Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4000
10.7.14 20:03
@sissi79 píše:
s malou u dr…

a jak je jí? je v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
10.7.14 20:11
@sissi79 píše:
s malou u dr… jsi nebyla ještě v chlívku? :cert: :cert:

Už byla, to je mi moc líto. :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
10.7.14 20:15
@minoe píše:
a jak je jí? je v pořádku?

tak nám se to táhne už 3 měsíce.. krev ve stolici, voda v bříšku.. dneska dr řekla že pokud ji to neomezuje, nebudí ju křeče máme dojít za půl roku.. od toho dostala zánět ledvin, měla 40,7 horečky, byly jsme ve špitále na kapačkách.. očistec.. Hledám dr kterej konečně bude léčit :(

• Citovat
  • Upravit
sissi79
10.7.14 20:15
@smoulinka71 píše:
Už byla, to je mi moc líto. :hug: :hug: :hug:
:hug: :hug: musím se s ní někam procpat.. nebudu čekat na zázrak :?
  • Citovat
  • Upravit
4000
10.7.14 20:17

Jej, to je mi moc líto, doufám že ji bude brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 20:18
@minoe píše:
Jej, to je mi moc líto, doufám že ji bude brzy líp :hug:

děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
40270
10.7.14 20:19

@sissi79
Ajajaj, co to čtu, chuděrka. To měla zánět těch ledvinových pánviček? Byla jsem s malou s tím samým před měsícem, taky horečky, kapačky, hrůza. :( to jim přijde normální??? Myslím tu krev a vodu v bříšku?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
10.7.14 20:46
@Catus píše:
Koukám, že už máš lepší náladu :kytka: To je dobře.

Tak radosti zrovna neskacu, to je jasne, ale uz nejsem tak zdrcena, jako v minulych dnech. Mozna, ze za mesic se dopracuju ke stejne chladnokrevnosti jako milacekadelka:-)
A jsou tady ty zminovane vyhody a taky jsem se prestala cpat jidlem a hlavne sladkym, od te nedele nemam moc chut a tak jim jen kdyz mam fakt hlad a ne jen tak pro poteseni. Myslim, ze je to dobre, pac jsem uz pribirala docela hodne a na posledni kontrole u lekare jsem mela o kilo vic, nez kdyz se narodila dcerka…tak aspon se to ted zpomali a nebude ze me koule, az se muz vrati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.7.14 20:50

@Althya ale jez, jo? Mysli na to, 5×denně určitě. Nezapomeň na drobečka v bříšku. Potřebuje vydatnou zdravou stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
10.7.14 20:56

@Althya ale já si to taky odtrpěla, ale když to chlap neviděl. Já většinou potom-ty máš výhodu před ;) nikdy jsem nedopustila, aby mě můj syn viděl nešťastnou. Navíc já žiju tím, že každé špatné období je jednou u konce a pak je líp. takže se snažím to špatné přeskočit, když to jde, nebo ho pokrátit. V ničem se nerýpu déle a víc, než je nutné. Možná se mi to jednou vymstí, ale zatím to shledávám jako vyhovující :)

A koukej do sebe cpát alespoň vitamíny a bílkoviny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
10.7.14 20:58
@terinka4444 píše:
@Althya ale jez, jo? Mysli na to, 5×denně určitě. Nezapomeň na drobečka v bříšku. Potřebuje vydatnou zdravou stravu.

Ja vedela, ze mam dodat, ze hlady netrpim a mimco nestrada :-) Jim dobre a zdrave, neboj, jen jsem vypustila cokoladu a ruzne mlsy, to miminku urcite chybet nebude a az na to budu mit chut, tak si dam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 21:08
@Camael píše:
@sissi79
Ajajaj, co to čtu, chuděrka. To měla zánět těch ledvinových pánviček? Byla jsem s malou s tím samým před měsícem, taky horečky, kapačky, hrůza. :( to jim přijde normální??? Myslím tu krev a vodu v bříšku?? 8o

no bohužel asi jo.. moje mamka má crohna.. chronický zánět střev.. jde to i na ledviny.. takže obavy jsou velké no.. aspoň teda mé, dneska dr v gastro poradně byla těžká pohodářka.. Malá měla z ničeho nic zánět levé ledniny a močových cest.. týden v kuse na kapačkách :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
69235
10.7.14 21:19

@sissi79 chudinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
10.7.14 22:18

@sissi79
Prďolka malá. :hug: no tak to držím pěsti, ať už dr. přestanou pohodovat a najdou příčinu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 22:19
@Camael píše:
@sissi79
Prďolka malá. :hug: no tak to držím pěsti, ať už dr. přestanou pohodovat a najdou příčinu. :hug:
:hug: kuju :hug:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí