Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
23.7.14 14:59

@Althya
Promiň, ale přesně to, co jsi tu napsala, bych v žádném případě neříkala. To je takové to, že se vlk nažere a koza zůstane celá. On ti řekne přesně to, co si bude myslet, že chceš slyšet. Už jen z toho důvodu, že NIKDO nechce řešit nepříjemné situace. Nedozvíš se a nedosáhneš absolutně ničeho, kromě toho, co chlap uzná za vhodné, že bys asi ráda slyšela…A pokud se bude chtít s paní nadále vídat, zařídí si to tak, abys to tak snadno nevyčmuchala…
Klidně ti sem napíšu věty, které ti přesně bude říkat, které se prostě v takových případech říkají vždycky - a pokud mu to takhle řekneš, tak to pak schválně můžeš porovnat ;)

• Citovat
  • Upravit
2445
23.7.14 15:28
@Althya píše:
Nechci tady uplne slovo od slova vypisovat, co mu reknu, ale asi neco ve smyslu, ze je tu jedna vec, ktera me velmi trapila, ze jsem to zjistila prakticky hned po jeho odjezdu (at ma pak predstavu, jak mi asi muselo byt celou dobu). urcite se omluvim za to smejdeni na jeho FB, ale ze jsem to udelala z tech a tech duvodu a pak mu dam precist tu konverzaci a at se k tomu vyjadri.

Tady bych ten monolog ukončila a nechala mluvit jeho.

Rozhodně bych hned neříkala toto: Ai reknu, ze jsem ochotna odpustit, at uz bylo s tou holkou cokoliv (jen mi to bude muset rict, nestojim o nejake dalsi pochyby a nejistotu)

Proč mu to hned tak ulehčovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
23.7.14 15:29
@káťa píše:
@Althya
Promiň, ale přesně to, co jsi tu napsala, bych v žádném případě neříkala. To je takové to, že se vlk nažere a koza zůstane celá. On ti řekne přesně to, co si bude myslet, že chceš slyšet. Už jen z toho důvodu, že NIKDO nechce řešit nepříjemné situace. Nedozvíš se a nedosáhneš absolutně ničeho, kromě toho, co chlap uzná za vhodné, že bys asi ráda slyšela...A pokud se bude chtít s paní nadále vídat, zařídí si to tak, abys to tak snadno nevyčmuchala…
Klidně ti sem napíšu věty, které ti přesně bude říkat, které se prostě v takových případech říkají vždycky - a pokud mu to takhle řekneš, tak to pak schválně můžeš porovnat ;)

Taky si myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
23.7.14 15:37
@pepřenka píše:
Taky si myslím…

Máš pravdu, to chce něco údernějšího, aby se potil a blekotal strachy. Co mu dát něco do pití a během spánku ho přivázat, halogenka do očí je samozřejmě základ. Garantuju, že si bude do konce života vyčítat, že se na tu servírku jen usmál. A doživotní věrnost tím bude zaručena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
23.7.14 15:56

@Althya
souhlasím s holkama, že dopředu mluvit o odpuštění je blbost.
Navíc doufat, že ti popravdě řekne, co přesně bylo a nebylo, to je taky nereálná představa. na co nemáš důkaz, to ti nepřizná pokud s tebou bude chtít zůstat. proč by to dělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
23.7.14 16:27

@káťa Jsem podobného názoru :roll: já bych mu demonstrativne zabalila kufr a dala ho mezi dveře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
23.7.14 16:32

Já vůbec nechápu smysl této konspirace, jak se vychytrale a konspirativně zeptat přítele po jeho návratu domů, přece je z celých 98 stránek diskuze zřejmé, že na světě neexistuje odpověď, která by zakladatelku uspokojila, kromě videozáznamu z každé vteřiny života přítele rizikového půlroku, a kdyby bylo vidět, že nedošlo k sexu či ani k líbání, stejně by zakladatelka v mnohonásobném zvětšení zkoumala každé usmátí přítele na servírku, co si při tom asi tak myslel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
23.7.14 16:37

Rozhodně se mu za nic neomlouvej :roll: zabal mu kufr s cedulkou na které bude adresa te vinárny a jmeno te paní a postav mu to mezi dveře až se bude vracet.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
23.7.14 16:38
@pohledzdruhestrany píše:
Já vůbec nechápu smysl této konspirace, jak se vychytrale a konspirativně zeptat přítele po jeho návratu domů, přece je z celých 98 stránek diskuze zřejmé, že na světě neexistuje odpověď, která by zakladatelku uspokojila, kromě videozáznamu z každé vteřiny života přítele rizikového půlroku, a kdyby bylo vidět, že nedošlo k sexu či ani k líbání, stejně by zakladatelka v mnohonásobném zvětšení zkoumala každé usmátí přítele na servírku, co si při tom asi tak myslel
:palec: taky nechápu co tu vymýšlejí za kraviny, samo vzejde se situace kdy, jak a co se stane.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
23.7.14 16:39
@gina76 píše:
Rozhodně se mu za nic neomlouvej :roll: zabal mu kufr s cedulkou na které bude adresa te vinárny a jmeno te paní a postav mu to mezi dveře až se bude vracet.. :mrgreen:
:mrgreen: naprosto trefné,,,ta omluva mě dostala :zed: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
23.7.14 16:40
@pusina1 píše: :palec: taky nechápu co tu vymýšlejí za kraviny, samo vzejde se situace kdy, jak a co se stane.

a které máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
23.7.14 16:43

@pusina1 mě spíš to že na sobe bude pracovat :think:… a proto se k nám chlapy takto chovají, protože jim to proste dovolíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@gina76 píše:
@káťa Jsem podobného názoru :roll: já bych mu demonstrativne zabalila kufr a dala ho mezi dveře!

ano skvělej nápad, demonstrativně zabal kufr, demonstrativně plakej, demonstrativně křič a pak demonstrativně spáchej sebevraždu, opravdu komunikace jak vyšitá k tomu, aby se dva dospělí lidé něčeho dobrali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
@pepřenka píše:
a které máš na mysli?

Nevim, nikoho nebudu jmenovat. Kazdy jiste vi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
23.7.14 16:48

@pohledzdruhestrany tak sebevraždu asi ne :mrgreen:,ale kufr zabalit kidně..no ale kdo se chce omlouvat a na sobě pracovat, tak proč ne :pankac: každý tu předává sve rady a zkušenosti…nekteří se omlouvají a nekteří baléí kufry :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí