Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Althya píše:
Ale jasne, asi me tady vsichni nejak spatne chapete, nebo se blbe vyjadruju…Pokud se dohodneme, ze spolu chceme zustat, on rekne, co bylo, promluvime si o tom, atd, tak samozrejme do budoucna uz se k tomu nechci vracet, ale budou nastavena nejaka pravidla a ta se budou dodrzovat, jinak se ta duvera neobnovi a nebude to mit smysl. Urcite mu treba polozim otazku, co chce on a reknu, co chci ja a pokud se nenajde pro oba prijatelny kompromis, tak to nema cenu
úplně zbytečná otázka, zeptej se klidně mě… „vůbec nic, jen jsme si s kámoškou povídali, prosim tě nešil…“
@pohledzdruhestrany Ja ale nehodlam delat nejake sceny, ale nedokazu to ani prejit slovy, ze o tom vim a dal se tim nebudu zabyvat. Chci vedet, co a proc, protoze jak jinak se mam dobrat nejakeho reseni do budoucna
Holky nezlobte se, ale když někdo slídí, nemůže se divit, že něco najde..z vlastní bohaté zkušenosti můžu říct, že až na vyjjímky mají někde takovouhle konverzaci všichni chlapy..ale už jen málo který opravdu něco uskuteční..pokud chce podvádět tak je to jen otázka času a pokud nechce tak ho ani velký pokušení nezlomí…je spousta chlapů kterým takováhle konverzace stačí a spokojeně se vrátí k manželce..
@pohledzdruhestrany píše: úplně zbytečná otázka, zeptej se klidně mě… „vůbec nic, jen jsme si s kámoškou povídali, prosim tě nešil…“
jako klidně si ten rozhovor pojď se mnou předpřipravit, policajti a tajný agenti se učej na výslechy tímhle způsobem ![]()
@Althya píše:
@pohledzdruhestrany Ja ale nehodlam delat nejake sceny, ale nedokazu to ani prejit slovy, ze o tom vim a dal se tim nebudu zabyvat. Chci vedet, co a proc, protoze jak jinak se mam dobrat nejakeho reseni do budoucna
cituji budoucí reakci… nic nebylo, jen úplně nevinný pokec s kamarádkou… co na tom budeš rozebírat??
@pohledzdruhestrany píše: úplně zbytečná otázka, zeptej se klidně mě… „vůbec nic, jen jsme si s kámoškou povídali, prosim tě nešil…“
Hm a kamaradce pises, ze mas strasnou chut s ni su.kat a ze se na ni tesis a ze jsi na ni myslel? Tohle proste nikdo neokeca, navic jsem cetla manzelovy konverzace s kamaradkama a tam ani naznak nejakeho vetsiho zajmu
@Althya píše:
Opakuji, ze styl „drzet hubu a krok“ neni nic pro me. V zivote jsem si nenechala nic libit a od manzela nic podobneho tolerovat nebudu, kdyz uz jsem na tu konverzaci prisla a vim na jisto, ze mi lhal, kdyz tvrdil, ze chodi na pivko po odpoledni s kolegy z prace a misto toho chodil za ni. Nechapu, jak nekdo muze tvrdit, ze by to presel, byl zticha, jen manzela vice sledoval
To víš tady je to samej študovanej psychológ a odborník na vztahy
Já bych teda jednala podle sebe a né dle toho co mi tu kdo napíše. Svého muže znáš ty nejlíp
Ale přeci jen ti musím napsat, co bych udělala já
Onu slečnu hospodskou bych v den přijezdu manžela pozvala domů na kafčo a až by dorazil, sdělila bych mu, že s námi ona slečna teď bude bydlet a že všechno o nich vím a že mu nechceš nic odpírat
Piš si, že by se z toho hodně dlouho vzpamatovával
![]()
@Althya píše:
Hm a kamaradce pises, ze mas strasnou chut s ni su.kat a ze se na ni tesis a ze jsi na ni myslel? Tohle proste nikdo neokeca, navic jsem cetla manzelovy konverzace s kamaradkama a tam ani naznak nejakeho vetsiho zajmu
pokusím se nastínit „udržitelnou odpověď“:
Varianta 1:
jen jsem jí tím chtěl povzbudit, že je přitažlivá, ona sem i jednou svěřila, ž enemá sebevědomí, tak jsem jí chtěl potěšit, ale mě se vůbec nelíbí, vždycky jsem myslel jen na tebe miláčku a nikdo jinej mě nevzrušuje
Varianta 2:
Pamatuješ miláčku, to bylo v období, kdy jsi na mě byla zlá a vyčítala mi… neměl jsem v tu dobu vůbec sebevědomí a bál jsem se, že mě už nemiluješ a snažil jsem se ho získat aspoň u jiných ale nikdy bych s ní nespal, opravdu šlo jen o ten zájem z druhé strany, ale doopravdy bych s ní nechtěl spát miluju jen tebe
plus dalších asi 10 variant, který mě už nebaví vypisovat:))
@Althya píše:
CO? odpověd: jen jsme tak blbli - o nic nešlo, pár písmenek, jen sranda
PROČ? nudil jsem se, ona po mě jela tak jsem si z ní dělal srandu…například
@jdukolem píše:jaká pravidla máš konkrétně na mysli?
Uz se tady bojim cokoliv napsat, pac vse jako by se obratilo proti me. Ale tak treba, ze pokud chce, abych s nim zustala, tak z nej bude vzorny manzel - to znamena, ze na jinou zenu se muze tak max. podivat, zadne flirty, proste nic, na akce budeme chodit zasadne spolu a kdyz nesezeneme hlidani, tak smula(aspon do doby, nez mu nebudu schopna verit), o vsem se budeme bavit, zlepsi se komunikace, samozrejme i veci z me strany, ktere jsem delala spatne. No a pokud s tim nebude souhlasit, tak je to pro me konecna
@gina76 píše:
Rozhodně se mu za nic neomlouvejzabal mu kufr s cedulkou na které bude adresa te vinárny a jmeno te paní a postav mu to mezi dveře až se bude vracet..
@Sonarka píše:zakladatelku poslat do zadele at ji neobtěžuje.. čili nějaké pozvala bych je fakt vtipné ale ne moc realizovatelné
To víš tady je to samej študovanej psychológ a odborník na vztahyJá bych teda jednala podle sebe a né dle toho co mi tu kdo napíše. Svého muže znáš ty nejlíp
Ale přeci jen ti musím napsat, co bych udělala já
Onu slečnu hospodskou bych v den přijezdu manžela pozvala domů na kafčo a až by dorazil, sdělila bych mu, že s námi ona slečna teď bude bydlet a že všechno o nich vím a že mu nechceš nic odpírat
Piš si, že by se z toho hodně dlouho vzpamatovával
![]()
@Althya píše:
Uz se tady bojim cokoliv napsat, pac vse jako by se obratilo proti me. Ale tak treba, ze pokud chce, abych s nim zustala, tak z nej bude vzorny manzel - to znamena, ze na jinou zenu se muze tak max. podivat, zadne flirty, proste nic, na akce budeme chodit zasadne spolu a kdyz nesezeneme hlidani, tak smula(aspon do doby, nez mu nebudu schopna verit), o vsem se budeme bavit, zlepsi se komunikace, samozrejme i veci z me strany, ktere jsem delala spatne. No a pokud s tim nebude souhlasit, tak je to pro me konecna
no nic se neobrátilo proti tobě… jen s tebou poměrně hodně lidí nesouhlasí a píšou rozumně - nejsou to útoky, tak se nad tím zkus zamyslet…jestli nemají přece jen pravdu? ![]()
@Althya píše:
@Althya píše:
zoufalí lidé, které něco bolí, dělají zoufalé věci, a tohle je strašně zoufalý…tyhle pravidla by odehnaly i Svatýho Petra, kdyby byl v partnerskym svazku, udělej co ti doporučovala rádkyně jdukolem, dojdi si před příjezdem manžela ke vztahový psycholožce a zkonzultuj to s ní, ona ti poradí co funguje, ne my, kde je 80 protichůdnejch názorů a ty si k tomu navíc vedeš pořád to stejný, protože jsi zacyklená