Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.8.14 07:08

@káťa Diky za nazor :kytka: ono je alorat hrozne tezky proste ho vymazat, zazili jsme plno hezkych veci, ale tohle moc boli a je to vlastne porad dokola. Vim ze toho nenecha jen to zas bude vic maskovat. Nejsem nezodpovedna hlupka,,druhe dite jsem moc chtela, protoze nejsem nejmladsi a vim, ze ho bez problemu uzivim a dam mu vsechno, vlastne chteli jsme oba, jen ja vic…laska je nekdy slepa a blba a ja furt miluju a o to je tezsi, odpustila bych mu vrazdu, ale tohle uz nesnesu. Vis s tema penezma je to slozity, on nema maly plat, ale ja holt byla profesne uspesnejsi a jsem vetsi dric…

Je to hrozny ze najednou zmizi, ale zase citim i ulevu, ze uz budu vedet na cem jsem. Kdyby neslo o deti, oklepu se a jdu dal, ale takhle je to peklo…

• Citovat
  • Upravit
1767
9.8.14 08:39
@Anonymní píše:
@káťa Diky za nazor :kytka: ono je alorat hrozne tezky proste ho vymazat, zazili jsme plno hezkych veci, ale tohle moc boli a je to vlastne porad dokola. Vim ze toho nenecha jen to zas bude vic maskovat. Nejsem nezodpovedna hlupka,,druhe dite jsem moc chtela, protoze nejsem nejmladsi a vim, ze ho bez problemu uzivim a dam mu vsechno, vlastne chteli jsme oba, jen ja vic…laska je nekdy slepa a blba a ja furt miluju a o to je tezsi, odpustila bych mu vrazdu, ale tohle uz nesnesu. Vis s tema penezma je to slozity, on nema maly plat, ale ja holt byla profesne uspesnejsi a jsem vetsi dric…Je to hrozny ze najednou zmizi, ale zase citim i ulevu, ze uz budu vedet na cem jsem. Kdyby neslo o deti, oklepu se a jdu dal, ale takhle je to peklo…

Je mi moc lito, cim prochazis, ale pokud to tvuj muz dela opakovane, tak asi neni moc co resit. Tohle se ani kvuli detem neda tolerovat donekonecna, to by clovek musel mit fakt hrosi kuzi…Jsi sobestacna a urcite to zvladnes, drzim Ti moc palce a hlavne se snaz byt co nejvic v klidu kvuli miminku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
21.8.14 03:13

Ahoj vsichni. Tak manzel se vraci pristi patek, uz se to blizi…Je to takove zvlastn, docela jsem si odvykla a naopak mi vyhovuje, jaka hje ted doma pohoda, poradek, nikdo me nestresuje…tak nevim :) Ale jsem ted ve fazi, kdy si dokazu predstavit zustat sama s dcerou, ale se dvema detma asi ne. Pres den jsem uplne v pohode, horsi je to v noci, kdyz se vzbudim a nemuzu pak usnout, tak na to myslim a prehravam si v hlave ruzne scenare. ale i tohle se zlepsuje, proste da se rict, ze jsem se uz uplne uklidnila. Je mi tak nejak dobre, vsechno zvladam a docela mi to i zveda sebevedomi. Taky ted mam noveho znameho, ktery je fajn dobre s mi s nim povida. Hlavne jde o to, ze se stara o holcicku, ktera je stejne stara jako ta moje, oba jsou podobne nezkrotne zivly a padly si do oka, za coz jsem rada, jelikoz dcerka tady nema zadnou kamaradku stejneho veku krome deti ze skolky. Jeji rodice o ni od mimimka nejevili zajem, ten pan je stryc matky holcicky a s manzelkou si vzali malou do pece, i kdyz oba chodi do prace a maji to narocne a hrozne moc je za to obdivuju, mala je super a oni se o ni staraji fakt hezky. To je treba neco, ceho by muj muz nebyl nikdy schopen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
21.8.14 10:27

Jak jsi se rozhodla, řekneš mu to? Z nejhoršího šoku jsi se dostala - to byla výhoda. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
21.8.14 11:01

@elvia2 Reknu mu vse, co budu mit v tu chvili na srdci. Dusim to v sobe fakt dlouho a pokracovat v tom uz nebudu. A nebudu ani nic predstirat, jestli se mi bude chtit brecet, tak to udelam, stejne tak, pokud budu mit chut ho v tom poradne podusit. A hlavne musim vedet, jestli manzel sdili me nazory na manzelstvi a tim padem i vernost, protoze jestli se v tomto zasadne lisime, tak to pro me nema do budoucna smysl. Za ty tydny jsem si uvedomila, ze vernost ve vztahu je pro me vec zcela zasadni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
21.8.14 12:33
@Althya píše:
Ahoj vsichni. Tak manzel se vraci pristi patek, uz se to blizi…Je to takove zvlastn, docela jsem si odvykla a naopak mi vyhovuje, jaka hje ted doma pohoda, poradek, nikdo me nestresuje…tak nevim :) Ale jsem ted ve fazi, kdy si dokazu predstavit zustat sama s dcerou, ale se dvema detma asi ne. Pres den jsem uplne v pohode, horsi je to v noci, kdyz se vzbudim a nemuzu pak usnout, tak na to myslim a prehravam si v hlave ruzne scenare. ale i tohle se zlepsuje, proste da se rict, ze jsem se uz uplne uklidnila. Je mi tak nejak dobre, vsechno zvladam a docela mi to i zveda sebevedomi. Taky ted mam noveho znameho, ktery je fajn dobre s mi s nim povida. Hlavne jde o to, ze se stara o holcicku, ktera je stejne stara jako ta moje, oba jsou podobne nezkrotne zivly a padly si do oka, za coz jsem rada, jelikoz dcerka tady nema zadnou kamaradku stejneho veku krome deti ze skolky. Jeji rodice o ni od mimimka nejevili zajem, ten pan je stryc matky holcicky a s manzelkou si vzali malou do pece, i kdyz oba chodi do prace a maji to narocne a hrozne moc je za to obdivuju, mala je super a oni se o ni staraji fakt hezky. To je treba neco, ceho by muj muz nebyl nikdy schopen

no tak za 14 dní tipuju, že by manželka nového známého se, kterým s eti tak dobře povídá měla mít všechny antény na šťopkách, ale to už budeš vědět, že svýmu manželovi dává málo lásky a sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
21.8.14 13:36
@pohledzdruhestrany píše:
no tak za 14 dní tipuju, že by manželka nového známého se, kterým s eti tak dobře povídá měla mít všechny antény na šťopkách, ale to už budeš vědět, že svýmu manželovi dává málo lásky a sexu

hergot - to pověděla křišťálová koule? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
21.8.14 13:37

@Althya ahoj sleduju s přestávkami, myslím, že jsi měla výhodu k promyšlení, ujistila jsi se, že věrnost je pro tebe pilíř pevného vztahu a přesně jak píšeš, nedá se nic připravit, člověk v tu chvíli opravdu reaguje, jak zrovna to přichází a to je něco na co se připravit nedá… držím palce!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
21.8.14 13:53
@pohledzdruhestrany píše:
no tak za 14 dní tipuju, že by manželka nového známého se, kterým s eti tak dobře povídá měla mít všechny antény na šťopkách, ale to už budeš vědět, že svýmu manželovi dává málo lásky a sexu
:mrgreen: Kdepak, ja na tohle fakt nejsem, je to uz starsi pan, skoro 50.Ale je prijemny a moc se mi libi, jak se stara o tu malou, to je vsechno. A ja se ridim heslem „necin druhym, co nechces, aby delali oni tobe“.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
21.8.14 13:57
@Althya píše: :mrgreen: Kdepak, ja na tohle fakt nejsem, je to uz starsi pan, skoro 50.Ale je prijemny a moc se mi libi, jak se stara o tu malou, to je vsechno. A ja se ridim heslem „necin druhym, co nechces, aby delali oni tobe“.

v tom případě se omlouvám za bohapustě lživé obvinění:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
30.8.14 02:09

Ahoj, tak dnes je den D…manzel s tchanem uz dorazili k nim domu, ja jsem se rozhodla, ze se s malou jeste vyspime doma a pojedema za nima rano. Aspon budeme oba odpocinuti. Je to takove zvlastni, tesim se na nej, netesim, mam hodne smisene pocity. Vim to uz vsechno tak dlouho. Vubec netusim, jak nas rozhovor probehne a zda vubec na nej dnes dojde, je to takove zvlastni, kdyz s muzem mluvim po telefonu, tak je to takove fajn, citim z nej pohodu a lasku a nedokazu si predstavit, co probehlo mezi nim a tou holkou…takze doufam, ze to setkani po dvou mesicich ustojim a netozklepu se :-) To nejhorsi obdobi, kdy probihal ten nejvetsi sok, bolest a zklamani, to uz mam myslim za sebou a tak nejak zpracovane a citim se tou spatnou zkusenosti tak nejak posilena…snad me manzelova reakce zas nesrazi na kolena. Uvidime, uz to chci mit za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
30.8.14 06:51

Holka, drzim vse co mam! Zvladnes to dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
30.8.14 09:49

@Althya tak moc držím palce, neboj, jsi silná holka, tohle zvládneš s důstojností, měla jsi dva měsíce na přípravu a dopadne to tak, jak to dopadnout má :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.8.14 10:09

@Althya
tak at to ustojíš nejlíp jak to jde.. hlavně v klidu pro tebe a mimčo.. to dáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.14 13:05

Ahoj holky mam hrozne divny pocit z manzela:( uz spolu poradne nespime myslim ze asi tak jednou za mesic.Jeho telefon ma neustale u sebe at se hne kamkoliv.Na fb se mu bohuzel nedostanu jelikoz sice znam heslo ale pri prihlaseni mu chodi na tel.sms z nejakym kodem. Zkoousela jsem obcas uhodit ze neco je ale pokazde stejna odpoved ze si z nikym nepise a ze miluje jen me a bla bla…Nevim co si o tom mam myslet. Casto se i stava ze rekne ze hde na pivo a pak si to najednou rozmysli ze nikam nejde. Jednou teda mi rekl ze jde z kamaradem po praci hned na pivo ale kdyz prisel necitila sem z nej ani hospodu ani to pivo.Po velke hadce mi pak rekl ze se byl projit sam a popremyslet ale o cem mi nerekl:( miluji ho nechci se rozvadet ani ho nejak ztratit pro neveru mam do jiste miry pochopeni. Bohuzel ani ja nejsem svata:(.Ikdyz toho hrozne lituju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky