Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
já tao tvrdím furt.. největší bordel udělá chlap![]()
![]()
Půjčím ti mýho, ten mě s tím pořádkem a buzerování nás všech doma už sejří. ![]()
@Althya píše:
@sissi79, @Camael, taky mam ted doma klidek a dokonce mi i vyhovuje, ze je manzel pryc…nikdo mi tu nedela neporadek, mala maximalne nadrobi a to mam uklizene raz dva, jinak je poradkumilovna jako ja, nikho neprudi a nerusi me v noci, v kuchyni nejsou zadne lahve od piva, nemusim denne poustet pracku a porad zehlit, skoro nevarim…ma to i sve vyhody
jo, taky to mám ráda… a vůbec nejlepší je, když zmizí z domu i děti. Jak já se těším, až pojedou za dva roky spolu na tábor a chlap bude chodit do práce…
@Althya píše:
@sissi79, @Camael, taky mam ted doma klidek a dokonce mi i vyhovuje, ze je manzel pryc…nikdo mi tu nedela neporadek, mala maximalne nadrobi a to mam uklizene raz dva, jinak je poradkumilovna jako ja, nikho neprudi a nerusi me v noci, v kuchyni nejsou zadne lahve od piva, nemusim denne poustet pracku a porad zehlit, skoro nevarim…ma to i sve vyhody
Koukám, že už máš lepší náladu
To je dobře.
@neumisa To mám teď já: děti s našima u moře a pána v práci. Léta jsem si tak neodpočinula.
@Camael píše:
@sissi79
Tak toho menšího ještě třískej, dokud ho přepereš. Teda, přepereš ho ještě, že jo?Já už to musím hrát na přirozenou autoritu, u nás by to už bylo trapný.
mladej je skoro stejně vysokej jak já
pleštit mu tak mi to asi i vrátí
![]()
Malá má 3 a je miláček.. hold baba, to se pozná
![]()
@hanka.br. píše:
@neumisa To mám teď já: děti s našima u moře a pána v práci. Léta jsem si tak neodpočinula.
těžká závist… ![]()
@Camael píše:
Půjčím ti mýho, ten mě s tím pořádkem a buzerování nás všech doma už sejří.
jo chlapa mám taky takovýho doma.. ma.or na úklid
člověk si nemůže ani zabordelizovat kuchyň u vaření ![]()
@Catus píše:
Takže mám naději, že za pět let už bude pohodička![]()
Jasný. Musíš teda přecházet ty pokusy o filozofování, objevování všemožných mouder a tak. U nás teď vedla přednáška o povrchnosti a materiálním zaměření lidí a konzumu (včetně mě), jak je to strašný. Odkejvala jsem mu to s tím, že mě teda obohatil a jestli bych si teda mohla vzít zpátky jeho noťas a mobil, no to bylo diveníčko.
tenhle věk je fajn, to zas jo.
@neumisa píše:
jo, taky to mám ráda… a vůbec nejlepší je, když zmizí z domu i děti. Jak já se těším, až pojedou za dva roky spolu na tábor a chlap bude chodit do práce…
já se taky těším. si vezmu i dovolenou
![]()
@sissi79 píše:
jo chlapa mám taky takovýho doma.. ma.or na úklid![]()
člověk si nemůže ani zabordelizovat kuchyň u vaření
Oni jsou páni všichni děsně pořádkumilovní
Hlavně když mají doma manželku, žeee ![]()
@neumisa
teď to mám takhle zařízený 5 dní v kuse a přijdu si jak na dovolený. ![]()
@hanka.br. píše:
@sissi79 píše:
já se taky těším. si vezmu i dovolenou![]()
![]()
no tak že by se to odehrálo bez dovolené, to bych si ani nedovolila pomyslet! ![]()
@Camael píše:
Jasný. Musíš teda přecházet ty pokusy o filozofování, objevování všemožných mouder a tak. U nás teď vedla přednáška o povrchnosti a materiálním zaměření lidí a konzumu (včetně mě), jak je to strašný. Odkejvala jsem mu to s tím, že mě teda obohatil a jestli bych si teda mohla vzít zpátky jeho noťas a mobil, no to bylo diveníčko.tenhle věk je fajn, to zas jo.
Jsem se pobavila
Těším se až odezní ty hormonální bouře a zase bude rozumět mluvenýmu slovu ![]()