Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
23.7.14 20:57
@pohledzdruhestrany píše:
myšleno od toho lva, co máš v žaludku, ale asi by záleželo na tom jak moc jsi ho rozžvejkala :)
:mrgreen: taky myslím že by koza pozřela lva.. tahle to zvládne 8) :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
49159
23.7.14 20:59
@sissi79 píše: :think: lev je aj chauvi :mrgreen:

však to je má tajná láska.. přece 8) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
23.7.14 21:00
@jdukolem píše:
však to je má tajná láska.. přece 8) :srdce:

tož to je pak jiná 8) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
49159
23.7.14 21:01
myšleno od toho lva, co máš v žaludku, ale asi by záleželo na tom jak moc jsi ho rozžvejkala :)

tak my kozy jsme mlsný ledacos neschroupneme… kvalita - to je oč tu běží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.7.14 21:01
@sissi79 píše:
tož to je pak jiná 8) :mrgreen:

pšššt neříkat at se nevyděsí :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
23.7.14 21:02
@jdukolem píše:
pšššt neříkat at se nevyděsí :mrgreen: :P
:mrgreen: :mrgreen: z toho bych strach neměla, ten je odolnej :P :P :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1336
23.7.14 22:38

@terinka4444 ten můj ne, ale bývalý ho sebral a šel..ale nebylo to demonstrativni…tam jsem ho vážně vyhodila( dokonce z jeho vlastniho bytu) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.7.14 22:56
Tak to jsi šikovná, vyhodit někoho z vlastního bytu :mrgreen:
@gina76 píše:
@terinka4444 ten můj ne, ale bývalý ho sebral a šel..ale nebylo to demonstrativni…tam jsem ho vážně vyhodila( dokonce z jeho vlastniho bytu) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
23.7.14 23:55
@Althya píše:
Tak je snad evidentni, ze veci nebudou stejne jako driv. Bude se muset chovat tak, abych mu mohla zase verit

Hele počkat.. Vždyť jsi psala, že to trvalo, dva měsíce… A že sní ani nespal… Tak jakýpak zas mohla věřit? To nemá smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
24.7.14 00:03
@Althya píše:
Je to mozne, spis i pravdepodobne. Tak uvidime, jaka bude jeho reakce a podle toho se uvidi dal. Ale treba, co vim od kamaradek, jejich chlapi krom prace travi cas prevazne s rodinou, kamarady maji spolecne a chodi na akce spolu - jednou za cas. Muj muz chodil beze mne az moc a to se bude muset zmenit, pokud bude chtit ve vztahu pokracovat

Tohle je skoro ultimatum.. Na to bych nepřistoupil.. A to jsem byl věrnej jak blbec.. Ale to je už jiná pohádka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
24.7.14 00:33
@Althya píše:
Jo a pokud spolu mame nadale zustat, tak budu trvat na manzelske poradne

No snad tam taky něco pochytíš :)

@Sonarka píše:
Tak to já netušila, diskuzi jsem celou nečetla, neb nemám tolik času :mrgreen: Ale pokud by to jen trochu šlo, šla bybh do toho, já bych se s nim nemazlila s chlapcem :P
No jo, jenže zakladatelka nehledá cestu, jak chlapce co nejrychleji poslat do zadele. I ona má své chybičky, chlap se stará, čekají spolu dítě.
@ivulk píše: Úplně upřímě: být na tvém místě nejvíc by mě zajímalo, proč jsem mu tak u… že si tu konverzaci ani nesmaže a ještě nechá otevřenej fb, nebo jinak nezabezpečenej…

Protože v tom nic přece nic závadného nebylo, kdybych byl kuxevník, tak si to přece hlídám, miláčku :mrgreen: (ostatní viz pohled z druhé strany :) )
Ale stejně si myslím, že to je marné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
24.7.14 08:30

@Ford Prefect @Honza 12 @pohledzdruhestrany
Co myslíte? Bylo něco, či nebylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.7.14 08:35

A bab se nezeptáš? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2445
24.7.14 08:47
@sissi79 píše:
A bab se nezeptáš? :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
24.7.14 09:08
tak tedy ještě jednou úplně naposledy si dovolím něco poradit, jestli to chceš pojmout, jak tady píšeš, pro mě zcela nečekaně pozitivně, co se vykašlat na nějakej fejsbúk, podezření a tak, ale pojmout to ve smyslu, že manžel byl dlouho pryč a ty jsi přemejšlela o vašem vztahu a že bys chtěla, abyste už nebyli tak dlouho od sebe a nějak víc spolu všechny věci spoluprožívalina to člověk i chlap bude líp slyšet, když je to podaný v pozitivnim duchu, než na negativní výtku na základě které by se měl chovat líp… jako i na dítě lepší platí když místo neřvi, řekneš řvi míň :D

Nevim, tohle me taky napadlo, ale zase bych nemela nervy na to mu nic nerict, ze o tom vim…proste uvidim, co bude, az se vrati, ale tohle je neco, co by se melo probrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí