Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chocoloco píše:
@sissi79 Ale prakticnost meho navrhu neokecas.Ja bych tam, jako spravna truchlici vdova nezvykla pozivat alko napoje, asi Karla zapomnela nekde na baaaru, v horsim pripade na damskem WC, coz by se tomu chlipnikovi mozna mohlo nakonec i libit, ze..
@sissi79 píše:![]()
ne, u nás dojde k nešťastné náhodě a nikdo ho nikdy nenajde
![]()
![]()
![]()
Jestli pomyslis na combo vana a louh, tak nezapomen dokoupit i krtka na potrubi ![]()
@Chocoloco píše:
Jestli pomyslis na combo vana a louh, tak nezapomen dokoupit i krtka na potrubi
teď jsem tu vanu hodinu drhlaaj s kachličkama.. bude to muset být jiná nešťastná náhoda
![]()
ne, u nás dojde k nešťastné náhodě a nikdo ho nikdy nenajde
![]()
![]()
![]()
Však jasan…lopata nachystaná, jak hodíš echo, jsem tam
Kup hodně plachty, ať nezamoří půl dědiny
![]()
Omlouvám se zakladatelce za pleveleni
ale jestli jste někdo viděli Borgman, tam byl skvělej návod ![]()
kdyby byla zima hodil by se aspoň na posypání cestičky dom z baru
![]()
pomoc dámě v nesnázích
![]()
![]()
Jako ze byl to sice rozsevac, ale po smrti alespon jednou poslouzil sve zene ku prospechu? A neni jednodussi s sebou nosit pytlik se soli? Ta urna neco vazi a je tak nejak neprakticka a blbe maskovatelna ![]()
@Catus píše:
Však jasan…lopata nachystaná, jak hodíš echo, jsem tamKup hodně plachty, ať nezamoří půl dědiny
![]()
![]()
Omlouvám se zakladatelce za pleveleni
ale jestli jste někdo viděli Borgman, tam byl skvělej návod
si to budu muset sosnout
![]()
@Chocoloco píše:
Jako ze byl to sice rozsevac, ale po smrti alespon jednou poslouzil sve zene ku prospechu? A neni jednodussi s sebou nosit pytlik se soli? Ta urna neco vazi a je tak nejak neprakticka a blbe maskovatelna
urna se dá pak použít i na jiné věci
a Karel potřebuje někdy taky vyvenčit, přece nebude „hnít“ doma
![]()
@sissi79 píše:
urna se dá pak použít i na jiné věci![]()
a Karel potřebuje někdy taky vyvenčit, přece nebude „hnít“ doma
![]()
Karel doma evidentne nikdy moc casu netravil, tak at si rozsiri obzory a zkusi na stara kolena nejakou tu novinku. Stridani strazi se tomu rika ![]()
@sissi79 píše:
si to budu muset sosnout![]()
![]()
Nestahuj, nepochopis
![]()
Ti to v chlivku někdy popíšu ![]()
@Chocoloco píše:
Karel doma evidentne nikdy moc casu netravil, tak at si rozsiri obzory a zkusi na stara kolena nejakou tu novinku. Stridani strazi se tomu rika
@Catus píše:taky jsem nepochopila
ale chceš mi to vysvětlit
to ja na dobré cestě
![]()
@sissi79 Ale prakticnost meho navrhu neokecas
.Ja bych tam, jako spravna truchlici vdova nezvykla pozivat alko napoje, asi Karla zapomnela nekde na baaaru, v horsim pripade na damskem WC, coz by se tomu chlipnikovi mozna mohlo nakonec i libit, ze..