Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Sonarka urcite by to chtelo fajn vecer ale dalsi zadrhel neni kam dat deti. Myslim ze to taky dela dost mohli jsme se jit driv projit na veceri na pivo z kamaradama.Ted muze jen jeden druhej musi byt z detma.Snad to nejak prekoname cele a bude zas fajn:)
Nech tomu volný průběh a uvidíš, hlavně se nenervuj, ať už je to jakkoliv a nech třeba občas manžela, ať pohlídá, i kdybys měla jít jen nakoupit, uvidíš, že ti to prospěje a i manželovi, když si na chvíli vyzkouší, co to je, uhlídat tři mrňata
Já si to teda taky neumim představit, tři malé děti, máš můj obdiv
A držím pěsti, ať se vše vrátí do starých dobrých kolejí ![]()
@Althya ahoj, chci se jen zeptat, jak to dopadlo, když se manžel vrátil z služební cesty?? Řekla jsi mu to? Jak reagoval?? Jestli jsi to někde sem už psala, tak se nezlob, asi mi to uniklo
![]()
Ahoj, tady zakladatelka. Tak s muzem jsme si promluvili hned v sobotu (az ted jsem na netu). Tresoucim se hlasem jsem mu rekla, ze vim o nem a te servirce. Manzel se tvaril vylozene nechapave, jako co ze vim, tak jsem se zeptala, co spolu maji/meli. To uz jsem z manzelovy reakce tusila, ze nejspis opravdu mezi nima k nicemu nedoslo. Rekl, ze si nejakou dobu psali a flirtovali spolu, ale s ni nic nemel, ze to ani neslo, pac jsou oba zadani, ona ma pritele, vidali se jen v tom baru a tam to o nich spousta lidi vi, ze muz je zenaty a ona ma chlapa. Ze se pak i dohodli, ze v tom dal nebudou pokracovat a skoncilo to ve stejne dobe, kdy i ta konverzace na FB. Pak do podniku manzel dal chodil, ale s ni pry max. prohodil par slov. Kdyz jsem se zeptala, co ho k tomu vedlo, tak ze si chtel po peti letech zaflirtovat, ze ho to bavilo, doma nastvana manzelka a ona byla mila, ale ze by to nenechal (asi) zajit nekam dal a nenapadlo by ho, ze na to prijdu. Nevadilo mu, ze jsem mu koukla na FB, ale nebyl nadseny, ze jsem si procitala jeho konverzace…ale pak nad tim mavl rukou, omluvil se, ze ho moc mrzi, ze jsem se kvuli tomu trapila a uz nikdy to neudela…ze je mi celou dobu verny. Nemam duvod mu neverit. Ze mi ani nelhal, kdyz tvrdil, ze chodi na pivko po odpoledni s kolegy z prace, ze to tak opravdu bylo a nekdy u toho pokecal se servirkou, ale ve finale, ze fakt o nic neslo. Musim rict, ze se mi ulevilo, opravdovou neveru bych vydychavala tezko a jsem rada, ze manzel nepatri mezi ty chlapy, u kterych je zena v neustale nejistote. Takze ted mame doma idylku a snad to tak vydrzi, probrali jsme i nas vztah, hodnoty a k tomu se chci jeste vratit, ale zalezitost se servirkou je pro me uzavrena. Muzi jsem dala jasne najevo, ze neco takoveho je pro me do budoucna neakceprovatelne
@elvia2 píše:
@Althya upřímně-čekala jsi jinou odpověď?
Myslim, ze celou dobu jsem tady tvrdila, ze si nemyslim, ze by s ni spal (ale bala jsem se na to nejak vice upnout, at pak newjsem zklamana)a kdyz jsem ho videla u toho rozhovoru, tak mi bylo jasne, ze k nicemu nedoslo. Poznam, kdyz lze a vlastne se tim i vysvetlily nektere veci
Jinak diky, taky se mi ulevilo a snad jsme si oba uvedomili par veci ![]()
No vidíš. A kolik nervů sis mohla ušetřit, kdybys nešmejdila, kde nemáš. Tvrdil jsem, že když si fb nezahesloval, tak pro něj ta stará konverzace neměla význam. Ať se vám daří ![]()
@Althya
Fajn
Věřím že vás to stmelí, vyjasníte si co a jak a budou druhé líbánky
![]()
@Althya tok konec dobrý všechno dobré, jasně jsi mu řekla co si o tom myslíš a on ví, kde máš hranice, zároveň ví, že umíš pátrat, což je trochu mínus pro tebe, protože ikdyby bylo nějaké příště už na to nemusíš přijít, drsný flirt to byl, ale přeji aby žádné příště už nemuselo být a vy jste se mohli brzo těšit z dalšího člena rodiny ![]()
@Sonarka urcite by to chtelo fajn vecer ale dalsi zadrhel neni kam dat deti. Myslim ze to taky dela dost mohli jsme se jit driv projit na veceri na pivo z kamaradama.Ted muze jen jeden druhej musi byt z detma.Snad to nejak prekoname cele a bude zas fajn:)