Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
7.8.14 09:55
@sissi79 píše:
8o kdy jsi zpyšněla?? 8o
nevím, nikdy jsem nechtěla mít chlapa omotaného kolem prstu, pak pro mě neměl žádnou hodnotu. Chlap aby mi imponoval musí být svůj, musím k němu vzhlížet ale určitě né abych ho měla omotaného kolem prstu.. Takovej pro mě nemá sebemenší hodnotu. :think:

S tímhle souhlasím ;)
A myslím si, že u zakladatelky to s tím omotáním kolem prstu nebude tak horké. zatím se tedy doteď její manžel jako omotaný ani trošku nechoval.

• Citovat
  • Upravit
69235
7.8.14 15:31

@Althya teda já už to ani nedočítám, ale prezentuješ se čím dál tím hůř. V podstatě já už jsem ve fázi, kdy si říkám, chudák tvůj chlap a ty se jevíš jako namyšlená nepříjemná megera. Už by se mi chtělo skoro napsat, že tebe bych tedy chtěla mít doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
7.8.14 17:16
@sissi79 píše:
8o kdy jsi zpyšněla?? 8o
nevím, nikdy jsem nechtěla mít chlapa omotaného kolem prstu, pak pro mě neměl žádnou hodnotu. Chlap aby mi imponoval musí být svůj, musím k němu vzhlížet ale určitě né abych ho měla omotaného kolem prstu.. Takovej pro mě nemá sebemenší hodnotu. :think:
:think: ale vydírat chlapa můžu néé :think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.8.14 17:53
@terinka4444 píše:
@Althya teda já už to ani nedočítám, ale prezentuješ se čím dál tím hůř. V podstatě já už jsem ve fázi, kdy si říkám, chudák tvůj chlap a ty se jevíš jako namyšlená nepříjemná megera. Už by se mi chtělo skoro napsat, že tebe bych tedy chtěla mít doma.

Tady se clovek fakt nezavdeci, kdyz si stezuju, je to blbe a stejne me nikdo nepolituje a kdyz se mi vraci zdrave sebevedomi, tak jsem za namyslenou megeru :). A uprimne receno, je mi to uplne jedno, konecne se po mesici opet citim byt sama sebou, ve sve kuzi a stezovat si nemam na co, naopak citim vdek za svuj zivot, ktery mi muze vetsina lidi jen zavidet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
7.8.14 17:55
@Althya píše:
Tady se clovek fakt nezavdeci, kdyz si stezuju, je to blbe a stejne me nikdo nepolituje a kdyz se mi vraci zdrave sebevedomi, tak jsem za namyslenou megeru :). A uprimne receno, je mi to uplne jedno, konecne se po mesici opet citim byt sama sebou, ve sve kuzi a stezovat si nemam na co, naopak citim vdek za svuj zivot, ktery mi muze vetsina lidi jen zavidet

tak závidět ti momentálně není co… ale vrácený sebevědomí a dobrý scénář pro řešení tvé situace je super… držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.8.14 18:21
@Maria37 píše:
tak závidět ti momentálně není co… ale vrácený sebevědomí a dobrý scénář pro řešení tvé situace je super… držím palce :)

Diky. Bylo to mysleno tak, ze i kdyz jsem nasla co jsem nasla u meho muze, tak porad - jsem zdrava, po materialni strance mi nic nechybi, mam fajn rodinu, ktera mi pomaha, bajecnou dceru a cekam zdrave detatko a to neni malo. Spousta lidi tohle nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
7.8.14 21:24
@Althya píše:
@smoulinka71 To je fajn, ze vam to tak klape. Ja ale moc dobre vim, co na meho muze plati, jen to nedelam, mam nekdy fakt hroznou povahu, ale bude stacit byt fakt jen vic mila (jak mi ostatne rikaji vsichni, co nas znaji) a budu ho mit omotaneho kolem prstu. Jen, ze ja jsem ve vztahu rada za tu nezavislou, co to ma „na haku“ :lol: Vim, ze je to pristup na prd a zmenim to

Já jsem ve vztahu taky ta, která to má víc na háku. ;)

• Citovat
  • Upravit
13141
7.8.14 22:17
@Althya píše:

A tys chtěla politovat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
7.8.14 22:27

@omites A ty bys nechtěla politovat? Každý komu se to stane se někomu svěří a chce nejdřív politovat a pak znát názor ostatních, jak by to rozlouskly jiné ženy. Většinou se svěřuje asi člověk v reálu, nicméně, tady má těch názorů víc ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.8.14 22:54
@boball píše:
@omites A ty bys nechtěla politovat? Každý komu se to stane se někomu svěří a chce nejdřív politovat a pak znát názor ostatních, jak by to rozlouskly jiné ženy. Většinou se svěřuje asi člověk v reálu, nicméně, tady má těch názorů víc ne?:-)

jsem asi jiná, ale neočekávám lítost okolí. Vím, že za věci, co se mi dějí, si můžu sama. Jsem děsný realista a logik. Takže já hned hledám řešení a nechci, v zásadě si vůbec nepřeji, být litována. :kytka:
Ne, já bych politovat rozhodně nechtěla. A že už jsem taky nadělala kopanců.

Mám k tomu ještě jeden důvod, ale ten tady snad ani není vysvětlitelný. Lépe řečeno, málokdo ho chce pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
8.8.14 07:34

@omites No jo, ale každej je jinej. Já osobně bych se nesvěřovala nikomu, a pořešila to po svém. Nicméně moje kamarádky když je něco takového potkalo, hned se běžely svěřit. Takže je to asi normální a není na tom nic k divení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
8.8.14 08:16
@Althya píše:
Diky. Bylo to mysleno tak, ze i kdyz jsem nasla co jsem nasla u meho muze, tak porad - jsem zdrava, po materialni strance mi nic nechybi, mam fajn rodinu, ktera mi pomaha, bajecnou dceru a cekam zdrave detatko a to neni malo. Spousta lidi tohle nema

Spousta lidí by byla šťastnější, kdyby se radovali z toho co mají, místo aby nadávali na to co nemají.

Správný přístup ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
8.8.14 09:59
@Althya píše:
Diky. Bylo to mysleno tak, ze i kdyz jsem nasla co jsem nasla u meho muze, tak porad - jsem zdrava, po materialni strance mi nic nechybi, mam fajn rodinu, ktera mi pomaha, bajecnou dceru a cekam zdrave detatko a to neni malo. Spousta lidi tohle nema

já ti fandím, jsem ráda, že jsi v sobě probudila ženu/bojovnici a zaplašila „chudinku“ a věřím, že to dobře dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.14 23:41

Milá zakladatelko, nečetla jsem celou diskuzi, ale chci Ti říct, že jsem ve velmi podobné situaci a dost zvažuju co udělám. Našla jsem u přítele v mobilu zprávy, kde se domlouval s několika ženami…dlouhé konverzace plně komplimentů, foteček :poblion: je mi z něj zle…není to poprvé ani podruhé…poprvé mi to udělal když jsem byla 4 týdny po porodu syna, tedy to jsem to odhalila…náhodou, viděla jsem na posledních pěti telefonních výpisech jedno číslo pořáda dokola, nedalo se to přehlédnout, moje číslo 3× její číslo asi tak 150× :( on se s ní i scházel ani mi to pak nepopřel, prý jsem byla zahleděná do toho, že budu mít dítě a nevěnovala jsem se mu…kecy, denně jsem měla chuť se s ním bavit o jeho starostech, akorát s pupkem jsem holt nebyla taková sexy kočka. No a teď jsem na začátku druhého těhotenství, zase jsem měla ten blbý neodbytný pocit, že je něco špatně no a taky že jo. Vyhodila jsem ho a nevím jestli to dokážu ještě vzít zpátky, je mi z něj zle. Místo aby i to aspoň vysvětlil, tak jen mlel cosi o tom, že má teď problémy v práci a blablabla. Miluju ho, ale zároveň nenávidím. Jinak o nedostatku sexu to určitě není, já bych mohla denně a myslím, že jsme měli skvělý sex, akorát on chtěl vždy o něco méně často než já…Teď zvažuju, že prostě budu s dětmi sama, i při rodičáku jsem pracovala na půl úvazku a i tak jsem vydělala víc než on, takže se prostě holt po mateřské třeba hned vrátím do práce a budu hledat chůvu…nevím teď co je správně, nechci být unáhlená, ale zase moje hrdost už to taky nesnese…

Ufff…teď jsem se řádně vykecala…no problémy jsou všude. Tobě zakladatelko přeju, ať jsi silná a rozhodneš se správně :hug: Mě to teď čeká, jak to rozseknu. Lenka

• Citovat
  • Upravit
káťa
9.8.14 06:11
@Anonymní píše:
Milá zakladatelko, nečetla jsem celou diskuzi, ale chci Ti říct, že jsem ve velmi podobné situaci a dost zvažuju co udělám. Našla jsem u přítele v mobilu zprávy, kde se domlouval s několika ženami…dlouhé konverzace plně komplimentů, foteček :poblion: je mi z něj zle…není to poprvé ani podruhé…poprvé mi to udělal když jsem byla 4 týdny po porodu syna, tedy to jsem to odhalila…náhodou, viděla jsem na posledních pěti telefonních výpisech jedno číslo pořáda dokola, nedalo se to přehlédnout, moje číslo 3× její číslo asi tak 150× :( on se s ní i scházel ani mi to pak nepopřel, prý jsem byla zahleděná do toho, že budu mít dítě a nevěnovala jsem se mu…kecy, denně jsem měla chuť se s ním bavit o jeho starostech, akorát s pupkem jsem holt nebyla taková sexy kočka. No a teď jsem na začátku druhého těhotenství, zase jsem měla ten blbý neodbytný pocit, že je něco špatně no a taky že jo. Vyhodila jsem ho a nevím jestli to dokážu ještě vzít zpátky, je mi z něj zle. Místo aby i to aspoň vysvětlil, tak jen mlel cosi o tom, že má teď problémy v práci a blablabla. Miluju ho, ale zároveň nenávidím. Jinak o nedostatku sexu to určitě není, já bych mohla denně a myslím, že jsme měli skvělý sex, akorát on chtěl vždy o něco méně často než já…Teď zvažuju, že prostě budu s dětmi sama, i při rodičáku jsem pracovala na půl úvazku a i tak jsem vydělala víc než on, takže se prostě holt po mateřské třeba hned vrátím do práce a budu hledat chůvu…nevím teď co je správně, nechci být unáhlená, ale zase moje hrdost už to taky nesnese…Ufff…teď jsem se řádně vykecala…no problémy jsou všude. Tobě zakladatelko přeju, ať jsi silná a rozhodneš se správně :hug: Mě to teď čeká, jak to rozseknu. Lenka

Myslím si, že ses rozhodla správně. Bez něj ti bude lépe. Už byl nerozum s chlapem jako on si dělat druhé dítě, ale to už asi víš a netřeba ti za to znovu nakládat. Za prvé on se nezmění a za druhé, co je to za chlapa, že ženská si při rodičáku vydělá na púoloviční úvazek víc než on???
Přeji ti, ať potkáš fajn chlapa a máš se už jen dobře :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí