Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Althya píše:
Muj manzel od mala prebaluje(ted uz teda neni treba), koupe, venuje se dcerce docela hodne, kdyz potrebuju odpocinek, tak s ni klidne zajede na par dni ke svym rodicum beze mne… prijde mi to normalni a spravne
Mi to taky připadá normální a správné. Tak co tě na něm furt tak se.re? Teď nemyslím tu servírku. Ta zmínka o pobytu v přírodě na dietě a bez chlastu… Je vám spolu dobře, nebo po sobě štěkáte a jeden druhého vytáčíte „každým slovem“?
@Ford Prefect Je nam spolu dobre, pokud zrovna na nej nejsem kvuli necemu nastvana
U me je blbe, ze me to nekdy drzi delsi dobu, manzel se treba hned chce udobrovat, pusinky a tak a ja ho odstrcim a reknu „ted ne“ a vidim na nem, ze to tezce nese, ale ja si v tu chvili nemuzu pomoct. Pred tim odjezdem to bylo horsi, pac jsme spolu byli fakt kazdy den(odesel z prace) a uz jsem mela ponorku a vztekala se kvuli kazde malickosti, ale bezne to takhle nemame
@Althya píše:
Diky. Jasne, ze jsem to zvladla i sama, ale placici dcerka musela cekat, nez ji co nejrychleji nachystam cistou postylku, kdyby byl muz doma, uz to mohlo byt hotove. To si myslim, ze jsou chvile, kdyby ti dva meli byt spolu a podelit se o peci a starost o dite, prece se rika v dobrem i ve zlem…
souhlasím..
@Althya píše:
@Ford Prefect Je nam spolu dobre, pokud zrovna na nej nejsem kvuli necemu nastvanaU me je blbe, ze me to nekdy drzi delsi dobu, manzel se treba hned chce udobrovat, pusinky a tak a ja ho odstrcim a reknu „ted ne“a vidim na nem, ze to tezce nese, ale ja si v tu chvili nemuzu pomoct. Pred tim odjezdem to bylo horsi, pac jsme spolu byli fakt kazdy den(odesel z prace) a uz jsem mela ponorku a vztekala se kvuli kazde malickosti, ale bezne to takhle nemame
No tak tohle by mě dost trápilo.. To už muselo mět váhu to co provedl, když takhle reaguješ.
Nekdy to bylo i kvuli blbosti…vim, ze casto reaguju neprimerene situaci, ale chci na tom zapracovat
@Althya píše:
Nekdy to bylo i kvuli blbosti…vim, ze casto reaguju neprimerene situaci, ale chci na tom zapracovat
No jo. Takhle si kazit náladu kvůli maličkostem..
@Althya píše:
Nevím, měl bych z toho pocit, že mě tímhle odstrčením, vlastně trestáš, že ti vlasně nejsu dost dobrej. A že nemám pro tebe takovou hodnotu, co bych měl mít.. Že tě neudělám šťastnou.. Ač, mám snahu, stejně se vztekneš kvůli blbosti..
Třeba to tak neděláš.. Jen ti popisuju jak na mě působí, když na mě žena reaguje takto…
@Honza 12 píše:
Nevím, měl bych z toho pocit, že mě tímhle odstrčením, vlastně trestáš, že ti vlasně nejsu dost dobrej. A že nemám pro tebe takovou hodnotu, co bych měl mít.. Že tě neudělám šťastnou.. Ač, mám snahu, stejně se vztekneš kvůli blbosti..
Třeba to tak neděláš.. Jen ti popisuju jak na mě působí, když na mě žena reaguje takto…
A k tomu není daleko si říct, ač dělám, co dělám, stejně šťastná nebude. Mám já tohle zapotřebí..? A pak stačí nějaká, která párkrát pochválí jak jsem úžasnej.. Šikovnej atd… A.. No nic jen přemýšlím nahlas… To jsou všechno spekulace.. Promiň..
@Honza 12 píše:
A k tomu není daleko si říct, ač dělám, co dělám, stejně šťastná nebude. Mám já tohle zapotřebí..? A pak stačí nějaká, která párkrát pochválí jak jsem úžasnej.. Šikovnej atd… A.. No nic jen přemýšlím nahlas… To jsou všechno spekulace.. Promiň..
Jo, mas pravdu, muj muz ze me casto tento pocit mel, i mi nekolikrat rekl, ze ma pocit, ze ho nemam rada a ze nevi, proc jsem si ho vlastne vzala…je to tady zminno nekde na zacatku diskuze
Manzel mi jednou rekl, ze ma vlastne jen zakladni potreby a to jidlo, spanek, sex a lasku a toho posledniho se mu u me nedostava…to bylo vloni v listopadu, kdy to mezi nami bylo fakt spatne
No nic, jedu s malou na hory, budu tu zas az od pondeli. Krasny vikend vsem ![]()
@Althya píše:
Manzel mi jednou rekl, ze ma vlastne jen zakladni potreby a to jidlo, spanek, sex a lasku a toho posledniho se mu u me nedostava…to bylo vloni v listopadu, kdy to mezi nami bylo fakt spatne
A v tomto je krůček k tomu si takovým vypisováním dokázat, že ještě vlastně nejsu uplně na hov**. A byl by o mě zájem..
@Althya píše:
No nic, jedu s malou na hory, budu tu zas az od pondeli. Krasny vikend vsem
Užijte si víkend a pořádně si odpočiňte ![]()
Ahoj, tak dnes je mi zas o neco hur a
Dcerka ve skolce, tak jsem si procetla muj denik z inkriminovaneho obdobi lonskeho rijna a listopadu a fakt to neni tak cernobile. Manzel chodil domu pozde po kazde odpoledni a jak pak na nej byla nastvana, ktakze bez duvodu to me chovani vuci nemu nebylo. Dokonce tehdy, kdyz dceara chytla rotaviry a muz po prijezdu z pohotovosti jel do hospody, tak ja jsem se rozbrecela a jemu to bylo jedno a stejne jel…dnes me to uplne rozvztekalo a mam na nej zlost, jako ze cokoliv se stalo, byla to predevsim jeho vina. Mam chut mu rict do telefenu, ze vim o te servirce, jenze to bych se pripravila o pohled na nej a to nechci. Vic casu uz mam za sebou, tak by byla skoda to uz nevydrzet, ale tezke to je porad.
@Althya píše:
Ahoj, tak dnes je mi zas o neco hur aDcerka ve skolce, tak jsem si procetla muj denik z inkriminovaneho obdobi lonskeho rijna a listopadu a fakt to neni tak cernobile. Manzel chodil domu pozde po kazde odpoledni a jak pak na nej byla nastvana, ktakze bez duvodu to me chovani vuci nemu nebylo. Dokonce tehdy, kdyz dceara chytla rotaviry a muz po prijezdu z pohotovosti jel do hospody, tak ja jsem se rozbrecela a jemu to bylo jedno a stejne jel…dnes me to uplne rozvztekalo a mam na nej zlost, jako ze cokoliv se stalo,byla to predevsim jeho vina. Mam chut mu rict do telefenu, ze vim o te servirce, jenze to bych se pripravila o pohled na nej a to nechci. Vic casu uz mam za sebou, tak by byla skoda to uz nevydrzet, ale tezke to je porad.
Opravdu nic není černobílé a i na tyhle věci vždycky musejí být dva… Vždycky na tom mají podíl oba.