Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19609
4.8.14 22:14
@sissi79 píše:
ale chceš mi to vysvětlit :mrgreen: :mrgreen: to ja na dobré cestě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:

Pointu neee :roll: jen ten likvidační proces :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
4.8.14 22:15

No fuj holky takoveho plevelu :roll: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
4.8.14 22:20
@pusina1 píše:
No fuj holky takoveho plevelu :roll: :mrgreen: :P

no a tys u toho nebyla co :P :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2841
4.8.14 22:58
@sissi79 píše:
no a tys u toho nebyla co :P :P :mrgreen:

No ja to musim vsechno kontrolovat :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.14 04:45

Já tohle zjistit tak ať s ní spal nebo ne - volím rozchod. Tohle se prostě nedělá a takové flirtování mi přijde svým způsobem podvádění. Bohužel nevím, jak bych tohle řešila, říct mu, že jsi mu vlezla na facebook není úplně nejlepší nápad a navíc se to opravdu nevyplácí, lepší je možná občas nevědět jestli si jen tak hraje. Možná zkusit, že byl viděn v tom baru a dostalo se to k tobě a chceš vědět, jak to je. Nicméně já si sebe asi vážím natolik, že by to pro mě byl důvod k rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
5.8.14 08:10
@smoulinka71 píše:
Tak já si myslím, že by mu to měla vyčíst a to pořádně, přeci musí vědět, že tohle si dovolovat nebude. Přeci mu neřeknu, miláčku, tohle mi nedělej, tohle mi ubližuje.

No jo, ale jestli se ona chovala, tak jak popisuje… tak to asi taky neměl lehký..

• Citovat
  • Upravit
káťa
5.8.14 08:14
@smoulinka71 píše:
Tak já si myslím, že by mu to měla vyčíst a to pořádně, přeci musí vědět, že tohle si dovolovat nebude. Přeci mu neřeknu, miláčku, tohle mi nedělej, tohle mi ubližuje.

No jo, jenže čeho bys tím dosáhla???

• Citovat
  • Upravit
sissi79
5.8.14 08:19

@KaterinaRun máš děti? Miluješ svýho partnera?

• Citovat
  • Upravit
L92
5.8.14 08:40
@KaterinaRun píše:
Já tohle zjistit tak ať s ní spal nebo ne - volím rozchod. Tohle se prostě nedělá a takové flirtování mi přijde svým způsobem podvádění. Bohužel nevím, jak bych tohle řešila, říct mu, že jsi mu vlezla na facebook není úplně nejlepší nápad a navíc se to opravdu nevyplácí, lepší je možná občas nevědět jestli si jen tak hraje. Možná zkusit, že byl viděn v tom baru a dostalo se to k tobě a chceš vědět, jak to je. Nicméně já si sebe asi vážím natolik, že by to pro mě byl důvod k rozchodu.

Tak to by si ale byla pořád sama.

• Citovat
  • Upravit
30129
5.8.14 09:05
@KaterinaRun píše:

Tak to vypadá, že budeš více sama, než s někým.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.14 10:41

Nemyslím si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
5.8.14 11:21

@KaterinaRun Uz jsem tady psala, ze kdybychom nebyli manzele a nemeli deti, tak ta konverzace na FB by pro me byla taky duvodem k rozchodu a s muzem bych se ani nebavila. Tohle se fakt nedela a nevybavuju si, ze by me neco tak ranilo… :? Jenze mame zavazky, i majetek a muze mam rada, ma sve chyby, ja taky a nechci byt s nekym jinym…uvidi se, jak to dopadne po jeho prijezdu a jasne, ze necoi takoveho se uz nikdy nesmi opakovat, to mu dam fakt durazne najevo. Ale chci to resit spis racionalne, i kdyz jasne, ze emocim se nevyhnu

Příspěvek upraven 05.08.14 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
5.8.14 11:22

@Althya mame zavazky, i majetek… :lol: :lol: no a?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
5.8.14 11:28
@anorganička píše:
@Althya mame zavazky, i majetek… :lol: :lol: no a?

Tak nevera neni prokazana a ja se manzela vzdavat nechci, treba i proto, ze za poslednich 6 let jsem nepotkala chlapa, ktery by se mi libil vic, pasujeme k sobe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.14 11:31

Chápu, promiň, beru to spíš z mého pohledu. Přítele mám, ale závazky nemáme. Děti nejsou, společný majetek také ne, takže proto to píšu. Možná kdybych byla ve stejné situaci, uvažovala bych jinak. Miluji ho a nechci o něj přijít a možná bych ve finále řešila situaci jinak než rozchodem, kdo ví, jen jsem si tím už prošla, nechala ze sebe dělat trubku a myslela si, jak je v pohodě, že si píše s jinýma, že to nic neznamená a ve finále se semnou rozešel, protože si mě prý nemohl vážit, když mi bylo jedno, že si s někym píše. Některý prostě nepochopíš. Jen se chci téhle situaci vyvarovat a nechci být za hlupačku, takže bych to asi řešila rozchodem. Prostě to byla taková rána, že mě to tak nějak poučilo, že i hloupý dopisování si, není jen tak a nemělo by se to tolerovat. Drž se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí