Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uprimne, ani na vterinu jsem neuvazovala, ze bych jela za manzelem…to je fakt nesmysl, i kdybych byla v plne sile, natoz ted v patem mesici…jen si predstavim ten x hodinovy let s prestupem a je mi nevolno.
@Veruzka.D píše:
Já kdybych někomu cizímu psala že s ním chci š. kat jako k.rva bych se cítila a vůči mému partnerovi i mimču co spolu čekáme by to bylo nefér - to je můj názor prosím o to aby mě nikdo nepsal jeho názor na mě protože mě vubec nezajímá
souhlasím, že to je nefér. Otázkou je, když život nebývá fér, proč by to mělo vadit.
@Althya píše:
Uprimne, ani na vterinu jsem neuvazovala, ze bych jela za manzelem…to je fakt nesmysl, i kdybych byla v plne sile, natoz ted v patem mesici…jen si predstavim ten x hodinovy let s prestupem a je mi nevolno.
přesně tak, lepší počkat ![]()
@jdukolem píše:
ještě že sem přijdou jiné nicky aby na to upozornily a vyprášily to tu
@Veruzka.D píše:
Já kdybych někomu cizímu psala že s ním chci š. kat jako k.rva bych se cítila a vůči mému partnerovi i mimču co spolu čekáme by to bylo nefér - to je můj názor prosím o to aby mě nikdo nepsal jeho názor na mě protože mě vubec nezajímá
Otázkou je, jestli vůbec někoho zajímá tvůj názor, že ![]()
@Catus
Ono je obecně pecka přijít do diskuze, tam říct svůj názor + pár urážek a napsat, že to můžu jen já, ostatní ticho! ![]()
@Camael píše:
@Catus
Ono je obecně pecka přijít do diskuze, tam říct svůj názor + pár urážek a napsat, že to můžu jen já, ostatní ticho!
Jo jo, hlavně mlčte a neopovažujte se na mě reagovat
, neb MĚ TO VŮBEC NEZAJÍMÁ
![]()
@Veruzka.D slovník cizích slov, když už to nejde jinak..
diskuze, diskuse
Výslovnost:
dyskuse
Význam: • rozprava, výměna a obhajoba názorů, debata
• rozbor, úvaha o možnosti řešení úlohy vzhledem k daným podmínkám
@jdukolem píše:
a jak víš že je to kurevník? kde máš důkaz?
No žádný svatoušek to asi nebude
I když často se tu dočítám po odhalení takovýchto zpráv, že si dotyčný manžel pouze dělal legraci, tak třeba to je případ i manžela zakladatelky, čili žádný kurevník, ale šprýmař..to pouze zakladatelka nemá smysl pro humor ![]()
@Catus píše:
Jo jo, hlavně mlčte a neopovažujte se na mě reagovat, neb MĚ TO VŮBEC NEZAJÍMÁ
![]()
![]()
Ale je dost možný, že zase za chvíli zaskočím a něčím přispěju. Ale to nic nemění na tom, že vy se vůbec neopovažujte ceknout, jasný?
![]()
@sissi79
taky máš příspěvku jak naseto, ale vždycky tě něco překvapí? ![]()
@sissi79
Já zrovna dneska nevycházím z úžasu na vícero frontách tady, dneska se na miminu fakt daří. Relaxuju bez dítěte a tohle je fakt báječnej program. ![]()