Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
24.7.14 14:53
@sissi79 píše:
Ale kufr a sbohem by se nemělo říkat nikdy pokud to tak opravdu nechce. Vyhrožovat rozchodem, čímkoliv.. Přijde mi to rána za ránu, a to je škoda.

no ještě abych kupovala kufry, můj chlap by šel s igelitkou.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
24.7.14 14:54
@Honza 12 píše:
A dá se něco dělat s tím, když je ženská rozhodnutá, že toho chlapa už nechce? On měl u tebe štěstí, že se s tvým rozhodnutím dalo něco udělat.. Ale mám pocit, že hodně ženskejch, když už je rozhodnuto, že toho chlapa nechce, tak je už nic nezvyklá.. Ani ten chlap né. Protože ho už nechcou..

Jenže co když ho nechtějí, proto, že se domnívají, že už o ně nemá zájem? A ty jí necháš odejít, protože si budeš myslet, že už ji nezajímáš a ona přitom bude odcházet proto, že si bude myslet, že ona nezajímá tebe..a jelikož ani jeden z vás nic neudělá, necháte si mezi prsty možná proklouznout opravdové štěstí. Když by mi partner oznámil, že odchází, co bych mohla bojem o něj ztratit? Nic, mohla bych jen získat.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
24.7.14 14:58
@Honza 12 píše:
Právě. To že tě nechcu nikdy vidět. Nastává jako důsledek toho, že vše již selhalo. Né jako prostředek k tomu. Napravovat, reputaci, z nevěry, která se možná ani nekonala. :roll:

právě..

• Citovat
  • Upravit
sissi79
24.7.14 14:58
@smoulinka71 píše:
no ještě abych kupovala kufry, můj chlap by šel s igelitkou.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
30129
24.7.14 14:59
@Sonarka píše:
Jenže co když ho nechtějí, proto, že se domnívají, že už o ně nemá zájem? A ty jí necháš odejít, protože si budeš myslet, že už ji nezajímáš a ona přitom bude odcházet proto, že si bude myslet, že ona nezajímá tebe..a jelikož ani jeden z vás nic neudělá, necháte si mezi prsty možná proklouznout opravdové štěstí. Když by mi partner oznámil, že odchází, co bych mohla bojem o něj ztratit? Nic, mohla bych jen získat.

U mě je to daný tím. Že bych tohle řekl. Až v případě že ostatní už selhalo. A prostě už to mám v sobě uzavřený. A prostě je konec. Mezizím je to o té komunikaci. Když mě něco vadí tak to řeknu. Nebudu odcházet jen proto, že se něco domnívám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.7.14 15:02
@Honza 12 píše:
U mě je to daný tím. Že bych tohle řekl. Až v případě že ostatní už selhalo. A prostě už to mám v sobě uzavřený. A prostě je konec. Mezizím je to o té komunikaci. Když mě něco vadí tak to řeknu. Nebudu odcházet jen proto, že se něco domnívám..

ty svou babu znáš, ty musíš vědět co a jak.. Tys tam byl a pokud už jsi zkusil a víš že už ne, tak bohužel :(

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
24.7.14 15:09
@Honza 12 píše:

Já tě chápu, vím jak to myslíš. Ale každej je prostě jinej, taky nemám ráda nějaké vyhrožování, ale já to ani nemyslela jako formu nějakého vyhrožování, ale spíš zatmění momentálního stavu. I když v životě bych nikomu kufry nebalila, když už, tak ať si je sbalí sám. :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
24.7.14 15:11
@Honza 12 píše:

No u mě je to zas daný tím, že jsem horká hlava a ve vzteku řeknu lecos, třeba i jdi do pr… a kdyby měpartner tak dobře neznal a nevěděl, že to tak nemyslím, tak by odcházel 5× do týdne :mrgreen: A ani on není zrovna kliďas a už mi taky párkrát řekl svý :mrgreen: Ale víme jak to myslíme a takové to sbal si svých pět švestek a vypadni, už bereme s nadhledem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
24.7.14 15:20

@Sonarka Já jsem zase strašně dlouho kliďas, ale když jednou za čas buchnu, tak se všichni kliděj.

• Citovat
  • Upravit
21111
24.7.14 15:22
@Sonarka píše:
No u mě je to zas daný tím, že jsem horká hlava a ve vzteku řeknu lecos, třeba i jdi do pr… a kdyby měpartner tak dobře neznal a nevěděl, že to tak nemyslím, tak by odcházel 5× do týdne :mrgreen: A ani on není zrovna kliďas a už mi taky párkrát řekl svý :mrgreen: Ale víme jak to myslíme a takové to sbal si svých pět švestek a vypadni, už bereme s nadhledem :mrgreen:

tak to je základ vztahu do konce života, prostě nikdy si neuvěříte, že to ten druhej myslí vážně, dokud nedojde na nože, a i to může bejt jen takový trochu demonstrativní poškádlení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
24.7.14 15:23
@pohledzdruhestrany píše:
tak to je základ vztahu do konce života, prostě nikdy si neuvěříte, že to ten druhej myslí vážně, dokud nedojde na nože, a i to může bejt jen takový trochu demonstrativní poškádlení :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
káťa
24.7.14 15:39
@smoulinka71 píše:
Protože jsi v té době měla jasno, že chceš od něj odejít, to je něco jiného, tohle je pak pro toho druhého strašně nepříjemné, že to ten protějšek nechce pochopit, ale vem si spíš situaci zakladatelky, jsou spolu šťastni, čekají miminko, oni se pohádají, ona mu řekne zklamal jsi mě, už tě nechci nikdy vidět a on řekne, tak jo, tak se měj a odejde. Nezlob se na mě, ale to by mu nemohlo na té partnerce ale vůbec záležet.

Ale já jsem jí neradila balit mu kufry či ho vyhazovat. Já jí radila neříkat mu nic.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
24.7.14 15:48
@káťa píše:
Ale já jsem jí neradila balit mu kufry či ho vyhazovat. Já jí radila neříkat mu nic.

Tohle umíš? Dělat, že se nic neděje? Já tedy ne.

• Citovat
  • Upravit
33
24.7.14 16:12

No a jak se jinak chová k ženám? Já jen, že mám třeba pár zadaných kamarádů (cca do 23 let, ale to je možná trošku něco jiného)kteří se mnou také podobným způsobem flirtují, ale vždycky oba moc dobře víme, že víc než flirt by nebylo. Je to třeba záležitost jednoho měsíce, kdy si píšeme a od normální konverzace někdy sejdem takhle daleko. Myslím, že je to věc povahy. Jsou muži, kteří tohle berou jako skvělý způsob jak se odreagovat (a vůbec to neznamená, že by svoji přítelkyni měli v úmyslu podvádět)nebo si zvednout sebevědomí. A třeba by se s tou slečnou ani nevyspal a vy to jen moc hrotíte (ale úplně vás chápu)- kdyby si můj přítel kterého mám ze všech nejradši a nikdy bych ho nepodvedla přečetl konverzaci s některými mými kamarády (jak jsem již zmiňovala), taky by mi pak taky asi už nikdy nevěřil. Nepochopil by, že je to jen nevinná zábava, podezíral by mě, že má o mě dotyčný zájem a že já mu to opětuji, nebo že s ním dokonce něco mám. Přitom bych mu třeba ani nedala pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
24.7.14 16:24

@Honza 12
několikrát píšeš, jak na výzvu „sbal se a odejdi“ je nejlepší skutečně odejít bez řečí, ale to strašně moc závisí na tom, co tomu předcházelo!
pokud vztah 5 let umírá a došlo k nějaký poslední kapce, vlastně oba s rozchodem souhlasí, vidí, že to dál nevede, všechno zkusili, tak ok.
ale když to někdo řekne v afektu, sbal se a vypadni, když zjistí nevěru, tak to je úplně jiná situace.
Kdyby mi zítra můj manžel sbalil kufry z čistýho nebe po krásným 18 letým vztahu, tak bych je určitě pokorně nepřijala a neodešla, ale chtěla bych vědět co se stalo a rozhodně bych nebyla klidná a snažila bych se to napravit, pokud by třeba byl důvod ve mně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí