Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše:
No.. Tak a jakej je plán.. Když řekne, že nic nebylo, že je v cajku a vypisovat si dál nikdy s nikým nebude, tak je to happy end. A jakej máš plán když by ti to náhodou poptvrdil? Jakože nevěrnej byl? Dokuď tohle nevíš, tak se nemá cenu ani ptát se ho..
Plan je asi takovy, ze prvni s nim proberu nas vztah, co pro nas oba znamena nase manzelstvi, atd. A pak mu asi reknu, ze vim o te holce a budu se mu divat do oci, at vidim reakci. Pokud se bude tvarit nechapave, tak prikrocim k te konverzac, co mi k tomu muze rict a pokud se lekne a uvidim to na nem, tak zrejme ma maslo na hlave a bude to blbe a uvidime, kam se to vyvine
@Althya píše:
Decka, tak pozitri uz to bude mesic, co jsem nasla onu konverzaci…uteklo to rychle. Nakonec neni ani tak tezke to tajit pred blizkyma a pred manzelem po telefonu, ale nejhorsi je, za na to fakt casto myslim a trapi me to porad a myslenky jsou svi.neUz aby muz prijel
Jestli ti mohu poradit, rodine se s tim nesveruj.Ty se s nim rozhodnes zustat, odpustis a budete dal zit v pohode a klidku, ale ver, ze u rodicu uz by mel vroubek, celkem logicky, protoze te miluji a uz by to nikdy nebylo uplne ono.
Navic ja jsem zastancem hesla, ze nedorozumeni a problemy si maji partneri vyresit mezi sebou bez zasahu treti osoby.
@Chocoloco píše:
Jestli ti mohu poradit, rodine se s tim nesveruj.Ty se s nim rozhodnes zustat, odpustis a budete dal zit v pohode a klidku, ale ver, ze u rodicu uz by mel vroubek, celkem logicky, protoze te miluji a uz by to nikdy nebylo uplne ono.
Navic ja jsem zastancem hesla, ze nedorozumeni a problemy si maji partneri vyresit mezi sebou bez zasahu treti osoby.
Souhlasim a z toho duvodu jsem to nikomu nerekla. Vim jen o te konverzac, nic vic, tak pokud to s muzen vyresime, nikomu to ani rikat nebudu, nebude duvod
@Althya píše:
Plan je asi takovy, ze prvni s nim proberu nas vztah, co pro nas oba znamena nase manzelstvi, atd. A pak mu asi reknu, ze vim o te holce a budu se mu divat do oci, at vidim reakci. Pokud se bude tvarit nechapave, tak prikrocim k te konverzac, co mi k tomu muze rict a pokud se lekne a uvidim to na nem, tak zrejme ma maslo na hlave a bude to blbe a uvidime, kam se to vyvine
Proč až takhle?? Myslíš že je potřeba pro rozhodnutí vědět detaily?? Jen to ublíží.. Kdyby si s ní jen psal, zůstaneš s ním?? A proč?? Budeš ho milovat míň když ti neřekne pravdu a bude taktní??
Tahle situace mě moc mrzí, že ji musíte prožívat. Pokud chcete můj vlastní názor, je to těžké. Člověk nikdy neví, jak zareaguje. Když píšete, že je ted manžel v zahraničí, nedala bych na sobe nic znát a az by prijel pěkne by mi to musel vysvetlit. Někdo může říct, že to nic není, ze je to „jen hraní“ ale já toto beru uz za nevěru. Toto si muze psat s vami a ne s cizi zenou. To, že jde chlap po meste a otoči se za nejakou holkou - to je normalni, taky se nekdy ohlédnete urcite po nejakem chlapovi ale nic víc. Musí to hodne bolet, nevím ted, jestli jste uvedla, či spolu mate deti - ale at to boli sebevíc, smiřovala bych se radeji s tim horsim nez cekat dobré a pak vas to položí. Tímto by u me chlap ztratil důveru. pro mě i tato „nevinnost“ pěkně bolí u srdce. Určite dobre promyslete jestli s takovym chlapem chcete zůstat dál a jestli ten čas ktery jste zatím spolu za to stál a nebo na vas nekde čeka „ten lepší“. Každopádně, at se rozhodnete jakkoliv, moc drzim pestičky, buďte silná. ![]()
@sissi79 píše:
Proč až takhle?? Myslíš že je potřeba pro rozhodnutí vědět detaily?? Jen to ublíží.. Kdyby si s ní jen psal, zůstaneš s ním?? A proč?? Budeš ho milovat míň když ti neřekne pravdu a bude taktní??
Bingo.
@Althya píše:
Souhlasim a z toho duvodu jsem to nikomu nerekla. Vim jen o te konverzac, nic vic, tak pokud to s muzen vyresime, nikomu to ani rikat nebudu, nebude duvod
Dobre delas, budu ti drzet palce, at to dopadne k vasi oboustranne spokojenosti ![]()
@Althya píše:
Tak jistě že se lekne… To je jasný. Pak začně koktat, něco, že to nic nebylo, že to tak nemyslel, že tebe má nejraději.. Atd.. Že je ti věrnej.. A u toho to asi skončí… Teda tak bych asi regoval já. ![]()
@Honza 12 píše:
Tak jistě že se lekne… To je jasný. Pak začně koktat, něco, že to nic nebylo, že to tak nemyslel, že tebe má nejraději.. Atd.. Že je ti věrnej.. A u toho to asi skončí… Teda tak bych asi regoval já.
Jako všichni
Nikdo naférovku neřekne, máš parohy že vratama neprojdeš… Naco ubližovat víc pokud ti na tom člověku záleží s uklouzls už jakkoliv.. Naco srazit na dno. To není potřeba. Ty s tím musíš žít, žes podledl, každý máme svědomí a to by měla být ta daň, né trápit druhýho..
@sissi79 píše:
No ja s nim ale zustat chci…a chci vedet, co s ni mel a treba proc si s ni psal, proc za ni chodil po odpoledni. Mavnout nad tim rukou a delat, ze se nic nestalo, to nedokazu. Ale nechci ni delat nejake sceny a vyhrocovat to, uvidim, jak bude reagovat a od toho se to bude odvijet
@Althya píše:
No ja s nim ale zustat chci…a chci vedet, co s ni mel a treba proc si s ni psal, proc za ni chodil po odpoledni. Mavnout nad tim rukou a delat, ze se nic nestalo, to nedokazu. Ale nechci ni delat nejake sceny a vyhrocovat to, uvidim, jak bude reagovat a od toho se to bude odvijet
zaměř se na to že s ním chceš zůstat, to je to hlavní, zapracujte na sobě navzájem oba, na vztahu, užijte si než se prcek narodí, ale nepátrej po detailech.. Je to cesta do pekel, jen ti to bude vzadu v hlavě znít a nezapomeneš nikdy.. Řekni mu že o tom víš, že tě to bolí, zamrzelo, že víš žes taky nebyla svatá v chování, ale nepátrej dál. Časem by z toho mohl být konec pokud by ses nepřenesla přes to a to by byla škoda..
@Althya píše:
Pokuď s ním chceš zůstat. Tak tohle jsou přesně otázky, a věci, co by jsi ani vědět neměla…
co plánuješ až přijede, víš to? Máš představu co dál? ať už řekne cokoliv?