Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2445
3.8.14 16:28

@snee Pokud vím, tak ještě nijak. Manžel se nevrátil zatím z ciziny, takže se nic neřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
3.8.14 17:20

@pepřenka aha tak to jo, ja jsem si rikala, jestli zakladatelka nesla do toho baru nebo jestli mu nenapsala sms a tak. Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
3.8.14 17:57
@snee píše:
@pepřenka aha tak to jo, ja jsem si rikala, jestli zakladatelka nesla do toho baru nebo jestli mu nenapsala sms a tak. Dekuju :kytka:

ne, ne, nikam jsem nesla a nikomu jsem to neřekla. Cekam, az se muž vrati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
3.8.14 18:33

@Althya tak v tom pripade preji, aby se vse vyjasnilo a muz zacal sekat dobrotu a tys mu tenhle jeho preslap odpisustila ;) kazdopadne jsem zvedava na jeho reakci!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
3.8.14 19:27
@Althya píše:
Normalne se snazit v manzelstvi s detma, pomahat si, byt si oporou, nedelat druhemu naschvaly, atd

Tohle nechápu.. Snažit… To nedává vůbec smysl… 8o Tak lidi jsou jací jsou.. A Buď to funguje nebo nefunguje.. A nějaké snažení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
3.8.14 19:31
@Althya píše:
Ja si muzu hlavne za to, ze jsem se na ten pitomy FB podivala v tu nejhorsi moznou dobu. Ale jinak podstata teto diskuze je jina a i kdyz jsem nebyla dokonala manzelka (a uprimne ani zadnou takovou ve svem okoli nerznam a ani tohle nerbyl nikdy muj cil), tak to prece manzela neomlouva! A ty to porad zlehcujes, ze k tomu mel duvody a ja tvrdim, ze nemel. Sorry, ale resit problemy ve vztahu tak, ze zacnu flirtovat s mladou servirkou a chodit za ni? To je ubohost, ke ktere bych se nikdy nesnizila, ac by me manzel stval sebevic a to vubec nemluvim o tom, ze treba doslo i na dokonanou neveru…A neco mezi nima bylo urcite, kdyz v te konverzaci resili, ze manzel jednou odesel z toho podniku, aniz by ji dal pusu. Ona doslova napsala :„zadna pusa? Nic…“.
Takze na libani klidne dojit mohlo a to teda za neveru povazuju

A proč si nezaflirtovat s mladou servírkou.. Když ti to může zachránit manželství.. Hm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
3.8.14 19:34
@Ford Prefect píše:
Protože půl roku staré konverzaci ze servírkou nepřikládal váhu. Kdyby to bylo čerstvé, choval by se jako všichni záletníci - zaheslovaný počítač apod. Asi netušil, že ho manželka prolustruje :mrgreen:

Tak jistě.. Půl roku stará konverzace.. Vždyť o nic nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.8.14 20:35
@Honza 12 píše:
A proč si nezaflirtovat s mladou servírkou.. Když ti to může zachránit manželství.. Hm…

Tak zakladatelka ví že není dokonalá manželka a ani to nebyl její cíl, ale manžel musí být dokonalý a pro odpuštění se pojede už jen podle jejich pravidel. Jen aby to pak nebylo opuštění :think:

• Citovat
  • Upravit
30129
3.8.14 20:49
@sissi79 píše:
Tak zakladatelka ví že není dokonalá manželka a ani to nebyl její cíl, ale manžel musí být dokonalý a pro odpuštění se pojede už jen podle jejich pravidel. Jen aby to pak nebylo opuštění :think:

Já bych zakladatelku neviděl tak černě.. Nikdo není dokonalý.. A ani nemůže chtít být.. Protože to zkrátka nejde.. Spíš mě pořád fascinuje.. Že svůj další život, staví na tom, jestli byl nebo, nebyl možná nevěrnej.. A nebere v potaz to. Jestli ten chlap za to stojí.. I za to odpustit mu případnou nevěru. Radši budu s božskou, byť třeba nevěrnou ženskou, než z blbou husou.. A to se do nikoho nechcu navážet… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.8.14 20:57
@Honza 12 píše:
Já bych zakladatelku neviděl tak černě.. Nikdo není dokonalý.. A ani nemůže chtít být.. Protože to zkrátka nejde.. Spíš mě pořád fascinuje.. Že svůj další život, staví na tom, jestli byl nebo, nebyl možná nevěrnej.. A nebere v potaz to. Jestli ten chlap za to stojí.. I za to odpustit mu případnou nevěru. Radši budu s božskou, byť třeba nevěrnou ženskou, než z blbou husou.. A to se do nikoho nechcu navážet… :roll:

Nevidím ju černě.. Jen nestačím zírat na čem stojí základy dalšího společnýho bytí.. Klást si podmínky apod mi přijde přes čáru. A o té nedokonalosti to jsou její vlastní slova.. Stačí si přečíst její příspěvek cos citoval. Ale já tu jsem ta zlá strana s divnýma názorama tak se ignoruju 8)

• Citovat
  • Upravit
30129
3.8.14 21:05
@sissi79 píše:
Nevidím ju černě.. Jen nestačím zírat na čem stojí základy dalšího společnýho bytí.. Klást si podmínky apod mi přijde přes čáru. A o té nedokonalosti to jsou její vlastní slova.. Stačí si přečíst její příspěvek cos citoval. Ale já tu jsem ta zlá strana s divnýma názorama tak se ignoruju 8)

Já jsu taky divnej… Ale přece není důležitý, jestli byl nebo nebyl věrnej.. To je děsná krávovina.. Nejdůležitější je. se zamyslet… Chci ho takovýho jakej je? Je mě s ním dobře? Stojí za to? Lepší nevěrnej miláček.. Než zlej a hnusnej hajzl… Já už nevím jak to napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.8.14 21:15
@Honza 12 píše:
Já jsu taky divnej… Ale přece není důležitý, jestli byl nebo nebyl věrnej.. To je děsná krávovina.. Nejdůležitější je. se zamyslet… Chci ho takovýho jakej je? Je mě s ním dobře? Stojí za to? Lepší nevěrnej miláček.. Než zlej a hnusnej hajzl… Já už nevím jak to napsat.

Já vím moc dobře jak to myslíš.. Do tý doby to bylo všechno v pohodě než prolustrovala FB.. Teď jí volal, cítila z něj lásku.. Jí určitě taky chybí.. Na tohle by měla zakladatelka brát zřetel v rozhodování co dál než v tom co napsal a čeho beztak lituje.. To mě tak… :roll:

• Citovat
  • Upravit
30129
3.8.14 21:36
@sissi79 píše:
Já vím moc dobře jak to myslíš.. Do tý doby to bylo všechno v pohodě než prolustrovala FB.. Teď jí volal, cítila z něj lásku.. Jí určitě taky chybí.. Na tohle by měla zakladatelka brát zřetel v rozhodování co dál než v tom co napsal a čeho beztak lituje.. To mě tak… :roll:

On toho ani přece litovat nemá.. Ne? Důležitý je zda ti dva chtějí spolu být.. A vychovávat děti.. Prostě být šťastní… Tak naco litovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.8.14 21:39
@Honza 12 píše:
On toho ani přece litovat nemá.. Ne? Důležitý je zda ti dva chtějí spolu být.. A vychovávat děti.. Prostě být šťastní… Tak naco litovat…

tak litovat by měl.. že se neodhlásil z FB :P :P :mrgreen:
ale když byli šťastní doteď, proč by to nemělo jít dál.. proč si člověk šlape po štěstí kvůli kravinám..

• Citovat
  • Upravit
15097
3.8.14 21:40

@Honza 12 Oni jsou jen dvě možnosti? Blbá husa, nebo božská co mi nasazuje parohy? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí