Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@L92 píše:
@Althya
@smoulinka71
Nezpochybňuji to, co udělal tvůj manžel, jen je otázkou, jestli k tomu neměl důvod.Myslím, že bys to měla brát jako poučení, že když ty se budeš chovat k němu tak, jak ses chovala (podle toho co tady píšeš), tak on bude přirozeně nějak reagovat.
Jak jsi psala, že už je ta servírka minulost, z toho jak si s ním včera (nebo kdy) mluvila, tak od toho bych vše odvíjela. Jinak si ho popisovala jako docela fajn chlapa… Jestli ti někam zdrhal, tak je jsi na tom určitě měla taky podíl..
Až se vrátí, tak si o tom promluvte a ty si rozmysli, co vlastně chceš. Máte dvě děti (jedno na cestě, že jo?) a asi není úplně prostor v takovéto situaci řešit kraviny (což neříkám, že nevěra je)… Jen jestli to nevěra byla. A taky je potřeba posoudit okolnosti.
Tady si 90 % ženských stěžuje, že je chlap nepohladí, nepovzbudí, hezký slůvko pro ně nemá a kde co a ty, když přijde domu a chce se přitulit, tak řekneš, že nemáš náladu (i když nikdo tady nevíme, jak to mezi vámi je a třeba si k tomu mohla mít i důvod) ale nedivím se, že ho to třeba zranilo.
Možná je dobře, že jsi mu na servírku přišla, aspoň sis hodně věcí uvědomila.
Podle mě v některých věcí tak trochu řešíš kraviny.
Ale přeju ti, aby se to vyřešilo nejlíp, jak to jde…
@smoulinka71 píše:
Hele já čerpám jen z toho, co tady píšeš. Viz citace. Začínáš mi připadat nějaká divná. Nezpochybňuji to, co udělal tvůj manžel, jen je otázkou, jestli k tomu neměl důvod.
taky mi to tak přijde ![]()
@neumisa, @smoulinka71 Vsak to uz jsem tady vysvetlila, pokud to nedokazete pochopit, tak to neni muj problem. Nepripomenu manzelovi nic z mych zapisku, jen pokud k tomu bude duvod, tak zminim, ze ani jeho chovani nebylo koser. a uz toho nechte, mam pocit, jako bych se bavila s mou ani ne triletou dcerou, te taky porad dokola vysvetluju nejake veci
@Althya píše:
@neumisa, @smoulinka71 Vsak to uz jsem tady vysvetlila, pokud to nedokazete pochopit, tak to neni muj problem. Nepripomenu manzelovi nic z mych zapisku, jen pokud k tomu bude duvod, tak zminim, ze ani jeho chovani nebylo koser. a uz toho nechte, mam pocit, jako bych se bavila s mou ani ne triletou dcerou, te taky porad dokola vysvetluju nejake veci
to je právě to podstatný, že ten důvod definuješ podle velmi subjektivních pocitů (nasranosti, fantazie o nevěře, žízně, premenstruace), tedy kdykoliv se ti zachce a důvod stačí dodefinovat jakkoliv
@Althya píše:
Ty jediná svýho chlapa znáš. Ty jediná s ním žiješ a máš sním děti. Ty jediná víš jakej je. Ty jediná ho můžeš tímto vyhnat. On může a nemusí mít svatou trpělivost. Tohle se přejí každému. Pochybuju že se někomu nesvěřil, pochybuju že si nikdo neťuká na čelo.. Dělej jak umíš.
@sissi79 píše:
Ty jediná svýho chlapa znáš. Ty jediná s ním žiješ a máš sním děti. Ty jediná víš jakej je. Ty jediná ho můžeš tímto vyhnat. On může a nemusí mít svatou trpělivost. Tohle se přejí každému. Pochybuju že se někomu nesvěřil, pochybuju že si nikdo neťuká na čelo.. Dělej jak umíš.
Jo no
tady jsou rady málo platné.
Mě trochu vadí lidi, co když je upozorníš na jejich „chybu“ (ani to nemusí být chyba jako chyba, ale třeba jen slabá stránka), tak začnou útočit… Viz 3leté dítě. To je nevděk. ![]()
@L92 píše:
Jo notady jsou rady málo platné.
Mě trochu vadí lidi, co když je upozorníš na jejich „chybu“ (ani to nemusí být chyba jako chyba, ale třeba jen slabá stránka), tak začnou útočit… Viz 3leté dítě. To je nevděk.
Právě.. Nač teda diskuze když se jiný úhel pohledu nebere?? Když jen ten jeden je správný a to ten její?? My jsme děcka, budiž. Ale rozhodně umím spolknout minulost když se tak rozhodnu a nevytahuji ji. A tohle dětinské rozhodně není ![]()
@sissi79
To je ale každá 3. diskuze tady…
Obzvlášť téma nevěry. když si přečteš tu první zprávu zakladatelky/lek, tak bys pomalu slzu upustila a jak se do toho dostáváš víc a víc, tak se přestáváš divit - tedy aspoň já.
Zakladatelce opravdu upřímně přeju, aby bylo vše v pořádku - už kvůli dětem, ale myslím, že když ona něco nezmění v sobě, bude to v pořádku jenom chvíli, jestli vůbec…
@L92 píše:
@sissi79
To je ale každá 3. diskuze tady…
Obzvlášť téma nevěry. když si přečteš tu první zprávu zakladatelky/lek, tak bys pomalu slzu upustila a jak se do toho dostáváš víc a víc, tak se přestáváš divit - tedy aspoň já.Zakladatelce opravdu upřímně přeju, aby bylo vše v pořádku - už kvůli dětem, ale myslím, že když ona něco nezmění v sobě, bude to v pořádku jenom chvíli, jestli vůbec…
já do těch diskuzí nelezu.. na to se mám ráda
ale tady se ukázkový vývoj.. dup, dup
![]()
@sissi79 píše:
Jo, sveril se svemu nejlepsimu kamaradovi, se kterym se shodou nahod znam od detstvi, nasi otcove jsou kamaradi z vysky
No a ten kluk manzelovi rekl, ze je de.bil a ma se uklidnit…on zna nas oba a vi, ze manzel neni zadny svatousek, takze asi tak
Já taky ne, po pár komentářích mě holky vyhnaly většinou
![]()
@Althya
@smoulinka71
Nezpochybňuji to, co udělal tvůj manžel, jen je otázkou, jestli k tomu neměl důvod.
Myslím, že bys to měla brát jako poučení, že když ty se budeš chovat k němu tak, jak ses chovala (podle toho co tady píšeš), tak on bude přirozeně nějak reagovat.
Jak jsi psala, že už je ta servírka minulost, z toho jak si s ním včera (nebo kdy) mluvila, tak od toho bych vše odvíjela. Jinak si ho popisovala jako docela fajn chlapa… Jestli ti někam zdrhal, tak je jsi na tom určitě měla taky podíl..
Až se vrátí, tak si o tom promluvte a ty si rozmysli, co vlastně chceš. Máte dvě děti (jedno na cestě, že jo?) a asi není úplně prostor v takovéto situaci řešit kraviny (což neříkám, že nevěra je)… Jen jestli to nevěra byla. A taky je potřeba posoudit okolnosti.
Tady si 90 % ženských stěžuje, že je chlap nepohladí, nepovzbudí, hezký slůvko pro ně nemá a kde co a ty, když přijde domu a chce se přitulit, tak řekneš, že nemáš náladu (i když nikdo tady nevíme, jak to mezi vámi je a třeba si k tomu mohla mít i důvod) ale nedivím se, že ho to třeba zranilo.
Možná je dobře, že jsi mu na servírku přišla, aspoň sis hodně věcí uvědomila.
Podle mě v některých věcí tak trochu řešíš kraviny.
Ale přeju ti, aby se to vyřešilo nejlíp, jak to jde…