Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Althya píše:
Tak nevera neni prokazana a ja se manzela vzdavat nechci, treba i proto, ze za poslednich 6 let jsem nepotkala chlapa, ktery by se mi libil vic, pasujeme k sobe
je divné nyní sázet na jistotu, když si sama vybíráš nejisté
@Althya píše:
Tak nevera neni prokazana a ja se manzela vzdavat nechci, treba i proto, ze za poslednich 6 let jsem nepotkala chlapa, ktery by se mi libil vic, pasujeme k sobe
No tak na tom, že se mi líbí, bych zrovna setrvávání ve vztahu nestavěla. Navíc když on evidentně problém s tím, že by se mu nikdo jiný nelíbil, nemá. ![]()
Spíše bych se zamyslela nad tím, jestli se na něj můžu stoprocentně spolehnout, jestli je zodpovědný, milující a vzorný manžel a táta. A jestli i přes to, co mi teď provedl (ať již bylo „dílo“ dokonáno až do konce nebo ne), mu budu moci věřit a být s ním spokojená i nadále, aniž bych se tím v budoucnu užírala. Pokud by odpovědi byly ano, pak bych se v tom nenimrala, udělala v sobě tlustou čáru a šla dál.
@smoulinka71 píše:
Já? Vždycky všeho.
Ty možná s tímto partnerem, kterého momentálně máš, ano.
Otázka ale je, čeho by dosáhla zakladatelka s jejím partnerem, který na ní evidentně závislý není ![]()
@káťa píše:
Otázka ale je, čeho by dosáhla zakladatelka s jejím partnerem, který na ní evidentně závislý není
souhlasím
taky mě vždycky pobaví kamarádka, která má doma partnera, který ji opravdu hooodně miluje, nic bez ní nepodnikne a poslouchá na slovo
když nám vysvětluje, jak to s chlapama jednoduché… ale takových chlapů jako má šmoulinka nebo ta moje kámoška, je málo…
@káťa píše:
Otázka ale je, čeho by dosáhla zakladatelka s jejím partnerem, který na ní evidentně závislý není
Já vždycky s každým.
A to že jich bylo.
@Maria37 píše:
souhlasímtaky mě vždycky pobaví kamarádka, která má doma partnera, který ji opravdu hooodně miluje, nic bez ní nepodnikne a poslouchá na slovo
když nám vysvětluje, jak to s chlapama jednoduché… ale takových chlapů jako má šmoulinka nebo ta moje kámoška, je málo…
No vidíš a já jich měla několik a vždycky jsem měla to stejné. Tak nevím.
Myslím si, že chlap velice rychle pochopí, co si může dovolit a co ne hned na začátku. Navíc já to doma nemám tak, že bych zavelela a on udělá, kdepak. Ani nemusím říkat a sám udělá. A víš co můj současný manžel si v minulým manželství dělal co chtěl, přitom měl doma semetriku, která neustále jen ječela. Jenže to já nejsem, nikdy nekřičím, stačí říct.
Jo a ještě jedno bych tu chtěla napsát, když jsem se mýho chlapa zeptala, proč se tak změnil a je z něj vlastně úplně jiný člověk, tak mi řekl, protože mi na tobě záleží a uvědomil jsem si, že o tebe bych přijít nechtěl. Kdežto u jiných mu to bylo jedno, proto se nikdy nesnažil.
@smoulinka71 píše:
Jo a ještě jedno bych tu chtěla napsát, když jsem se mýho chlapa zeptala, proč se tak změnil a je z něj vlastně úplně jiný člověk, tak mi řekl, protože mi na tobě záleží a uvědomil jsem si, že o tebe bych přijít nechtěl. Kdežto u jiných mu to bylo jedno, proto se nikdy nesnažil.
tak u vás je fajn, že je vidět, že vám na tom vztahu záleží OBĚMA a to je základ, když se snaží jen jeden je to stejně ve výsledku na… nic
@Maria37 píše:
tak u vás je fajn, že je vidět, že vám na tom vztahu záleží OBĚMA a to je základ, když se snaží jen jeden je to stejně ve výsledku na… nic
ano přesně tak, já bych si k němu nedovolila nic hroznýho, v podstatě mu nic nevyčítám, on si mě za to strašně váží. Tohle nezná, ta jeho bývalá ho jenom peskovala, pořád ležíš, hraješ hry, zas jenom makáš na zahradě, pořád něco. On měl pocit, že ať je to tak nebo tak, vždycky se našel den, kdy to schytal. Já mu do jeho volnýho času nemluvím. Jestli je unavený ať si odpočine, jestli chce jít sekat trávu, ať jde. No a on je v maximálním klidu a je prostě se mnou rád, říká že jsem strašná pohodářka a všechno je doma v klidu, na všem se domluvíme.
@káťa píše:
No tak na tom, že se mi líbí, bych zrovna setrvávání ve vztahu nestavěla. Navíc když on evidentně problém s tím, že by se mu nikdo jiný nelíbil, nemá.Spíše bych se zamyslela nad tím, jestli se na něj můžu stoprocentně spolehnout, jestli je zodpovědný, milující a vzorný manžel a táta. A jestli i přes to, co mi teď provedl (ať již bylo „dílo“ dokonáno až do konce nebo ne), mu budu moci věřit a být s ním spokojená i nadále, aniž bych se tím v budoucnu užírala. Pokud by odpovědi byly ano, pak bych se v tom nenimrala, udělala v sobě tlustou čáru a šla dál.
Myslim, ze ta holka byla na nej jen mila a byla snadno dostupna, ten podnik mame kousek od jeho prace i od naseho domu, takze tak nejak po ruce. Jednou jsem tam s nim byla v te nejvic inkriminovane dobe a manzel mel oci jen pro me a ani se mu nedivim ![]()
@smoulinka71 To je fajn, ze vam to tak klape. Ja ale moc dobre vim, co na meho muze plati, jen to nedelam, mam nekdy fakt hroznou povahu, ale bude stacit byt fakt jen vic mila (jak mi ostatne rikaji vsichni, co nas znaji) a budu ho mit omotaneho kolem prstu. Jen, ze ja jsem ve vztahu rada za tu nezavislou, co to ma „na haku“
Vim, ze je to pristup na prd a zmenim to
@Althya píše:
Myslim, ze ta holka byla na nej jen mila a byla snadno dostupna, ten podnik mame kousek od jeho prace i od naseho domu, takze tak nejak po ruce. Jednou jsem tam s nim byla v te nejvic inkriminovane dobe a manzel mel oci jen pro me a ani se mu nedivim
@Althya píše:
@smoulinka71 To je fajn, ze vam to tak klape. Ja ale moc dobre vim, co na meho muze plati, jen to nedelam, mam nekdy fakt hroznou povahu, ale bude stacit byt fakt jen vic mila (jak mi ostatne rikaji vsichni, co nas znaji) a budu ho mit omotaneho kolem prstu. Jen, ze ja jsem ve vztahu rada za tu nezavislou, co to ma „na haku“Vim, ze je to pristup na prd a zmenim to
Zatím jsem nepřispívala, ale už mi to nedá. Holka, měla by sis ujasnit svůj postoj. Nejdřív rozvíjíš teorie, že se ten tvůj zakoukal jinde a že za nim poletíš na druhý konec světa, abys mu to spočítala, a pak jsi zase strašně nad věcí, protože on má oči jen pro tebe. Nebo ho spíš omlouváš, protože někdo naznačil, že mu třeba nemusíš stačit a rád se podívá na jinou. No a jestli chceš být za tu, co to má na háku, tak mu prostě nic neříkej, o žádne fb konverzaci se nezmiňuj a je to. ![]()
@Luca10 píše:
Zatím jsem nepřispívala, ale už mi to nedá. Holka, měla by sis ujasnit svůj postoj. Nejdřív rozvíjíš teorie, že se ten tvůj zakoukal jinde a že za nim poletíš na druhý konec světa, abys mu to spočítala, a pak jsi zase strašně nad věcí, protože on má oči jen pro tebe. Nebo ho spíš omlouváš, protože někdo naznačil, že mu třeba nemusíš stačit a rád se podívá na jinou. No a jestli chceš být za tu, co to má na háku, tak mu prostě nic neříkej, o žádne fb konverzaci se nezmiňuj a je to.
Ja jsem ani jednou nenaznacovala, ze bych za nim letela a neco mu spocitala…
Tak nevim, kde jsi to nasla. Tam to jsem napsala jen proto, ze fakt uz vim, kde byla chyba a co je treba zlepsit. Nezakoukal se jinde, pac v te nejhorsi dobe po jedne fakt vyhrocene rozmluve s manzelem mi rekl, ze me miluje a nechce odejit. Takze neni treba tady prehanet a psat neco, co ma k pravde daleko
@Althya píše:
Myslim, ze ta holka byla na nej jen mila a byla snadno dostupna, ten podnik mame kousek od jeho prace i od naseho domu, takze tak nejak po ruce. Jednou jsem tam s nim byla v te nejvic inkriminovane dobe a manzel mel oci jen pro me a ani se mu nedivim
@Althya píše:
@smoulinka71 To je fajn, ze vam to tak klape. Ja ale moc dobre vim, co na meho muze plati, jen to nedelam, mam nekdy fakt hroznou povahu, ale bude stacit byt fakt jen vic mila (jak mi ostatne rikaji vsichni, co nas znaji) a budu ho mit omotaneho kolem prstu. Jen, ze ja jsem ve vztahu rada za tu nezavislou, co to ma „na haku“Vim, ze je to pristup na prd a zmenim to
kdy jsi zpyšněla?? ![]()
nevím, nikdy jsem nechtěla mít chlapa omotaného kolem prstu, pak pro mě neměl žádnou hodnotu. Chlap aby mi imponoval musí být svůj, musím k němu vzhlížet ale určitě né abych ho měla omotaného kolem prstu.. Takovej pro mě nemá sebemenší hodnotu. ![]()