Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Sice ani jeden nenapsal nic ve smyslu:" moc se mi to s tebou libilo, kdy si to zopakujem", ale napsali si to, co jsem uvedla v uvodnim prispevku a to mi staci…ja takove veci taky nikomu nepisu, jsme snad manzel a vubec, jak mu mam ted verit
Tvuj muz je pako, ty bud co mozna nejvic v klidu(cekas mimi) a za tou mrchou nechod. Nicim by sis nepomohla jen by ses ztrapnila. Preju hodne sily ![]()
@pusina1 píše:
Co je v tomhle prispevku sarkastickeho a rypaveho nevim. Mozna by nebylo od veci se uklidnit. Delas tu ze zakladatelky stihacku a sama by si mlatila hlavou o zedtak trochu empatie by neskodilo. Miluju tady ty vychytrale nanynky.
Já jsem úplně klidná. Nemám potřebu někoho urážet slovy, že píše kraviny nebo je vychytralá nanynka, mlátí hlavou o zeď…nebo je to součást tvého běžného slovníku? Zvládneš to i slušně nebo je to nad tvé možnosti?
No jo servirka..zrovna nedávno se vedle nás přestěhovala jedna s už rozvedenym..ten slovník mluví za vše. ale to je mimo.zakl.pro příště co oči nevidí..vis jak se to říká.
Anonymni ja to orecetla jen v letu a mam jen jednu rychlou radu ktera se ti bude hodit pozdeji…vytiskni si celou jejich komunikaci na facebooku drive nez ji smaze jeden z nich
treba se ti jednou bude hodit jako dukaz ![]()
@hanka.br. píše:
Já jsem úplně klidná. Nemám potřebu někoho urážet slovy, že píše kraviny nebo je vychytralá nanynka, mlátí hlavou o zeď…nebo je to součást tvého běžného slovníku? Zvládneš to i slušně nebo je to nad tvé možnosti?
Hele z tvych prispevku jsem pochopila ze jsi ucitelka. Na me tohle nezkousej, vyblbni se ve tride s detmi. Jsem dospely clovek a nenecham se tu sekyrovat. Jen jsem ti chtela rict ze me z tvych prispevku mrazi. Ta dokonalost, ta tva jistota jak se da vse zvladnout. Ale ve skutecnosti to takova sranda neni. A to ze mu vlezla na fb.? No a co…jsou manzele, my s manzelem tajnosti nemame. Ja znam vsechny jeho hesla a on moje. Sice mu nikam nelezu, ale kdybych neco tusila tak se podivam. Tak se prestan chovat jak ve skole a zamysli se jsko milujici zena kdyby zjistila neveru. ![]()
@Mirii píše:
Anonymni ja to orecetla jen v letu a mam jen jednu rychlou radu ktera se ti bude hodit pozdeji…vytiskni si celou jejich komunikaci na facebooku drive nez ji smaze jeden z nichtreba se ti jednou bude hodit jako dukaz
Zdravím,
zakladatelce vaše hádky opravdu „pomohou“… Vraťte se prosím zpět k tématu a osobní spory a útočení vynechte.
Monika
@Markéta80 Vrátila jsem se kvůli dětem, ale nebyl to dobrý nápad ![]()
@Mirii píše:
Anonymni ja to orecetla jen v letu a mam jen jednu rychlou radu ktera se ti bude hodit pozdeji…vytiskni si celou jejich komunikaci na facebooku drive nez ji smaze jeden z nichtreba se ti jednou bude hodit jako dukaz
To je výborný nápad a taky poslat ho na testy.
@maminka189 ve vztahu se musí snažit oba a většinou něco lepit nemá cenu ![]()
@pusina1 píše:
Hele z tvych prispevku jsem pochopila ze jsi ucitelka. Na me tohle nezkousej, vyblbni se ve tride s detmi. Jsem dospely clovek a nenecham se tu sekyrovat. Jen jsem ti chtela rict ze me z tvych prispevku mrazi. Ta dokonalost, ta tva jistota jak se da vse zvladnout. Ale ve skutecnosti to takova sranda neni. A to ze mu vlezla na fb.? No a co…jsou manzele, my s manzelem tajnosti nemame. Ja znam vsechny jeho hesla a on moje. Sice mu nikam nelezu, ale kdybych neco tusila tak se podivam. Tak se prestan chovat jak ve skole a zamysli se jsko milujici zena kdyby zjistila neveru.
A když jsem to udělala, tak jsi mi napsala, že radím kraviny. Každej to má holt jinak, nebudu přece každýmu, kdo má jiný názor, psát, že radí kraviny. Tebe z toho mrazí, u mě je to obyčejná slušnost a respekt k názoru druhého.
@maminka189 píše:
@Markéta80 Vrátila jsem se kvůli dětem, ale nebyl to dobrý nápad
At se Ti situaci podaří vyřešit. ![]()
@Markéta80 Byla to veeeeeelká blbost, teď to už vím. Malej měl narozeniny a myslíš, že mu něco koupil nebo aspoň zaplatil dort?
A do toho ta jeho „kamarádka“
No raději už o tom psát nebudu, musela bych být hodně sprostá
![]()
@hanka.br. píše:
A když jsem to udělala, tak jsi mi napsala, že radím kraviny. Každej to má holt jinak, nebudu přece každýmu, kdo má jiný názor, psát, že radí kraviny. Tebe z toho mrazí, u mě je to obyčejná slušnost a respekt k názoru druhého.
Rychle si to nahlasila
![]()