Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30129
4.8.14 00:06
@jajda32 píše:
tak to bolí, když něco takovýho zjistíš… a ke všemu když to nevíš jistě, to je taky blbý. chce ho konfrontovat, potrestat, aby se víc snažil a sekal latinu…?

Tak jistě že to bolí… To, že to neví jistě.. To už je teďka jedno.. On už s ní nekomunikuje.. Tak nějaké zpětné trestání asi nebude ta nejlepší cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
4.8.14 01:56

@Honza 12 Tak zas na druhou stránku je přeci jedno jestli ti byl někdo nevěrnej před půl rokem, nebo před deseti lety. Prostě byl. A navíc já kdybych tohle našla u svýho chlapa, tak to by si taky za klobouk nedal.

• Citovat
  • Upravit
30129
4.8.14 07:31
@smoulinka71 píše:
@Honza 12 Tak zas na druhou stránku je přeci jedno jestli ti byl někdo nevěrnej před půl rokem, nebo před deseti lety. Prostě byl. A navíc já kdybych tohle našla u svýho chlapa, tak to by si taky za klobouk nedal.

To právěže jedno vůbec není.. Pokuď někdo byl nevěrnej před deseti lety.. A já s ním těch deset let spokojeně a šťastně funguju… To mám jako najednou přehodnotit, že je všechno špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
4.8.14 09:25
@Honza 12 píše:
To právěže jedno vůbec není.. Pokuď někdo byl nevěrnej před deseti lety.. A já s ním těch deset let spokojeně a šťastně funguju… To mám jako najednou přehodnotit, že je všechno špatně?

možná to byl jednorázový flirt, možná dlouhodobá milenka, se kterou si pak jen už nepsal přes facebook. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
4.8.14 10:38
@jajda32 píše:
možná to byl jednorázový flirt, možná dlouhodobá milenka, se kterou si pak jen už nepsal přes facebook. :nevim:

Tak já nevím. Deset let je málo. Když je těch deset let věrnej? Kolik let je potřeba na dobrej život? Tak když třeba v osumdesáti letech po podesáti letech šťstného manželství, zjistíš, že byl jednou před 40 lety nevěrnej… Tak najednou ten šťastnej život není… Jenom tím, že se to dovíš… Ale to je jedno… Jen tak přemýšlím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
4.8.14 11:16
@Honza 12 píše:

Takže poukud nevěra nepraskne hned tak je povolená? To je přeci nesmysl. Ty se na to totiž díváš tak, že pokud partnerka je milá, hodná atd. tak ať si sexuje kde chce, ale já ne, chci aby byl hodný, pozorný a zároveň věrný.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
4.8.14 11:21
@smoulinka71 píše:
Takže poukud nevěra nepraskne hned tak je povolená? To je přeci nesmysl. Ty se na to totiž díváš tak, že pokud partnerka je milá, hodná atd. tak ať si sexuje kde chce, ale já ne, chci aby byl hodný, pozorný a zároveň věrný.

To chce každej.. Tady jde spíš o zahazování všeho dosud pěkného. A to je postavené na hlavu. Odyby to nezjistila je šťastná dál. Teď chce všechno zahodit ikdyby šlo jen o flirt při psaní. A to je velká škoda.
Určitě to bolí a hodně, ale nebylo by lepší se nad to povznést a udělat čáru za tím když to klapalo?

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
4.8.14 11:24
@sissi79 píše:
To chce každej.. Tady jde spíš o zahazování všeho dosud pěkného. A to je postavené na hlavu. Odyby to nezjistila je šťastná dál. Teď chce všechno zahodit ikdyby šlo jen o flirt při psaní. A to je velká škoda.
Určitě to bolí a hodně, ale nebylo by lepší se nad to povznést a udělat čáru za tím když to klapalo?

Tak ale záleží na každým, jak se s tím umí vyrovnat. A jestli se ke mě manžell bude hezky chovat a přitom vyšušká každou sukni, tak je to v pořádku? Jenom proto, že vztah funguje?

• Citovat
  • Upravit
sissi79
4.8.14 11:29
@smoulinka71 píše:
Tak ale záleží na každým, jak se s tím umí vyrovnat. A jestli se ke mě manžell bude hezky chovat a přitom vyšušká každou sukni, tak je to v pořádku? Jenom proto, že vztah funguje?

To zas určitě ne. Všechno má svý hranice. Tady je ale příklad jen o flirtu po písmenkách.. a hned reakce s kuframa pomalu…

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
4.8.14 11:44
@sissi79 píše:
To zas určitě ne. Všechno má svý hranice. Tady je ale příklad jen o flirtu po písmenkách.. a hned reakce s kuframa pomalu…

No já reagovala na to, co psal Honza.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.14 12:34
@Honza 12 píše:
Tak já nevím. Deset let je málo. Když je těch deset let věrnej? Kolik let je potřeba na dobrej život? Tak když třeba v osumdesáti letech po podesáti letech šťstného manželství, zjistíš, že byl jednou před 40 lety nevěrnej… Tak najednou ten šťastnej život není… Jenom tím, že se to dovíš… Ale to je jedno… Jen tak přemýšlím..

Honzo, souhlasím s tebou, je to jako v nějaké špatné komedii, kde se po x letech partneři rozcházejí a ona (někdy i on) prohlásí :" a všechny orgasmy jsem přestírala" :mrgreen:
Já jsem vdaná hodně dlouho a o manželově dávné nevěře jsme se dozvěděla cca před 4 lety při jedné velké krizi. Byl to delší paralelní vztah, v té době krize již 5 let ukončený. Samozřejmě, že mne to i tak velmi zasáhlo, nicméně i v době té nevěry doma VŠE klapalo, včetně sexu, proto jsme nic netušila. Manžel vždy pro rodinu dělal první poslední, byl výborným otcem, dokázal nás dobře zabezpečit, projevoval se jako milující manžel - myslela jsem si vždycky, že mám nejlepšího (a samozřejmě věrného) muže na světě - jako ostatně hodně pisatelek zde. :lol:
A tak jsme nezahodila většinu toho pěkného života pro to špatné, co nás potkalo.
Proto mne vždy pobaví reakce těch žen, které by ze sebe nedělaly blbce, nebyly by jako hadr na podlahu, netolerovaly chlapovi nevěru (co chcete tolerovat, když vše klape a o ničem nevíte?.
Takže Honzo, ta situace, kterou jsi popsal, klidně může nastat a chtěla bych vidět ty bojovné pisatelky, jak by to u sebe pak řešily. Asi by klidně zahodily třeba 20 let dobrého života, kvůli pár rokům nevěry.

• Citovat
  • Upravit
30129
4.8.14 13:09
@smoulinka71 píše:
Takže poukud nevěra nepraskne hned tak je povolená? To je přeci nesmysl. Ty se na to totiž díváš tak, že pokud partnerka je milá, hodná atd. tak ať si sexuje kde chce, ale já ne, chci aby byl hodný, pozorný a zároveň věrný.

Ne né… prej sexuje kde chce… To zas né.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
4.8.14 13:15
@smoulinka71 píše:

Není to v pořádku… A málo kdo by něco takovýho snesl…
Já mluvím o tom. Že kvůli ojedinělé nevěře zahodit rázně všechno hezký.. Pokuď to doma skvěle klape. Tak pak je opravdu jediný důvod odchodu. Jen aprávě ta nevěra.. A všechno ostatní se nepočítá.. V tomhle případě je pak pro podvedeného se to nikdy nedovědět. A žít spokojeně třeba až do smrti. Protože tohle zjištění té nevěry způsobí konec něčeho, co skvěle klape..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
4.8.14 13:23
@Honza 12 píše:
Já jsu taky divnej… Ale přece není důležitý, jestli byl nebo nebyl věrnej.. To je děsná krávovina.. Nejdůležitější je. se zamyslet… Chci ho takovýho jakej je? Je mě s ním dobře? Stojí za to? Lepší nevěrnej miláček.. Než zlej a hnusnej hajzl… Já už nevím jak to napsat.

Ja chapu, co se snazis naznacit. Ano, manzel mi stoji za to, abych s nim byla do budoucna. Ale neni pravda, ze pokud neverny byl, tak nad tim dokazu mavnout rukou! A vubec mam pocit, ze to tady nekteri docela zlehcujete. Pro me je problem uz ta konverzace, ale pokud doslo fakt k nevere, tak nad tim rukou fakt nemavnu a chci videt ty z vas, kzeri by meli takove silacke reci, kdyby se jednalo o ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
4.8.14 13:25
@Honza 12 píše:
No právě.. A stavět na tom celej život, jen podle toho, jestli on byl, nebo nebyl náhodou nevěrnej, To je.. Hrozně povrchní… Teda tak mě to příjde.

Nechci na tom stavet, ale vis, jak se rika - udelal to jednou, udela to zas. A na to teda nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí