Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veruzka.D píše:
nevím čemu se tak blbě tlemíš ale pro mě letenka do usa nejsou všechny peníze světa a tohle by mi za to určitě stálo ale tak každý at si radí co chce nečekám reakci nějakých slepic mě zajímá jen to co píše zakladatelka
moc pěkný výkřik do tmy… aneb když nemám argument, zkusím urazit všechny kolem. bravo. doporučuji dočíst dsikuzi, zakladatelka se nikam nechystá.
Příspěvek upraven 10.07.14 v 16:15
@Veruzka.D píše:
Za to ty si inženýrka @hanka.br.
drž se, jsou to tři chlapi
![]()
@Althya píše:
Ano, tak jsem to napsala, protoze jsem nemyslela, ze diskuze dospeje do bodu, kdy priznam, ze v nasem vztahu byly nejake problemy, ze manzel mel pocit, ze ho nemam rada, atd. A opravdu se mi v noci ze soboty na nedeli o nem zdal dost spatny sen, tak i kdyz behem dne jsem to vytesnilo, v podvedomi to asi zustalo a me napadlo se podivat a dal uz to vite. Kdybych vedela, jak se to tady bude resit, odpovedela bych neco jineho, nez ze to bylo ze zvedavosti
Možná jsi to psala už dříve, ale já to čtu už teď, o tom, že jste měli problémy a že si manžel myslel, že ho nemáš ráda. Nechci ho omlouvat, ale je to pro pochopení jeho chování dost podstatná informace. Každý není tak silná osobnost a nemá tolik sebevědomí, aby ustál pocit, že není milovaný a pak, když se najde někdo jiný, kdo začne lichotit a ten pocit dává, je to tak opojné, nechce nikam dál zajít, chce to jen poslouchat, být středem zájmu, k nevěře dojít nemusí, pokud k ní dojde, nemusí být důvodem ani tak chtíč, ani tak zamilovanost do té osoby, ale strach z toho, že pokud to dál nepustí, přijde o ty lichotky a o to, co mu doma chybí. Je to prostě jen lidská slabost, která vůbec nemusí být namířena proti tobě a proti vašemu vztahu. Nic není tak černobílé, jak to vypadá. Ty bys měla přemýšlet jestli s ním chceš být nebo ne, protože jestli ano, hledej cestu i u sebe, jak to udělat, aby jste byli šťastní, tím, že mu uděláš scénu atd, tím toho asi nedocílíš.
@Veruzka.D Když pominu, že tu píšeš o holkách, které mají dost za sebou jako o slepicích, tak si uvědom co jsi napsala. Reaguješ údajně na zakladatelku a posíláš jí těhotnou, aby tu všechny nechala, vzala peníze, které na mimčo bude potřebovat a letěla někam do divočiny sdělit co má na srdci.. už vzhledem k jejímu stavu je to fakt blbost. Takže se neoháněj reakcí na ní
Nechci nikoho pobuřovat a nechci aby někdo reagoval na můj komentář byl mířen zakladatelce a né kde komu kdo má s mým názorem problém taky tady nečekám kdo bude mít jiný názor než já a hned mu na to něco napíšu… ![]()
@milacekadelka jsi normální? psala jsem co bych dělala já!!! né to co má udělat ona!!!
@Veruzka.D píše:
@milacekadelka jsi normální? psala jsem co bych dělala já!!! né to co má udělat ona!!!
neboj, hodně čtenářek trpí sebeprojekcí ![]()
prosím tě, kolik zakladatelčiných příspěvků jsi přečetla? jen ten úvodní, že? tak si nech vyhledat všechny (slouží k tomu funkce „hledání v tématu“) a projeď si to. Aspoň to, co psala zakladatelka, ostatní klidně vynech.
@Veruzka.D víte, co miluju já? Nováčky, co zvládnou za 30 příspěvku popudit čtvrt diskutujících
a vyjmenovat víc sporsťáren než mají příspěvků. To je taky umění, no ne? A Veruzka by ještě v pátém měsíci těhotenství ihned koupila letenku, nasedla na letadlo do Ameriky a vydala se v Americe kamsi do nějaké „džungle“ hledat manžela, co hledá zaltou žílu, aby mu mohla rozbít hubu za to, že napsal servírce před půl rokem, že jí chce oš. ukat. Veruzka je prostě kádr ![]()
@anorganička použiju jednu výstižnou větu kterou moji diskuzi tady končím:
Nikdy nesoupeř s blbcem, stáhne tě na svoji úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi. ![]()
@terinka4444
Já to říkám furt, ty romantický filmy by měly být trestný.
Že máte furt energii někoho prudit. Musíte si dokazovat, že je vás na ni víc? ![]()