Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
23.7.14 19:08
@jajda32 píše:
teda jestli všichni chlapi co po mě koukaj nebo se usmějou si myslí tohle, tak potěš :mrgreen: Já to tak nemám že hned myslím na sex když kolem jde pěknej chlap.

neříkám „hned“, stačilo by mě pro mojí argumentaci aspoň „někdy“, ale uznávám, argumentuju trochu demagogicky, ale na druhou žhavej čtyřoční pohled je někdy víc než tuna rádobyerotickejch keců a vsadím se, že kdyby tě manžel při takovém náhodném pohledu přistihl, že se budeš do krve hádat, že jsi vůbec nic neprovedla a on jen blbě žárlí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
23.7.14 19:12
@smoulinka71 píše:
takže bude muset skákat, jak ty budeš pískat, no to si za chvíli najde milenku tuplem.

Tak je snad evidentni, ze veci nebudou stejne jako driv. Bude se muset chovat tak, abych mu mohla zase verit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.7.14 19:15
Hele, chceš s ním být nebo ne?
@Althya píše:
Tak je snad evidentni, ze veci nebudou stejne jako driv. Bude se muset chovat tak, abych mu mohla zase verit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
23.7.14 19:15
@Althya píše:
Tak je snad evidentni, ze veci nebudou stejne jako driv. Bude se muset chovat tak, abych mu mohla zase verit

to že mu nevěříš není dané objektivní situací ale tvým aktuálním vnitřním stavem a bojím se, že bez odborné pomoci neexistuje nic a nikdo, kdo je schopen tento stav změnit, jediné co plánuješ a co se chystáš udělat, je váš vztah úplně pohřbít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
23.7.14 19:16

@Althya
Asi by sis měla ujasnit, co chceš tou konfrontací dosáhnout a jít podle toho.
Předpokládám, že tušíš, co ti odpoví? Máš v hlavě nějaký varianty jeho reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
23.7.14 19:16

Nektere veci, ktere jsem tu zminila a vy s nima nesouhlasite, tak byly psany primo psychology a vztahovymi odborniky, tak nevim nevim, kdo ma asi pravdu… :think: Taky mam z nekterych komentu tady pocit, ze snad dotycni znaji meho manzela lepe nez ja, to bude se mnou asi neco fakt spatne…no nastesti jsem svepravna ¨bytost, zadna chudinka ani zoufalka a zaridim si to podle sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.7.14 19:17
Přesně. Nejdřív jsem si myslela, že je dobře, že je chlap pryč, že má čas přemýšlet a vychladnout. Jenže ona se v tom nimrá do posledního detailu promýšlí plány. Je to až děsivé, jakých obřích rozměrů to dorůstá…
@pohledzdruhestrany píše:
to že mu nevěříš není dané objektivní situací ale tvým aktuálním vnitřním stavem a bojím se, že bez odborné pomoci neexistuje nic a nikdo, kdo je schopen tento stav změnit, jediné co plánuješ a co se chystáš udělat, je váš vztah úplně pohřbít
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
23.7.14 19:18
@Althya píše:

No holka, tohle je ale špatně, měli by jste se chovat tak, aby jste byli oba spokojeni. Ty nechápeš, že když nebude spokojený, tak to nepřestane dělat?

• Citovat
  • Upravit
21111
23.7.14 19:20
@Althya píše:
Nektere veci, ktere jsem tu zminila a vy s nima nesouhlasite, tak byly psany primo psychology a vztahovymi odborniky, tak nevim nevim, kdo ma asi pravdu… :think: Taky mam z nekterych komentu tady pocit, ze snad dotycni znaji meho manzela lepe nez ja, to bude se mnou asi neco fakt spatne…no nastesti jsem svepravna ¨bytost, zadna chudinka ani zoufalka a zaridim si to podle sebe

no já nevím jestli špatně čtu, ale jediné, co jsi zmínila, mám li to shrnout, je tento postup

A. - výslech - přiznání (počítá se i donucené mučením) - mentální poprava
B. - trest - krátký řetěz

to fakt nevím, který vztahový odborník to doporučil? Dr. Hanibal Lecter?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
23.7.14 19:22

@Althya Mě přijde, že ty tím chceš docílit toho, že ho uvážeš doma a on se bude muset plazit po kolenou, aby ty jsi ho neopustila. Ano, on ti tohle všechno naslibuje možná, každopádně z něj uděláš loutku, která bude žít život podle tebe, nebude ve vztahu spokejenej a tu milenku si najde na 99 procet. Ty by ses ho měla zeptat, co mu chybí a ne mu všechno zakázat.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
23.7.14 19:23
no já nevím jestli špatně čtu, ale jediné, co jsi zmínila, mám li to shrnout, je tento postup

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
káťa
23.7.14 19:23

:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
26248
23.7.14 19:25
@terinka4444 píše:
Přesně. Nejdřív jsem si myslela, že je dobře, že je chlap pryč, že má čas přemýšlet a vychladnout. Jenže ona se v tom nimrá do posledního detailu promýšlí plány. Je to až děsivé, jakých obřích rozměrů to dorůstá…

a když jsem tohle tvrdila už před nějakou dobou, tak jsem byla ta nejhorší… :zed:

Příspěvek upraven 23.07.14 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408

@pohledzdruhestrany Jen aby neproběhla varianta C - manžel pošle zakladatelku do háje, že po měsících strávených prací, musí hned poslouchat nesmysly vyšmejděné na fejsbuku. Ona nejlepší obrana je útok a jestli si zakladatelka myslí, že bude brečet a prosit za odpuštění, tak bych si vsadila spíš na to, že se o tom nebude chtít vůbec bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa

Hele, tak jednoduše…

zkus si odpovědět takto - pokud by smu to řekla, tak jak jsi psala, a opn ti odpověděl tak, jak jsme tu psali my ostatní - tzn. nic to neznamená, byla to sranda atd… BUDEŠ MU TO VĚŘIT??? :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky