Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
24.7.14 13:24
@Honza 12 píše:
https://www.emimino.cz/…edno-197428/
to bude ono..

Anička :mrgreen: :mrgreen: jsem se lekla že ňáká nová :zed: :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
24.7.14 13:26
@Honza 12 píše:
Tak ta ženská, je snad lidská bytost, která se rozhoduje sama za sebe.. A když odchází, tak odchází protože chce odejít.. To ju měl přikovat řetězem? Já vím. To trochu přeháním.

Nj, jenže někdy ta ženská zkrátka necítí od partnera téměř žádnou lásku a ten odchod je někdy jediný způsob jak zjistit, co pro něj znamená, zvlášť, když promluvy nezabírají. Vím to ze své zkušenosti, měla jsem už delší pocit, že žiju jen s kamarádem, tak jsem se rozhodla odejít..během jednoho dne se z chladného kamaráda stal ten nejzamilovanější chlap, který dělal vše možné i nemožné, abych s ním zůstala a já zůstala. Kdyby k tomu přistupoval laxně jako ty, tak bych nikdy nezjistila jak moc mě miluje. Já jsem toho názoru, že člověk by měl bojovat za to, co miluje ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
24.7.14 13:30
@Sonarka píše:
Nj, jenže někdy ta ženská zkrátka necítí od partnera téměř žádnou lásku a ten odchod je někdy jediný způsob jak zjistit, co pro něj znamená, zvlášť, když promluvy nezabírají. Vím to ze své zkušenosti, měla jsem už delší pocit, že žiju jen s kamarádem, tak jsem se rozhodla odejít..během jednoho dne se z chladného kamaráda stal ten nejzamilovanější chlap, který dělal vše možné i nemožné, abych s ním zůstala a já zůstala. Kdyby k tomu přistupoval laxně jako ty, tak bych nikdy nezjistila jak moc mě miluje. Já jsem toho názoru, že člověk by měl bojovat za to, co miluje ;)

jako návod by se to nemělo brát, ale nadarmo se neříká že až ztratíš co máš tak teprv zjistíš jeho hodnotu.. Ale nebrala bych to ve vztahu kde to už zachránit nejde..

• Citovat
  • Upravit
26248
24.7.14 13:32
@Sonarka píše:
Nj, jenže někdy ta ženská zkrátka necítí od partnera téměř žádnou lásku a ten odchod je někdy jediný způsob jak zjistit, co pro něj znamená, zvlášť, když promluvy nezabírají. Vím to ze své zkušenosti, měla jsem už delší pocit, že žiju jen s kamarádem, tak jsem se rozhodla odejít..během jednoho dne se z chladného kamaráda stal ten nejzamilovanější chlap, který dělal vše možné i nemožné, abych s ním zůstala a já zůstala. Kdyby k tomu přistupoval laxně jako ty, tak bych nikdy nezjistila jak moc mě miluje. Já jsem toho názoru, že člověk by měl bojovat za to, co miluje ;)

jenže nemůžeš čekat automaticky, že to tak dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30130
24.7.14 13:32
@Sonarka píše:

Zajímavý příběh. Ale když jako chlap vím, že dávám své partnerce, všechno, jak nejlíp dokážu, tak tam se tím odchodem toho až moc změnit nedá.. Apropo něco jinýho je jít s tím, když řekneš chci od tebe odejít, protože necítím od tebe lásku.. Než sbal se a vypadni už tě nechci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
24.7.14 13:46
@Honza 12 píše:
Dejme tomu. Kdybych ti řekl, to samé, šla bys? Jsi ten typ?

yáleželo by na tom, co bych k tobě cítila. Ale opravdu, kdyby jsi mi stál za to, tak bych bojovala.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
24.7.14 13:49
@smoulinka71 píše:
yáleželo by na tom, co bych k tobě cítila. Ale opravdu, kdyby jsi mi stál za to, tak bych bojovala.

Přesně, podle mě pokud člověk miluje, tak bojuje, vše ostatní jsou jen výmlu ;) vy.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
24.7.14 13:50
@Sonarka píše:
Tak já takové hry taky nepoužívám, většinou u mě co na srdci to na jazyku, takže partner nemívá problém poznat co mi chybí a co po něm chci, já když jsem nasr… řeknu mu všechno pěkně od plic a do detailů :lol: Problém je, že když je člověk v ráži, řekne kolikrát i to, co by nechtěl a tak je to třeba i s tím kufrem, v tu chvíli bych to tak myslela, ale za chvíli, už by mě to mrzelo a chtěla to vzít zpět..ale zkrátka to nemění nic na tom, že chlap, kterej se příliš snadno vzdává své milované, na mě působí, zkrátka tak, jako by se mu to hodilo do krámu a hrdost není v tomto případě ten nejlepší rádce, spíš naopak. O mě třeba můj přítel bojoval a jak! A vyhrál a mohl být na sebe patřičně hrdý. Jó mohl si říct, tak si táhni, ale neudělal to a díky tomu jsme dodnes spolu a taky jsem díky tomu pochopila, jak moc mu na mě záleží a našemu vzahu to jen prospělo ;)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
24.7.14 13:50
@sissi79 píše:
jako návod by se to nemělo brát, ale nadarmo se neříká že až ztratíš co máš tak teprv zjistíš jeho hodnotu.. Ale nebrala bych to ve vztahu kde to už zachránit nejde..

Ano a přesně to mi po mém odchodu řekl přítel.

• Citovat
  • Upravit
49159
24.7.14 13:52
@Sonarka píše:

to ale bylo tím, že měl takovou povahu, moje zkušenost je, že chlapi berou fakta - balím kufr, odcházím tak on řekne aha.. a vezme to jako informaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
24.7.14 13:53
@Honza 12 píše:
Tak to je možný, jak to tady čtu. Každá, ženská, vždycky chce aby to bylo lepší. Než se zbalí a odejde.

Vy jste to obrátili, takhle to přeci nebylo řečeno. :) Víš jde spíš o to, jestli ten vztah doteďka fungoval, tak jak měl, ale prostě někdo ujel, druhý se cítí zraněný, neudrží emoce a řekne mu vypadni. Něco jiného je, když ten vztah je dopředu pohřben, tak tam bych si ty kufry sbalila a šla.

• Citovat
  • Upravit
49159
24.7.14 13:53
@káťa píše:
Tak já ne kvůli hrdosti, ale pokud by mi chlap řekl, ať se zabalím a jdu, tak se zabalím a jdu, ať bych ho měla seberaději.
Protože bych to brala dle sebe. Když bych mu řekla, ať se zabalí a jde, bylo by to protože chci, aby se zabalil a šel. :nevim:

taky tak.. neumím pletichy - a když něco řeknu, myslím to zcela vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30130
24.7.14 13:54
@Sonarka píše:
Ano a přesně to mi po mém odchodu řekl přítel.

Já zas potřebuju cítit, že mě žena opětuje, to co k ní cítím.. Pokuď to opětuje, tak přece nebude odcházet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.7.14 13:56
@neumisa píše:
jenže nemůžeš čekat automaticky, že to tak dopadne ;)

To ne, ale pokud by nebojoval, řekla bych si, že mu na mě nezáleželo a o nic jsem tedy nepřišla. A já tenkrát neodešla proto, abych zjistila, co cítí, já chtěla odejít doopravdy, žádnou aktivitu jsem od něj nečekala, proto mě to tak překvapilo. Napsala jsem to sem jako příklad toho, že když člověk o někoho opravdu stojí, nevzdá se tak snadno.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
24.7.14 13:56
@jdukolem píše:
to ale bylo tím, že měl takovou povahu, moje zkušenost je, že chlapi berou fakta - balím kufr, odcházím tak on řekne aha.. a vezme to jako informaci

kde jsou takoví chlapi… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí