Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
10.7.14 18:27
@sissi79 píše:
já tao tvrdím furt.. největší bordel udělá chlap :cert: :cert: :mrgreen:

Půjčím ti mýho, ten mě s tím pořádkem a buzerování nás všech doma už sejří. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
10.7.14 18:27
@Althya píše:
@sissi79, @Camael, taky mam ted doma klidek a dokonce mi i vyhovuje, ze je manzel pryc… ;) nikdo mi tu nedela neporadek, mala maximalne nadrobi a to mam uklizene raz dva, jinak je poradkumilovna jako ja, nikho neprudi a nerusi me v noci, v kuchyni nejsou zadne lahve od piva, nemusim denne poustet pracku a porad zehlit, skoro nevarim…ma to i sve vyhody :)

jo, taky to mám ráda… a vůbec nejlepší je, když zmizí z domu i děti. Jak já se těším, až pojedou za dva roky spolu na tábor a chlap bude chodit do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
10.7.14 18:28
@WontTell píše:
Vidíš! Ani ten bordel nedovedete udělat pořádně! :lol:
:dance: :dance: haloooo, já joooo!!! :pankac: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
10.7.14 18:28
@Althya píše:
@sissi79, @Camael, taky mam ted doma klidek a dokonce mi i vyhovuje, ze je manzel pryc… ;) nikdo mi tu nedela neporadek, mala maximalne nadrobi a to mam uklizene raz dva, jinak je poradkumilovna jako ja, nikho neprudi a nerusi me v noci, v kuchyni nejsou zadne lahve od piva, nemusim denne poustet pracku a porad zehlit, skoro nevarim…ma to i sve vyhody :)

Koukám, že už máš lepší náladu :kytka: To je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
10.7.14 18:29

@neumisa To mám teď já: děti s našima u moře a pána v práci. Léta jsem si tak neodpočinula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 18:29
@Camael píše:
@sissi79
Tak toho menšího ještě třískej, dokud ho přepereš. Teda, přepereš ho ještě, že jo? :mrgreen: Já už to musím hrát na přirozenou autoritu, u nás by to už bylo trapný. :mrgreen:

mladej je skoro stejně vysokej jak já :zed: :zed: pleštit mu tak mi to asi i vrátí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Malá má 3 a je miláček.. hold baba, to se pozná :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26248
10.7.14 18:30
@hanka.br. píše:
@neumisa To mám teď já: děti s našima u moře a pána v práci. Léta jsem si tak neodpočinula.

těžká závist… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 18:30
@Camael píše:
Půjčím ti mýho, ten mě s tím pořádkem a buzerování nás všech doma už sejří. :D

jo chlapa mám taky takovýho doma.. ma.or na úklid :zed: :zed: člověk si nemůže ani zabordelizovat kuchyň u vaření :roll:

• Citovat
  • Upravit
40270
10.7.14 18:31
@Catus píše:
Takže mám naději, že za pět let už bude pohodička :?: :think:

Jasný. Musíš teda přecházet ty pokusy o filozofování, objevování všemožných mouder a tak. U nás teď vedla přednáška o povrchnosti a materiálním zaměření lidí a konzumu (včetně mě), jak je to strašný. Odkejvala jsem mu to s tím, že mě teda obohatil a jestli bych si teda mohla vzít zpátky jeho noťas a mobil, no to bylo diveníčko. :D tenhle věk je fajn, to zas jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@neumisa píše:
jo, taky to mám ráda… a vůbec nejlepší je, když zmizí z domu i děti. Jak já se těším, až pojedou za dva roky spolu na tábor a chlap bude chodit do práce…

já se taky těším. si vezmu i dovolenou :oops: :oops:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19609
@sissi79 píše:
jo chlapa mám taky takovýho doma.. ma.or na úklid :zed: :zed: člověk si nemůže ani zabordelizovat kuchyň u vaření :roll:

Oni jsou páni všichni děsně pořádkumilovní :roll: Hlavně když mají doma manželku, žeee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@neumisa
teď to mám takhle zařízený 5 dní v kuse a přijdu si jak na dovolený. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 18:32
@hanka.br. píše:
:cert: :cert: :cert: se takhle chlubit.. fuj styď se :cert: :cert: :mrgreen:
bože jak já to zááávidííím :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
26248
10.7.14 18:32
@sissi79 píše:
já se taky těším. si vezmu i dovolenou :oops: :oops: :mrgreen:

no tak že by se to odehrálo bez dovolené, to bych si ani nedovolila pomyslet! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
10.7.14 18:33
@Camael píše:
Jasný. Musíš teda přecházet ty pokusy o filozofování, objevování všemožných mouder a tak. U nás teď vedla přednáška o povrchnosti a materiálním zaměření lidí a konzumu (včetně mě), jak je to strašný. Odkejvala jsem mu to s tím, že mě teda obohatil a jestli bych si teda mohla vzít zpátky jeho noťas a mobil, no to bylo diveníčko. :D tenhle věk je fajn, to zas jo.

Jsem se pobavila :mrgreen: Těším se až odezní ty hormonální bouře a zase bude rozumět mluvenýmu slovu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí