Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
4.8.14 17:16
@Althya píše:
Plan je asi takovy, ze prvni s nim proberu nas vztah, co pro nas oba znamena nase manzelstvi, atd. A pak mu asi reknu, ze vim o te holce a budu se mu divat do oci, at vidim reakci. Pokud se bude tvarit nechapave, tak prikrocim k te konverzac, co mi k tomu muze rict a pokud se lekne a uvidim to na nem, tak zrejme ma maslo na hlave a bude to blbe a uvidime, kam se to vyvine

Už jsem to psal asi před 150 stránkami. O osudu vztahu rozhodne, jak ohodnotíš jeho herecký výkon. Když bude špatný, manželství je do kopru. Co když se lekne jenom proto, že jsi přišla na tu konverzaci, a ne proto, že ti se servírkou zahýbal? Víš, že hajzlové jsou daleko přesvědčivější? A když podá skvělý výkon, nebude to tím, že je ksindl a má to zmáknuté? :zed: :zed: :zed:
To jenom k tomu, že pravdu s dozvíš těžko, ale když ty ji musíš znát…
Eseje o významu manželství, o vztazích a podobně nesnáším. Kéž si v nich ten tvůj libuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
4.8.14 17:23
@Ford Prefect píše:
Už jsem to psal asi před 150 stránkami. O osudu vztahu rozhodne, jak ohodnotíš jeho herecký výkon. Když bude špatný, manželství je do kopru. Co když se lekne jenom proto, že jsi přišla na tu konverzaci, a ne proto, že ti se servírkou zahýbal? Víš, že hajzlové jsou daleko přesvědčivější? A když podá skvělý výkon, nebude to tím, že je ksindl a má to zmáknuté? :zed: :zed: :zed:
Eseje o významu manželství, o vztazích a podobně nesnáším. Kéž si v nich ten tvůj libuje :zed:
..ehm ehm, pridam pribeh me zname, ktera zjistila, ze jeji ctyricetilety muz, profesi strojni inzenyr, si dopisuje s holkama cca 17-20 a o povinne skolni literature to nebylo :mrgreen:.Nicmene pan ji vysvetlil, ze to je kvuli jeho narocne praci a s devcaty rozebiral sve problemy v praci, kterymi nechtel zatezovat milovanou manzelku. Samozrejme mu stoprocentne verila, protoze holt chtela verit..
  • Citovat
  • Upravit
1767
4.8.14 17:29

@Ford Prefect Myslim, ze zadny herecky vykon nepoda. Protoze, uvidime se skoro po 2 mesicich, vsechny problemy budou minulosti a on neco takoveho nebude vubec cekat, takze bude zcela nepripraven. A ja prvni zminim tu holku a ne konverzaci, ale nechci tady psat, co mu reknu a ak se zachovam, protoze to nevm, muze byt pak v realu vse jinak…A debaty o vztahu muj muz celkem vyhledava, takze asi nebude typicky chlap, takovy by ani se mnou nevydrzel:-) Ja si dokonce myslim, ze bude rad :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
4.8.14 17:31
@Ford Prefect píše:
Eseje o významu manželství, o vztazích a podobně nesnáším. Kéž si v nich ten tvůj libuje :zed:

naprostý souhlas…

• Citovat
  • Upravit
Virginian
4.8.14 17:58
@Chocoloco píše: ..ehm ehm, pridam pribeh me zname, ktera zjistila, ze jeji ctyricetilety muz, profesi strojni inzenyr, si dopisuje s holkama cca 17-20 a o povinne skolni literature to nebylo :mrgreen:.Nicmene pan ji vysvetlil, ze to je kvuli jeho narocne praci a s devcaty rozebiral sve problemy v praci, kterymi nechtel zatezovat milovanou manzelku. Samozrejme mu stoprocentne verila, protoze holt chtela verit..

Strojní inženýři, ty sou nejhorší :palec:

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
4.8.14 18:02

@Virginian Muj tata je taky strojar a dobry.. :mrgreen:
Ono to spis souviselo s tim, ze ji tvrdil, ze s dorostenkami probira pracovni problemy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Virginian
4.8.14 19:15
@Chocoloco píše:
@Virginian Muj tata je taky strojar a dobry.. :mrgreen:
Ono to spis souviselo s tim, ze ji tvrdil, ze s dorostenkami probira pracovni problemy :mrgreen:

Taky jsem strojař :) - ale s dorostenkama probírat strojařinu asi dost těžko :think:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
4.8.14 19:32
@Honza 12 píše:
Není to v pořádku… A málo kdo by něco takovýho snesl…
Já mluvím o tom. Že kvůli ojedinělé nevěře zahodit rázně všechno hezký.. Pokuď to doma skvěle klape. Tak pak je opravdu jediný důvod odchodu. Jen aprávě ta nevěra.. A všechno ostatní se nepočítá.. V tomhle případě je pak pro podvedeného se to nikdy nedovědět. A žít spokojeně třeba až do smrti. Protože tohle zjištění té nevěry způsobí konec něčeho, co skvěle klape..

jo rozumím ti, je lepší manžel, který je ti nevěrný, vydělává a je vše v pohodě, než manžel, který tě mlátí chlastá, ale je věrný. Jenže já jsem náročná, chci partnera, který bude milý, hodný, poslušný a zároveň věrný. ;)

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
4.8.14 19:44
@káťa píše:
Stoprocentně ti řekne, že to nic nebylo a že nevěrný nebyl. U dělal by to, ať už by nevěrný byl anebo nebyl. Takže se rozhovorem nic víc, než víš teď, nedozvíš. Tak k čemu to rozebírat???

Já myslím, že je v pořádku to rozebrat. Manželé by spolu měli mluvit, co je trápí a ne to dusit v sobě, i když jak píšeš ty, nic se nedozví, ale aspoň se ji uleví.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
4.8.14 19:47
@L92 píše:
Jo, tak s tím souhlas.
Tak nějak jsem to myslela.
Zbytečně nevyčítat, ale dát najevo, že vím a že nechci, aby se to opakovalo..

Tak já si myslím, že by mu to měla vyčíst a to pořádně, přeci musí vědět, že tohle si dovolovat nebude. Přeci mu neřeknu, miláčku, tohle mi nedělej, tohle mi ubližuje.

• Citovat
  • Upravit
19609
4.8.14 21:39
@Chocoloco píše:
Nebo si pozvat domu panskou navstevu, Karla postavit na komodu celem k posteli a pri kazdem orgasmu zarvat:„To mas za Marunu z posty.“ :mrgreen:

Kam ty na to chodis :mrgreen:
Jako naše Maruna je kost :think: Asi nebudu drahyho pouštět na poštu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
4.8.14 21:45
@Althya píše:
Decka, tak pozitri uz to bude mesic, co jsem nasla onu konverzaci…uteklo to rychle. Nakonec neni ani tak tezke to tajit pred blizkyma a pred manzelem po telefonu, ale nejhorsi je, za na to fakt casto myslim a trapi me to porad a myslenky jsou svi.ne :cert: Uz aby muz prijel

Ja věřím, že až si promluvite, uleví se ti. Jedna věc je plánovat si hovor, další věc je realita. Pod tíhou situace a dlouhého odloučení se třeba promluva odehraje úplně jinak :kytka:
Myšlenky časem vyblednou a možná je fajn zjistit, že ten partner je taky jen člověk, není bez chyb a ze železa a zaslouží si odpuštění :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
4.8.14 21:49
@Catus píše:
Kam ty na to chodis :mrgreen:
Jako naše Maruna je kost :think: Asi nebudu drahyho pouštět na poštu :P

Tak prislo mi to krapet praktictejsi nez tahat se s urnou v podpazi po nalevnach, jak tu padl navrh od Sissy79 :oops:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
4.8.14 21:51
@Chocoloco píše:
Tak prislo mi to krapet praktictejsi nez tahat se s urnou v podpazi po nalevnach, jak tu padl navrh od Sissy79 :oops:

no ano.. zas to sveďte na mě :P :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19609
4.8.14 21:54
@Chocoloco píše:
Tak prislo mi to krapet praktictejsi nez tahat se s urnou v podpazi po nalevnach, jak tu padl navrh od Sissy79 :oops:

No jo ;)
@sissi79 Madam musela mít zas něco extra :roll: :P
Beztak ho dotriskala sama a do té urny nacpala ještě za živa :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box