Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30137
3.8.14 21:45
@boball píše:
@Honza 12 Oni jsou jen dvě možnosti? Blbá husa, nebo božská co mi nasazuje parohy? :roll:

Ale ne… Tohle je trošku vyhnaný do extrému… Asi hodně. :roll: Je spousta možností mezi tím. Nevím. Ale stavět celej život nad tím.. Jestli náhodou byla někde nevěrná,. Nejsu blázen. Doufám :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
3.8.14 21:50

@Honza 12 Chápu, ujet může každý, když se to nestává pravidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
3.8.14 22:01
@boball píše:
@Honza 12 Chápu, ujet může každý, když se to nestává pravidlem.

No právě.. A stavět na tom celej život, jen podle toho, jestli on byl, nebo nebyl náhodou nevěrnej, To je.. Hrozně povrchní… Teda tak mě to příjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
3.8.14 22:06
@Honza 12 píše:
No právě.. A stavět na tom celej život, jen podle toho, jestli on byl, nebo nebyl náhodou nevěrnej, To je.. Hrozně povrchní… Teda tak mě to příjde.

Povrchni ne, spis zbytecne a zranujici. Proste pokud se rozhodnu, ze s nekym chci byt, nebudu se cely nasledujici zivot pitvat v tom, co mozna mohlo byt..to nikomu nepomuze. Pokud odpustim, udelam tlustou caru a ziji pritomnosti.

• Citovat
  • Upravit
15108
3.8.14 22:10

Povrchní bych neřekla, taky bych si to pamatovala navždy. Nicméně, záleželo by na okolnostech.Jsem vdaná 24 let plus 5 let chození, takže člověk má něco za sebou. Nesundávat kalhoty když je brod ještě daleko uznávám, ale blbce bych ze sebe dělat nenechala. Pokud to byl úlet dá se o tom uvažovat zbytek nemá asi cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
3.8.14 22:10
@Chocoloco píše:
Povrchni ne, spis zbytecne a zranujici. Proste pokud se rozhodnu, ze s nekym chci byt, nebudu se cely nasledujici zivot pitvat v tom, co mozna mohlo byt..to nikomu nepomuze. Pokud odpustim, udelam tlustou caru a ziji pritomnosti.

Jsou to jen slova.. Ale to co píšeš..To vystihuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.8.14 22:12
@Chocoloco píše:

tady bych poprosila někoho aby zmínil deníčky a nepsaní do nich smutné věci :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
30137
3.8.14 22:13
@boball píše:
Povrchní bych neřekla, taky bych si to pamatovala navždy. Nicméně, záleželo by na okolnostech.Jsem vdaná 24 let plus 5 let chození, takže člověk má něco za sebou. Nesundávat kalhoty když je brod ještě daleko uznávám, ale blbce bych ze sebe dělat nenechala. Pokud to byl úlet dá se o tom uvažovat zbytek nemá asi cenu.

Je zajímavý. Jak se lidi nedokáží domluvit na tom, zda spolu chtějí být nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
3.8.14 22:19

@Honza 12 Asi mají málo jiných starostí:-)nevím, někdo se třeba nedomlouvá, jeden z dvojice třeba nic neřeší a druhý se veze, než narazí na něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
3.8.14 22:24
@boball píše:
@Honza 12 Asi mají málo jiných starostí:-)nevím, někdo se třeba nedomlouvá, jeden z dvojice třeba nic neřeší a druhý se veze, než narazí na něco jiného.

To je život… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
3.8.14 23:25
@Honza 12 píše:
Já jsu taky divnej… Ale přece není důležitý, jestli byl nebo nebyl věrnej.. To je děsná krávovina.. Nejdůležitější je. se zamyslet… Chci ho takovýho jakej je? Je mě s ním dobře? Stojí za to? Lepší nevěrnej miláček.. Než zlej a hnusnej hajzl… Já už nevím jak to napsat.

taky je ještě snad varianta hodnej, věrnej miláček, ne? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
3.8.14 23:31

Důležitý v celý týhle kauze podle mě je, že těhotná žena s druhým dítětem už doma zase tak neomezený možnosti nemá, aby se mohla prostě jen tak rozhodnout, jestli s ním chce být nebo ne, jestli mu odpustí atd. takže úplně nemusí jít o to, jestli on o něj stále stojí, ale spíš jak by se jí dařilo bez něj…? Holt zakladatelka ví, že mu to asi bude muset odpustit, i kdyby se něco skutečně stalo a on to přiznal. a on nejspíš ví, že ho ona neopustí, protože možná nemá kam jít… teda to jen tipuju, dá se to předpokládat.

takže ta konfrontace po příjezdu manžela nebude taková opravdová se mi zdá. prostě ona ho podusí, on se buď přizná, ale spíš ne, nebo určitě ne všechno, domluví se, že budou oba sekat dobrotu a všechno bude ok :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
3.8.14 23:32
@jajda32 píše:
taky je ještě snad varianta hodnej, věrnej miláček, ne? :P

To je samozřejmě ideální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
3.8.14 23:39
@jajda32 píše:
Důležitý v celý týhle kauze podle mě je, že těhotná žena s druhým dítětem už doma zase tak neomezený možnosti nemá, aby se mohla prostě jen tak rozhodnout, jestli s ním chce být nebo ne, jestli mu odpustí atd. takže úplně nemusí jít o to, jestli on o něj stále stojí, ale spíš jak by se jí dařilo bez něj…? Holt zakladatelka ví, že mu to asi bude muset odpustit, i kdyby se něco skutečně stalo a on to přiznal. a on nejspíš ví, že ho ona neopustí, protože možná nemá kam jít… teda to jen tipuju, dá se to předpokládat.takže ta konfrontace po příjezdu manžela nebude taková opravdová se mi zdá. prostě ona ho podusí, on se buď přizná, ale spíš ne, nebo určitě ne všechno, domluví se, že budou oba sekat dobrotu a všechno bude ok :andel:

Tak jestli ví, že mu bude muset odpustit.. Tak proč z toho, dělat takou aféru? Ještě k tomu, když ona ví.. Že mezi něma „už“ nic neprobíhá.. A dost možná ani neproběhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
4.8.14 00:01
@Honza 12 píše:
Tak jestli ví, že mu bude muset odpustit.. Tak proč z toho, dělat takou aféru? Ještě k tomu, když ona ví.. Že mezi něma „už“ nic neprobíhá.. A dost možná ani neproběhlo.

tak to bolí, když něco takovýho zjistíš… a ke všemu když to nevíš jistě, to je taky blbý. chce ho konfrontovat, potrestat, aby se víc snažil a sekal latinu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí