Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Althya píše:
Nejsem rozhodnuta, jen tady davam pruchod svym pocitum. Berte na vedomi, ze tady ventiluju sve pocity, ktere prochazeji nejakym vyvojem, do toho asi ne zanedbatelny fakt, ze jsem tehotna a ty vykyvy tady proste jsou. Je to uz ctvrty tyden a nikomu jsem to nerekla…I kdyz byly hadky, casto kvuli necemu, coudelal muz, tak uz jen ta konverzace sama o sobe je pro me neprijatelna. Ja treba ve zlosti manzelovi nekolikrat rekla, ze si asi poridim milence, pac uz me tak stve, ale tady je zasadni rozdil, ze to byla jen slova a skutek zadny, byt prilezitosti byly. Nevera je hnusna vec a nebyla bych ji schopna, proto jsem si i nasla chlapa, u ktereho jsem si vzdy umela predstavit, ze spolu budeme do konce zivota. Pro me je manzelstvi vazna vec, proste slib, zavazek, je to neco vic, nez kdyz spolu lide jen zijou…takze az s nim budu mluvit, bude dost zasadni zjistit, jestli ma manzel na to stejny pohled
jak říkáš… jsou to jen slova. Tys je řekla, on je napsal. Ale pořád jsou to JEN slova. Jaký je v tom rozdíl? Ty můžeš a on ne?
@sissi79 píše:
právě že na tohle bych odpověděla jen:„tak si najdi“ a tím by to pro mě haslo.. celej vztah..![]()
tak máš děti, majetek, dlouhodobej vztah takže to asi není (nebyl by pro mě) důvod k rozchodu, ale už by to blbě smazatelně zůstalo někde vzadu v hlavě a s trochou promile, respektive krasohledů, v krvi by to bylo perfektní ospravedlnění pro pokec s kočkou v baru
@pohledzdruhestrany píše:
tak máš děti, majetek, dlouhodobej vztah takže to asi není (nebyl by pro mě) důvod k rozchodu, ale už by to blbě smazatelně zůstalo někde vzadu v hlavě a s trochou promile, respektive krasohledů, v krvi by to bylo perfektní ospravedlnění pro pokec s kočkou v baru
ty osobně bys to rozdýchal takhle v pohodě? Do toho ucukávání při pohlazení, hádky.. Jak dlouho?? Párkrát to člověk zkusí přejít, zkusí udělat nemožné, ale dlouhodobě.. To se podepíše na každým vztahu. Skór na takovém kde je vina jen na jednom
Pak je jen krůček k tomu nechat si pohladit ego a ješitnost jinde ![]()
@sissi79 píše:
ty osobně bys to rozdýchal takhle v pohodě? Do toho ucukávání při pohlazení, hádky.. Jak dlouho?? Párkrát to člověk zkusí přejít, zkusí udělat nemožné, ale dlouhodobě.. To se podepíše na každým vztahu. Skór na takovém kde je vina jen na jednomPak je jen krůček k tomu nechat si pohladit ego a ješitnostjinde
nejen zmiňované ![]()
@sissi79 píše:![]()
jo, tak ještě pohladit tu trubku od vysavače co
![]()
![]()
no možnost ji držet, respektive ji pojmout je nevyměnitelná, robotickým vysavačům říkám NE ![]()
no možnost ji držet, respektive ji pojmout je nevyměnitelná, robotickým vysavačům říkám NE
a už víš krom obsahu sáčku velikost tý trubky? Když teda je teleskopická
jen mi nejde do hlavy ten „tah“, nemělo by to být naopak?? Abys to nemusel reklamovat
![]()
@sissi79 píše:
a už víš krom obsahu sáčku velikost tý trubky? Když teda je teleskopická![]()
jen mi nejde do hlavy ten „tah“, nemělo by to být naopak?? Abys to nemusel reklamovat
![]()
![]()
no i ten tah má u vysavače výstup, ale mám-li druh tohoto výstupu fantazijně převést do lidské roviny, opravdu vidím, že již musím mlčet ![]()
no i ten tah má u vysavače výstup, ale mám-li druh tohoto výstupu fantazijně převést do lidské roviny, opravdu vidím, že již musím mlčet
Dnes jsem docela dlouho mluvila s manzelem a je mozne, ze se ten jejich prijezd opozdi…Nepreje jim pocasi, voda je ledova a nevydrzi v ni, tak jeli do mesta koupit ohrivacku vody. Pokud se jim tedy ted zacne darit, tak nejspis prebookujou letenky na pozdejsi termin, pac s prazdnou se vracet nechteji, to chapu a ted uz na praci nemaji tolik casu. Ale manzel znel mile, zase jsem nejak citila, ze nas miluje a ze je to ok a pokud neco bylo se servirkou, tak je to davna minulost…
@Althya píše:
Dnes jsem docela dlouho mluvila s manzelem a je mozne, ze se ten jejich prijezd opozdi…Nepreje jim pocasi, voda je ledova a nevydrzi v ni, tak jeli do mesta koupit ohrivacku vody. Pokud se jim tedy ted zacne darit, tak nejspis prebookujou letenky na pozdejsi termin, pac s prazdnou se vracet nechteji, to chapu a ted uz na praci nemaji tolik casu. Ale manzel znel mile, zase jsem nejak citila, ze nas miluje a ze je to ok a pokud neco bylo se servirkou, tak je to davna minulost…
@Althya Obcasne odlouceni muze byt ku prospechu veci. Vycistil si hlavu a treba zjistil, ze nejaky s..k se servirkou mu nestoji za rozbiti rodiny.
@Althya píše:
tak na to mysli ![]()