Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Althya píše:
DikyTaky jsem si polozila stejnou otazku, ale tou osobou se uz nadale opravdu neminim zabyvat. Nastesti, padaji tady ruzne nazory a ja si z toho muzu odnes, co sama uznam za vhodne
Je fajn ze to tak beres
lidi jsou ruzni no. Preji hodne sily
a hlavne at mas co mozna klidnejsi tehotenstvi. ![]()
@vlkote píše:
Kdyby mu to soukromí nenarušila tak by z ní dělal blbce pořád… Mně tohle prostě nepřijde normální, když se chci podívat, podívám se.. můj přítel také, nevidim v tom nic špatného..každý to má jinak asi, ale to nebudu řešit, aby mě tu nekteří hned neukamenovali… jen říkám, že bych čekala spíš omluvnou reakci a ne tuhle, a pokud bych byla v té situaci a přítel by reagoval takhle, určitě bych mu neřekla „promiň, moc se omlouvám“ aby on to ještě otočil proti mně… je to jen můj názor
jak z ní dělá blbce? jedná se o půl roku starou záležitost která podle všeho skončila v lednu.. věřím že si v tu dobu uvědomil co a jak a at to bylo co bylo - skončilo to a ted čekají miminko a vše se zdá v pořádku.. tak jakýho blbce? to co se dělo byl důsledek toho jak se zakladatelka v té době chovala a jaký to mezi nima bylo.. že to není ideální o to se přít nebudu, ale holt není to černobílý..
a vztahu - když se chci podívat tak se podívám nerozumím a nevyhovoval by mi..ale ok jak komu vyhovuje každýho věc
@Althya píše:
@Ford Prefect Me by zajimalo z pohledu chlapa, jestli vetu „mam strasnou chut s tebou su.kat“ napise chlap holce, se kterou uz to realizoval, nebo by o to jen stal?
asi by bylo nejlepší se zeptat ho? mě takový věty psali chlapi až když jsme měli sexuální vztah… v době, kdy probíhali „námluvy“ si tohle nedovolili…
@Anonymní píše:
asi by bylo nejlepší se zeptat ho? mě takový věty psali chlapi až když jsme měli sexuální vztah… v době, kdy probíhali „námluvy“ si tohle nedovolili…
Tak mohla proběhnout jen nějaká osahávačka a líbačka, holka zřejmě žádnej cimprlich nebyla, tak si mohl dovolit to napsat i před ![]()
@Anonymní píše:
no jo ale pokud to psal - hypoteticky - piclej tak bys koukala co vše z některých padá za perly ![]()
@boball píše:
Tak mohla proběhnout jen nějaká osahávačka a líbačka, holka zřejmě žádnej cimprlich nebyla, tak si mohl dovolit to napsat i před
jj přesně tak
Snad nam Ford odpovi. Chapu, co ti vrta hlavou. Jako pekna a sebevedoma zenska jsi v zivote uz dostala par takovych sms, message a nevzpominas si, ze by to bylo od nekoho, s kym sex neprobehl. Vetsinou to pisou aktualni milenci pod vlivem alkoholu. Chapu, ze ti tenhle styl k manzelovi nesedi, kor v kombinaci se sedivou servirskou mysi.
Diskuzi sleduju a priklanim se k nazoru, ze to manzel utnul, kdyz jsi otehotnela a uz bych fakt neresila, jestli zasunul nebo ne. I z pohledu nemoci vzhledem ke kontrolam v tehu, jste vsichni v cajku.
@Arturie píše:Snad nam Ford odpovi. Chapu, co ti vrta hlavou. Jako pekna a sebevedoma zenska jsi v zivote uz dostala par takovych sms, message a nevzpominas si, ze by to bylo od nekoho, s kym sex neprobehl. Vetsinou to pisou aktualni milenci pod vlivem alkoholu. Chapu, ze ti tenhle styl k manzelovi nesedi, kor v kombinaci se sedivou servirskou mysi.
@Althya píše:
@Ford Prefect Me by zajimalo z pohledu chlapa, jestli vetu „mam strasnou chut s tebou su.kat“ napise chlap holce, se kterou uz to realizoval, nebo by o to jen stal?
souhlasím… mě to taky muži psali až v aktuálním sexuálním vztahu ![]()
@boball píše:
@Arturie vědět by to, ale asi měl, že ona ví ne?
Myslim, ze to, ze to skoncilo, ani to nesmazal, je dostatecnej dukaz, ze chce zakladatelku jako zenu a vazi si rodiny. A tohle byl jen flirt. A to, ze se ted az do srpna neuvidi je osud, znameni. Althya si uvedomila par veci, nastal posun. Kvuli nejaky sedivce bych to vubec nevytahovala a tesila se na mimino.
Ptala jsem se manzela a rekl, ze by nikdy nenapsal tohle zensky se kterou uz ne.ukal. takze s ni zrejme neco mel.
@Arturie No,ale když bude mít pocit, že mu to lehce prošlo, udělá to zas.Asi bych nedělala scény, ale určitě mu to řekla.
@boball píše:
@Arturie No,ale když bude mít pocit, že mu to lehce prošlo, udělá to zas.Asi bych nedělala scény, ale určitě mu to řekla.
nj někdy si člověk řekne, že to vyřeší bez scén, ale potom se to zvrtne… zakl. musí očekávat, že on to bude bagatelizovat, popírat, říkat jí, že zbytečně hysterčí atd. atd… a to člověka samozřejmě nasere
a scéna je na světě ![]()