Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Camael píše:
@minoe
Děkuji, ale doma to zas tak nepřeháním.
můžeš to zkusit, ale asi by to bylo naposled ![]()
@Camael píše:
@sissi79
Jsi někde poblíž kozího stánku? Teda nejsem si jistá, že je to oficiální název, ale prý je to tam populární místo.Za trest, bo jsem já blběna nešla po prachatým, tudíž si nemůžu válet šunky doma dlouho.
bydlím kousek od Zlína, takže do Vizovic to mám co by kamenem dohodil a zbytek došel
![]()
@jajda32 píše:
@neumisa, @terinka4444
božínku vy obě vyprávíte manželům co se dočtete na emiminu a chcete ještě jejich názor??
Já jsem třetí. ![]()
@minoe píše:
tak ono to neplatí jen pro kuchyň, ale celý barák
jo, ale v kuchyni je to nejvíc poznat.. položíš, otočíš a už to tam není
![]()
@jajda32 píše:
manžel mojí kamarádky s oblibou říkal „řve ti tam dítě“.
Už spolu nejsou
@sissi79 píše:
jo, ale v kuchyni je to nejvíc poznat.. položíš, otočíš a už to tam není![]()
![]()
a co taková koupelna a ručníky? ![]()
@minoe
Kdepak, on je vcelku odolnej, však ví, co si bral, ne? Nejhorší je se v začátcích přetvařovat. ![]()
@minoe píše:
a co taková koupelna a ručníky?
@hanka.br. píše:
@Ford Prefect Ty budeš politikProstě podíval/nepodíval jakápak kategorická tvrzení.
On to asi myslí tak, že nikdy si nemůžeš být jistý, to je to samý, jako by ses dušoval, že nikdy nebudeš nevěrný. Tohle nemůže nikdo vědět.
@sissi79
Jsem vcelku ráda, že to mám teď podstatně dál.
jen ať si to užije, zase bude mít na co vzpomínat a kam se těšit. ![]()
@smoulinka71
To je sranda, jak postupně dočítáč cosi z dávný doby a poctivě reaguješ. Já vždycky koukám, co se to tu objeví. ![]()
@Camael píše:
@minoe
Kdepak, on je vcelku odolnej, však ví, co si bral, ne? Nejhorší je se v začátcích přetvařovat.
základ je nepřestat věřit, že den ode dne to bude jen lepší ![]()
@Camael píše:člověk musí zapnout hlavu
@smoulinka71
To je sranda, jak postupně dočítáč cosi z dávný doby a poctivě reaguješ. Já vždycky koukám, co se to tu objeví.