Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
24.7.14 17:11
@Honza 12 píše:
Ale to jo.. Když bych byl nahranej odhalenej. Tak už jo.. Jsem pro rozmluvu.. Ale měl jsem za to. Že je lepší tím partnerku nezatěžovat, pokuď to není nevyhnutelné.. Se z toho nějak vykecat.. Abych ji nezranil tím, že jsem fakt někde uklouzl.. Když by se už stalo.

Věříš, že já bych to ani vědět nechtěla…zbytečně bych se tím stresovala, jen bych si promluvila spíše o tom, co je špatně, co by se dalo změnit a jestli má cenu to měnit. Rozhovor na rovinu. Nějaké pitvání by nebylo nic na mě.

• Citovat
  • Upravit
30137
24.7.14 17:17
@smoulinka71 píše:
Věříš, že já bych to ani vědět nechtěla…zbytečně bych se tím stresovala, jen bych si promluvila spíše o tom, co je špatně, co by se dalo změnit a jestli má cenu to měnit. Rozhovor na rovinu. Nějaké pitvání by nebylo nic na mě.

Takže bys přišla, že máš podezření, že jsem měl aférku. Já tě ubezpečil. Že né. Že mě záleží jen na tobě.. A nějaké debilní psaní už dávno skončilo(viz že zakladatelka, ví že si už nepíšou) tak tím by se to vyřešilo. A nikdo by se nemusel pitvat v tom, jestli náhodou nebylo víc.. A pak žili šťastně až do smrti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
24.7.14 17:30
@Honza 12 píše:
Takže bys přišla, že máš podezření, že jsem měl aférku. Já tě ubezpečil. Že né. Že mě záleží jen na tobě.. A nějaké debilní psaní už dávno skončilo(viz že zakladatelka, ví že si už nepíšou) tak tím by se to vyřešilo. A nikdo by se nemusel pitvat v tom, jestli náhodou nebylo víc.. A pak žili šťastně až do smrti..

nepitvala bych se v tom, jestli něco bylo, tohle vypisování by mi stačilo k tomu, že by mě naštval a chtěla bych vědět proč to dělá, ale u mě je to jiný, můj manžel nemá ani fc, ani skyp, vypisování nesnáší, nejraději je sám, takže já bych věděla, že se něco děje. Zas něco jinýho by bylo, kdybych si našla chlapa, který si rád píše a já bych věděla, že o nic nejde, že si jde jen pokecat, protože to dělal vždycky.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
24.7.14 17:33
@Honza 12 píše:
Ale to jo.. Když bych byl nahranej odhalenej. Tak už jo.. Jsem pro rozmluvu.. Ale měl jsem za to. Že je lepší tím partnerku nezatěžovat, pokuď to není nevyhnutelné.. Se z toho nějak vykecat.. Abych ji nezranil tím, že jsem fakt někde uklouzl.. Když by se už stalo.

Takže bys zatloukal? Zranil bys její důvěru podruhé? Jednou nevěrou, podruhé lží? Nebylo by lepší jednat narovinu než se bát že to praskne časem a ona ti už nikdy neuvěří? Není lepší začít s čistým štítem než lhát a mít špatné svědomí? Protože pokud tebe to mrzí a ten druhej tě miluje, vycítí že se něco děje.. souznění víš..

• Citovat
  • Upravit
22590
24.7.14 18:02
@pohledzdruhestrany píše:
@Mirii + mili84holky kolik času trávíte v převleku, parukách a černejch brejlích v ulicích sledováním pohybu svejch miláčků? :mrgreen:

24/7 :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
24.7.14 18:45
@pepřenka píše:
@Ford Prefect @Honza 12 @pohledzdruhestrany
Co myslíte? Bylo něco, či nebylo?

Už jsem psal asi před 9O stránkami, podle mě nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.7.14 18:55
@káťa píše:
Jak jsem psala, přesně takhle se rozešel můj přítel s jeho bývalou přítelkyní. Něčím jí naštval, tak mu řekla, aby už tedy za ní nejezdil, tak už tedy za ní nejl. Když už jsme byli spolu, tak mu psala, jak se na ní vykašlal a měl už určitě někoho jiného v záloze…Spolu jsme se poznali asi 3 měsíce po jejich rozchodu. Párkrát mu psala, jak jí to mrzí. A on jí řekl, že chtěla, aby už nejzdil, tak to tak vzal a šel dál…

Tak ale v tom případě se asi nejednalo o příliš velkou lásku z jeho strany. Kdyby to byla ta pravá, tak by to 7 takovým klidem nevzal. Můj názor, že mu za ten boj nestála.

• Citovat
  • Upravit
360
24.7.14 18:58
@smoulinka71 píše:
No tak by ti asi na tom partnerství moc nezáleželo. Přeci pokud víš, že jsi udělal chybu, tak se musíš sakra snažit to napravit ne?

Partnerka má občanku a ví, co dělá. Co chceš napravovat, když máš kufry za dveřmi? To je forma dialogu? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
24.7.14 18:59

Tak sleduju, jak stale resite baleni kufru :) Ja nic takoveho v planu nemam, i kdyby doslo na nejhorsi, tak manzel si bude muset zabalit sam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.7.14 19:02
@smoulinka71 píše:
@Sonarka Já jsem zase strašně dlouho kliďas, ale když jednou za čas buchnu, tak se všichni kliděj.

O mě si zase všichni známí a kolegové myslí, že jsem taková tichá, klidná voda, já si totiž tyhle svý emoce a výbuchy nechávám jen na doma :mrgreen: Nebo je to spíš tak, že mě dokáží vytočit jen ti, na kterých mi skutečně záleží.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
24.7.14 19:04
@Althya píše:
Tak sleduju, jak stale resite baleni kufru :) Ja nic takoveho v planu nemam, i kdyby doslo na nejhorsi, tak manzel si bude muset zabalit sam ;)

Tak je to docela legrace, když vidím, jak je pro někoho snadné vzít kufr a jít.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
24.7.14 19:04
@Althya píše:
Tak sleduju, jak stale resite baleni kufru :) Ja nic takoveho v planu nemam, i kdyby doslo na nejhorsi, tak manzel si bude muset zabalit sam ;)
:lol: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
24.7.14 19:05
@Sonarka píše:
O mě si zase všichni známí a kolegové myslí, že jsem taková tichá, klidná voda, já si totiž tyhle svý emoce a výbuchy nechávám jen na doma :mrgreen: Nebo je to spíš tak, že mě dokáží vytočit jen ti, na kterých mi skutečně záleží.

To říká ten můj, že ho taky umím pěkně vytočit, nejvíce tím, když řeknu, že chci jít na zábavu. Bez něj. ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
24.7.14 19:14
@smoulinka71 píše:
To říká ten můj, že ho taky umím pěkně vytočit, nejvíce tím, když řeknu, že chci jít na zábavu. Bez něj. ;)
:mrgreen: :mrgreen: 8) mu řekni že půjdeš se mnou :andel:
  • Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
24.7.14 19:18
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: 8) mu řekni že půjdeš se mnou :andel:

až budu chtít jít s tebou, tak mu to raději říkat nebudu. ;) vůbec. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie