Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smoulinka71 píše:
No tak by ti asi na tom moc nezáleželo. Přeci pokud víš, že jsi udělal chybu, tak se musíš sakra snažit to napravit ne?
Sbalený kufry znamenají i beze slov, že to je konec.. Tam už je to konec. A to mě na tom sakra může záležet. Pokuď mám nějakou šanci to zachránit tak prosím.. Ale kufry to je konečná.
@jdukolem píše:
tak jsou chlapi na který platí jedině scéna a řev.. jinak nic neberou vážně -ale já furt apeluju na to že je těhotná čili nějaký scény nejsou dobrý pro to bříško
To je taky pravda
A je pravda, že na mě mělo těhotenství a kojení výrazně blahodárný vliv, nějak mě to zklidnilo a jen tak něco mě nerozhodilo a jak mi bylo dobře
Ale bohužel s ukončením kojení, se ozvalo mé staré já alá horká hlava
To vědět, tak kojím alespoň do 3 let
A jinak jo jsou chlapi, na který nejenže scény a výbuchy platí, ale dokonce je vzrušují
Můj mi takhle jednou řekl, když jsem byla zase v ráži, že jsem neuvěřitelně sexy a že měl chuť se na mě vrhnout ![]()
@Honza 12 píše:
To je stejnej nesmysl, podobnej jsem už slyšel. Ženská řekla chlapovy že je konec, že už ho nechce. Tak ok a odešel. A ona mu pak řekla že o ní nebojoval..
No jo, ale to bylo něco jiného, nežili spolu. Tobě kdyby manželka řekla, už ti nevěřím, sbal se, tak by jsi prostě pokrčil ramena a šel?
@Honza 12 píše:
Sbalený kufry znamenají i beze slov, že to je konec.. Tam už je to konec. A to mě na tom sakra může záležet. Pokuď mám nějakou šanci to zachránit tak prosím.. Ale kufry to je konečná.
Tak to asi neznáš ženy
Kufry neznamenají konec, ale to, že jsi udělal sakra botu a měl by ses sakra snažit! ![]()
@Mirii + mili84
@Mirii píše:
@Althya jeste me tak napadlo ho privitat s klidem a potom mu sdelit ze tu byla slecna z restaurace a hledala ho, ze uz vse vis a co ti k tomu muze rict…,ale hlavne se nechytit do pasti kdy ti zacne klast otazky co rikala a co vse vis…treba z nej neco vypadne, pokud to dobre zaonacis…a nebo zjisti zda tam jeste stale dela a pokud ano tak mu rekni ze si se tam zastavila s kamoskou( obe jste popijely a ona s vama…) pokud ti jde o pravdu tak takhle ji pravdepodobne zjistis spis nez kdyz mu ukazes konverzaci a budes ocekavat ze se k necemu prizna…
holky kolik času trávíte v převleku, parukách a černejch brejlích v ulicích sledováním pohybu svejch miláčků? ![]()
@smoulinka71 píše:
Jsem stejného ražení jako ty, co na srdci to na jazyku.
@smoulinka71 píše:
No jo, ale to bylo něco jiného, nežili spolu. Tobě kdyby manželka řekla, už ti nevěřím, sbal se, tak by jsi prostě pokrčil ramena a šel?
Já jsem ženská, ale zabalit mi chlap kufry anebo říct, že je konec, tak mi to asi bude líto, ale půjdu.
Nenapadlo by mě ho jakkoli přemlouvat nebo „bojovat“…
Rozhodně by mě nenapadlo, že je to nějaká metafora k tomu, abych se začala snažit, či něco napravovat…
@káťa píše:
Já jsem ženská, ale zabalit mi chlap kufry anebo říct, že je konec, tak mi to asi bude líto, ale půjdu.
Nenapadlo by mě ho jakkoli přemlouvat nebo „bojovat“…Rozhodně by mě nenapadlo, že je to nějaká metafora k tomu, abych se začala snažit, či něco napravovat…
Tak to mě jo, určitě kdyby mi manžel řekl byla jsi mi nevěrná nechci tě ani vidět, tak bych neudělala, fajn, tak se tu měj. Ale to jen v případě, že bych svého činu litovala a záleželo by mi na tom vztahu. Sakra bych se snažila napravit svoji chybu.
Ahoj,
mám podobnou zkušenost s přitelem. Udělal toto na začátku našeho vztahu. Slečna mi sama poslala jejich konverzaci. Krve by se ve mně nedorezal, když jsem to četla. Psal si s ní a ve stejný čas psal mě, že mě miluje a jsem jeho vše. Odpusila jsem, milovala jsem ho. Za půl roku se situace opakovala, kontaktovala mě jiná slečna, ať si sklidním přítele, že ji obtěžuje a posílá nahé fotky a videa. Důkaz jsem neměla, on mi tvrdil, že to pravda není. Když jsem ho chtěla opustit, vymyslel si leukémii, že umírá. Byla jsem v zahraničí, takže to na mě hrál měsíc. Opět jsem odpustila. Nakonec jsem zjistila, že mi pořád do očí lže. Nechala jsem ho. Neměli jsme ale děti.
@smoulinka71 píše:
Tak to mě jo, určitě kdyby mi manžel řekl byla jsi mi nevěrná nechci tě ani vidět, tak bych neudělala, fajn, tak se tu měj. Ale to jen v případě, že bych svého činu litovala a záleželo by mi na tom vztahu. Sakra bych se snažila napravit svoji chybu.
Taky to mam takhle, kdybych byla neverna ja a muz na to prisel, ja s nim chtela zustat, tak bych se zacala joo snazit, aby se to meziu nama urovnalo. Manzel to snad bude vnimat stejne
@Althya píše:
Taky to mam takhle, kdybych byla neverna ja a muz na to prisel, ja s nim chtela zustat, tak bych se zacala joo snazit, aby se to meziu nama urovnalo. Manzel to snad bude vnimat stejne
hlavně vím, že se snaží hlavně chlap, který ví, o co by přišel.
@smoulinka71 píše:
jo šel.. Beru to podle sebe. Své partnerce, ženě, bych řekl sbal se, jen v tom případě, že bych chtěl aby se sbalila a šla. Prostě. Už ti nevěřím, sbal se a vypadni znamená, už ti nevěřím sbal se a vypadni. Takový věci se potom už nedají brát někdy zpět, tak by se měli používat jen když vím, že to tak chci. Aby se sbalila a vypadla..
tak snad vím, co chci. Jestli jí zkusím odpustit, jestli chci vysvětlení, jestli chci znát pravdu, jestli radši nic nechci vědět.. A podle toho jak to cícím a chci, tak podle toho se chovám.
@Sonarka píše:
Tak to asi neznáš ženyKufry neznamenají konec, ale to, že jsi udělal sakra botu a měl by ses sakra snažit!
A proč je to v takových hádankách?
@Althya píše:
No to určitě ano. Pokuď ti dá šanci tak samozřejmě.. O tom sem nemluvil. Já jsem myslel o tom, když ti šanci, byť už z principu nedá a prostětě vyhodí, tzn zbalí ti kufry.
No tak by ti asi na tom partnerství moc nezáleželo. Přeci pokud víš, že jsi udělal chybu, tak se musíš sakra snažit to napravit ne?