Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
24.7.14 14:31
@jdukolem píše:
je tam slovíčkoted… kdežto předtím tam bylo slovíčkonikdy ;)
cítíš rozdíl?

no ale bylo tam i nech mě být…

• Citovat
  • Upravit
30137
24.7.14 14:33
@smoulinka71 píše:

Ale nikde jsi tam neměla, to definytivní. Nech mě být navždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.7.14 14:33
@smoulinka71 píše:

ale podstata není v tom nech mě být, ale v tom nikdy a ted.. to je to oč tu běží..
je rozdíl požádat toho druhého - jdi na týden pryč, já tě ted nechci ani vidět a rozdíl je - tady máš kufr, vypadni a nikdy se nevracej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.7.14 14:34

Jedno slovíčko a zničenej vztah..

• Citovat
  • Upravit
30137
24.7.14 14:34
@jdukolem píše:
ale podstata není v tom nech mě být, ale v tom nikdy a ted.. to je to oč tu běží..
je rozdíl požádat toho druhého - jdi na týden pryč, já tě ted nechci ani vidět a rozdíl je - tady máš kufr, vypadni a nikdy se nevracej

Bingo.. tady už jsem bez šance k návratu. Tady je to definitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.7.14 14:37
@neumisa píše:
to je ale o něčem jiném - ty jsi odejít chtěla. Neodcházela jsi demostrativně jen proto, aby si ten druhý NĚCO udělal, nedoufala jsi v to, že tě odejít nenechá. To, že to udělal, je fajn, ale nedá se na to spolehnout.

No vždyť to říkám :D Ne každý by asi bojoval, ale v tom případě by nemiloval :nevim: Můj přítel je hodně hrdý člověk, a i tak se přes tu svou hrdost dokázal přenést, takže pokud je to někomu jedno, nemusí to být hrdostí, ale tím, že mu to prostě je jedno. Já si neumím představit, že by někdo koho miluju chtěl odejít a já bych neudělala vůbec nic a jen bych řekla hm, tak si jdi :think:

• Citovat
  • Upravit
49159
24.7.14 14:37
@sissi79 píše:

přesně..proto já hlásám že si má člověk sakra rozmyslet než něco vypustí z pusy.. aby za tím mohl stát a aby pak nekoukal jak z jara že to ten druhý bere doslova :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.7.14 14:39
@jdukolem píše:
přesně..proto já hlásám že si má člověk sakra rozmyslet než něco vypustí z pusy.. aby za tím mohl stát a aby pak nekoukal jak z jara že to ten druhý bere doslova :nevim:

ono by se celkově nemělo ubližovat si navzájem aby to nedopadlo až takhle.. Aby nedošlo k vyhrocení situace kdy člověk něco plácne ikdyby skrz horkou hlavu.. Ten druhej ale zná náturu svýho partnera a měl by vědět jestli vychladne a bude se řešit bo to trvá dlouho a je vážně konec.

• Citovat
  • Upravit
30137
24.7.14 14:39
@sissi79 píše:

Tak tak. Ale snad by se ten chlap zeptal. Opravdu to myslíš vážně, že se nemám už NIKDY vracet? Opravdu je to konečná? Pokuď mu to potrvrdíž. Ano opravdu je to konec opravdu už tě nechci nikdy vracet uvidíme se u právníka rozvedu se s tebou(pokuď jsou manželé)a nazdar… Tak je to prostě konec.
Jak jinak než slovama bys rozlišila, a jak mu řekla to, že u tebe opravdu navždy je zavřeno? Něco jinýho mu říct, že jsi hrozně zklamaná a teď ho nechceš vidět, a nevíš co bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.7.14 14:41

Ale kufr a sbohem by se nemělo říkat nikdy pokud to tak opravdu nechce. Vyhrožovat rozchodem, čímkoliv.. Přijde mi to rána za ránu, a to je škoda.

• Citovat
  • Upravit
30137
24.7.14 14:43
@Sonarka píše:
No vždyť to říkám :D Ne každý by asi bojoval, ale v tom případě by nemiloval :nevim: Můj přítel je hodně hrdý člověk, a i tak se přes tu svou hrdost dokázal přenést, takže pokud je to někomu jedno, nemusí to být hrdostí, ale tím, že mu to prostě je jedno. Já si neumím představit, že by někdo koho miluju chtěl odejít a já bych neudělala vůbec nic a jen bych řekla hm, tak si jdi :think:

A dá se něco dělat s tím, když je ženská rozhodnutá, že toho chlapa už nechce? On měl u tebe štěstí, že se s tvým rozhodnutím dalo něco udělat.. Ale mám pocit, že hodně ženskejch, když už je rozhodnuto, že toho chlapa nechce, tak je už nic nezvyklá.. Ani ten chlap né. Protože ho už nechcou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.7.14 14:45
@Honza 12 píše:
Taky to tak mám. Proto by mě nenapadlo v tom hledat, ještě nějakou možnost to zachránit.

Vždy je možnost to zachránit, ale když se o to nepokusíš, tak to nezjistíš a budeš se celej život ptát, nemohl jsem udělat něco víc? Já bych se tedy takhle celý život ptát nechtěla, proto bych to něco víc udělala hned, abych měla jasno, teda za předpokladu, že bych to chtěla zachraňovat.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
24.7.14 14:47
@Honza 12 píše:
Tak tak. Ale snad by se ten chlap zeptal. Opravdu to myslíš vážně, že se nemám už NIKDY vracet? Opravdu je to konečná? Pokuď mu to potrvrdíž. Ano opravdu je to konec opravdu už tě nechci nikdy vracet uvidíme se u právníka rozvedu se s tebou(pokuď jsou manželé)a nazdar… Tak je to prostě konec.
Jak jinak než slovama bys rozlišila, a jak mu řekla to, že u tebe opravdu navždy je zavřeno? Něco jinýho mu říct, že jsi hrozně zklamaná a teď ho nechceš vidět, a nevíš co bude dál…

To by záleželo co by mi provedl.. Rozhodně za kravinu bych tohle neřekla.. A určitě bych to neřekla u chlapa kterej mi za to stojí, mám ho ráda a chci to zkusit napravit. Tohle bych řekla až by všechno ostatní selhalo ale to by v tu chvíli věděl i on. Nebyla by to rána z čistýho nebe.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
24.7.14 14:50
@sissi79 píše:

viď?

• Citovat
  • Upravit
30137
24.7.14 14:51
@sissi79 píše:
To by záleželo co by mi provedl.. Rozhodně za kravinu bych tohle neřekla.. A určitě bych to neřekla u chlapa kterej mi za to stojí, mám ho ráda a chci to zkusit napravit. Tohle bych řekla až by všechno ostatní selhalo ale to by v tu chvíli věděl i on. Nebyla by to rána z čistýho nebe.

Právě. To že tě nechcu nikdy vidět. Nastává jako důsledek toho, že vše již selhalo. Né jako prostředek k tomu. Napravovat, reputaci, z nevěry, která se možná ani nekonala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí