Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:lev je aj chauvi
však to je má tajná láska.. přece
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
myšleno od toho lva, co máš v žaludku, ale asi by záleželo na tom jak moc jsi ho rozžvejkala
tak my kozy jsme mlsný ledacos neschroupneme… kvalita - to je oč tu běží ![]()
@sissi79 píše:
tož to je pak jiná![]()
pšššt neříkat at se nevyděsí
![]()
@terinka4444 ten můj ne, ale bývalý ho sebral a šel..ale nebylo to demonstrativni…tam jsem ho vážně vyhodila( dokonce z jeho vlastniho bytu) ![]()
@gina76 píše:
@terinka4444 ten můj ne, ale bývalý ho sebral a šel..ale nebylo to demonstrativni…tam jsem ho vážně vyhodila( dokonce z jeho vlastniho bytu)
@Althya píše:
Tak je snad evidentni, ze veci nebudou stejne jako driv. Bude se muset chovat tak, abych mu mohla zase verit
Hele počkat.. Vždyť jsi psala, že to trvalo, dva měsíce… A že sní ani nespal… Tak jakýpak zas mohla věřit? To nemá smysl…
@Althya píše:
Je to mozne, spis i pravdepodobne. Tak uvidime, jaka bude jeho reakce a podle toho se uvidi dal. Ale treba, co vim od kamaradek, jejich chlapi krom prace travi cas prevazne s rodinou, kamarady maji spolecne a chodi na akce spolu - jednou za cas. Muj muz chodil beze mne az moc a to se bude muset zmenit, pokud bude chtit ve vztahu pokracovat
Tohle je skoro ultimatum.. Na to bych nepřistoupil.. A to jsem byl věrnej jak blbec.. Ale to je už jiná pohádka..
@Althya píše:
Jo a pokud spolu mame nadale zustat, tak budu trvat na manzelske poradne
No snad tam taky něco pochytíš ![]()
@Sonarka píše:No jo, jenže zakladatelka nehledá cestu, jak chlapce co nejrychleji poslat do zadele. I ona má své chybičky, chlap se stará, čekají spolu dítě.
Tak to já netušila, diskuzi jsem celou nečetla, neb nemám tolik časuAle pokud by to jen trochu šlo, šla bybh do toho, já bych se s nim nemazlila s chlapcem
@ivulk píše: Úplně upřímě: být na tvém místě nejvíc by mě zajímalo, proč jsem mu tak u… že si tu konverzaci ani nesmaže a ještě nechá otevřenej fb, nebo jinak nezabezpečenej…
Protože v tom nic přece nic závadného nebylo, kdybych byl kuxevník, tak si to přece hlídám, miláčku
(ostatní viz pohled z druhé strany
)
Ale stejně si myslím, že to je marné ![]()
@Ford Prefect @Honza 12 @pohledzdruhestrany
Co myslíte? Bylo něco, či nebylo?
@pohledzdruhestrany píše:
tak tedy ještě jednou úplně naposledy si dovolím něco poradit, jestli to chceš pojmout, jak tady píšeš, pro mě zcela nečekaně pozitivně, co se vykašlat na nějakej fejsbúk, podezření a tak, ale pojmout to ve smyslu, že manžel byl dlouho pryč a ty jsi přemejšlela o vašem vztahu a že bys chtěla, abyste už nebyli tak dlouho od sebe a nějak víc spolu všechny věci spoluprožívalina to člověk i chlap bude líp slyšet, když je to podaný v pozitivnim duchu, než na negativní výtku na základě které by se měl chovat líp… jako i na dítě lepší platí když místo neřvi, řekneš řvi míň
Nevim, tohle me taky napadlo, ale zase bych nemela nervy na to mu nic nerict, ze o tom vim…proste uvidim, co bude, az se vrati, ale tohle je neco, co by se melo probrat