše:
Pátrat je hezká věc, ovšem člověk musí být připraven na to, že může něco najít a vědět, co s tím nálezem udělá.
Jestli s ní spal nebo nespal se nedozvíš. Jít za nějakou ženslou do baru a vyptávata se jí, jestli před půl rokem nespala s mým manželem, no to ať tě ani nenapadne, víc ponižující ubohost si ani nedovedu představit.Co s manželem, těžko poradit, je pryč, evidentně to utnul před půl rokem. Pro mne by byla taková konverzace nepřípustná, co bych s tím ale udělala, to fakt netuším. Facebook vůbec je zabiják vztahů.
souhlasím a s tím začátkem dvakrát tolik…
@maminka189 píše:
Zažívám teď něco podobného. Nám to bohužel dlouhodobě neklape, ale taky mi lže a to mi vadí snad nejvíc. Rada? Udělá to jednou-udělá to i podruhé (vlastní zkušenost).Pokud můžeš kopni ho do zadkuPokud by si si chtěla pokecat, písni SZ
To me mrzi…
To se lehko rekne, ale cekame druhe dite…jsem uplne v pasti, proste v haji a nejhorsi je, ze je pryc a nemuzu si s nim o tom promluvit
Nevydrzim to, zajdu asi za tou holkou, nebo ja fakt nevim, musim to proste vedet
@Anonymní píše:
No prave, vrati se az v srpnu, je i mimo civilizaci, takze jsem fakt bezradna, zit tak dlouho v nejistote. Moje duvera v nej je samozrejme na bode mrazu, ale musim vedet, co spolu meli/maji
nemusíš a pokud s mužem zůstaneš (jako že bych ti to doporučovala) tak po tom ani nepátrej.